337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

caglo'm okurken bile gözlerim doldu,o ani yaşarken ne olacak kim bilir:( ama bende senin gibi olmak istiyorum..ağlamak istemiyorum..
Abi'm askere ugurlarken de hiç ağlamamıştım,annemi teselli etmeye çalışıyordum..ne zamanki eve geldim tek basıma kaldım iste o zaman deli gibi ağlamıştım..
sanırım bu sefer de böyle olacak..

bir arkadas yemin törenine hangi sıfatla gideceğim demiş..kız arkadaşı sıfatıyla gideceksin,tıpkı benim gibi :) biz şimdiden annesiyle programı yaptık :) zaten annesi sık sık gidecek anladığım kadarıyla :) her gidişinde de benide alacak :) illa nişanlı mı olmak lazım yemin törenine gitmek için..hayır :) böyle düşünme bak,şimdi nişanlın olmayabilir ama askerden döndüğünde nişanlın olacak belki :) imkanın varsa mutlaka git..
biz belki annesi,ablası ve ben gideceği yere kadar onunla gitmeyi düşünüyoruz..tabii gideceği yere de bağlı..

caglo ne güzel yazmışsın keşke bendede öyle irade olsa,en güzeli sevdiklerimize belli etmemek gülümsemek,bide ben zaten aşırı duygusalım,normalde bile mesela sözlüm bişey anlatırken gözlerine içimden şiirler yazar duygulanırım hahaa:))
cekhu süper plan yapmışsınız hayatım hep beraber yolculuk en azından yolda tek başına duygulanmaz yalnız hissetmez kendini:))

Ben nişanlımı yolcu bile edemiyecegim ayrı şehirlerde olmanın kötü yanları :43:

plan hazır ama iste hem nereye gideceğine bağlı hemde böyle bir şeyi kabul edeceğini pek sanmıyorum :( annesine güveniyorum ama :)

Hersey güzel olacak kizlar..
Sakin simdiden gözünüzü korkutmasin 150küsür gün;)
Geciyor bitiyorrrrr=)
Inanmiyorsaniz bizim topige gelin 335. dönemcilerin yazdiklarini bir okuyun=)
ilk günden bugüne neler olmus neler görün=)
Birgünümüz digerini tutmuyor, birgün sabahlara kadar girgir samata yaparken diger gün herkes sus pus olup agliyor evinde bilgisayarinin kösesinde ama bitiyor=)
Sansliyiz ki artik cagimiz cok ilerledi böyle bir ortamda kaderdaslarinizla paylasabiliyoruz herseyi=)

Hersey güzel olacak kizlar..
Sakin simdiden gözünüzü korkutmasin 150küsür gün;)
Geciyor bitiyorrrrr=)
Inanmiyorsaniz bizim topige gelin 335. dönemcilerin yazdiklarini bir okuyun=)
ilk günden bugüne neler olmus neler görün=)
Birgünümüz digerini tutmuyor, birgün sabahlara kadar girgir samata yaparken diger gün herkes sus pus olup agliyor evinde bilgisayarinin kösesinde ama bitiyor=)
Sansliyiz ki artik cagimiz cok ilerledi böyle bir ortamda kaderdaslarinizla paylasabiliyoruz herseyi=)

ben bı ara dadanmıstım sızın konuya :))))))
cok guzel muhabbetler vardı cok guzel dostluklar..dedıgın dogru sanslıyız aslında..hep beraber yasıyacagız o gunlerı..
aslında 150 gun..cok degıl ya..gercekten 5,5 ay yanı..tek problem ıstedıgın gıbı rahat rahat konusamamak..(tabıı gıttıgı yer ıyı bır yerse)
bazen gozumde cok buyuyor bazende normalmıs gıbı gelıyor..hatta bazen ıyı olacak bıle dıye dusunuyorum.. :) az ve oz bır sure..ıkı tarafında dusunmesıne yetecek bır sure :) zaten sanırım bu yuzden askerden sonra genelde nişan oluyor :))))) bı ılıskı ıcın de guzel bır sey bır sure bu sekılde ayrı kalmak bence..ıkı tarafta bırbırının kıymetını daha ıyı anlar :1:
sag salım gıdıp gelsınler de vallahı sayılı gun gecer yahu

ben de sözlümü uğurlayamıcam ayrı şehirlerdeyiz..biir yönden iyi oldu ben onu uğurlamaya dayanamam çok feci olurum o yönden iyi oldu..herhangi bir yolculuğa çıkıyomuş gibi düşünücem onu..hayırlısıyla gidip gelsin de kavuşayım yeter ki ya.napalım sabredicez 5 ay..dedikleri gibi bir yönden de güzel olucak..düşünsenize araya ayrılık askerlik girince daha çok kıymet anlaşılır..artık nişan falan yaparız biz de:) zaten hedef 2012 ydi..ayyy hayırlısıyla şu askerlik bir geçsin de..yarınlar izim kızlar..

bakın çaglomda demiş kızlar eger şu zamana kadar ilişkinz iyiyse son 10 gün yapılan kavgalara takmayın
iki tarafta çok gergin oluyo normal bunlar
dha snrasnda emin olun bişy olmuyo :nazar::nazar:
ugurlamaya gidick olanlar en zor an orası işte
biz otobüse binmedn 2 saat öncesinde arkadaşlarıyla bluştuk tek kelime knuşmadm agzımdn bi kelime çıksa aglıyodm
çok üzdm o yüzden aşkımı ve uzak durdu biliyoki sarılsa hüngür hüngür aglıcmm :5:
bide benden tavsiyee aşkımın gittigi gün bn bi arkadaşmda kaldm o gün ewde olmanz bnce pek iyi olmaz kafanz dagılsn gidin rhat rhat aglayn snra arkdşlarnzla olun yksa sbaha kadr aglarsnz..
bide gittigi gün bizm ay dnümümüzde her ay 00.00da msj atardk o gn bn atmayı unuttm (aglıyodm o ara ) aşkm otobüstn msj attı o msjı gördm bi kötü oldm :5:
bidee son bişey dhaaa :))) ilk zamanlar sesini duydugunda aglıcaksnz bu hepmi byle gidick demeyn alışıyosn..
mesela bn ilk bir ay her aradıgında agladm ve aglamaktn knuşamıyodk kapatıyodu dha aglamıymm diee
htta arkdşlarm kızıyodu bi durda knuşun aglama die :5:
off ama öyle byle bitti kızlar bakın kaldı 42 !
darısı bşınıza sag saglm hpimizin askerleri gelsn önemli olan bu :69:

bu arada konu sahibi nerdesin gel bak kalabalıklaştık:))bende dün vedalaştım ömrümle bizde ayrı şehirlerdeyiz,ben istanbul o ankara,kısmetse bende ankaraya gelin gidicem:)eee siz nerelerdensiniz kızlar?

335dc çok saol desteğin için:)42 gün kalmış süper allahım kavuştursun tez zamanda:)

bizde geçen hafta bugün vedalaşmıştık...annem falan vardı ağlayamadım bile..ben ıspartadayım o istanbul..ben de kısmetse istanbula gelin gidicem..hele bir gelsin de:)

Allah hepimizi sağ salim kavuştursun inşallah..
şimdiki acınızı çok çok iyi anlıyorum
ilk zamanlar nefes alamaz insan sonra sonra
kabullenir..
ama yinede şanslısınız ki şafağınız 460dan başlamıyor..

cok ama cok az kaldı :s

hoşgeldiiin:)bende daha bugün yazdım konu sahibi nerde kalabalıklaştık gelsede görse diye:)evet canım çok az kaldı,bu arada çok teşekkürler böyle bir konu açıp biraraya gelmemize vesile olduğun için:)

son 4 gün..ruyalarıma bile girer oldu..ruyamda guya askeriyeden tanıdığımız varmış da önceden nereye gideceğini öğrenmeye çalışıyomuşum falan..ne ruyalar ama ya

normaldir:1:
bende izmire çıktığını görmüştüm
ama uzaktan yakındN ilgisi yok olduğu yerin:1:

hoşgeldiiin:)bende daha bugün yazdım konu sahibi nerde kalabalıklaştık gelsede görse diye:)evet canım çok az kaldı,bu arada çok teşekkürler böyle bir konu açıp biraraya gelmemize vesile olduğun için:)

saol cnm. nete pek girme şansım olmuyor bu aralar.

persembe gecesini buyuk bir heyecanla beklıyorum. hayırlısıyla iyi bi yer gelir inş:14:

arkadaslar ben resimlerimizle bir slayt hazırlamka istiyorum. ona sevgimi anlatan bir slayt-video. bunun için sarkı sözleri ile de butunlu bişey olsun istiyorum. bunun için şarkı önerir misiniz?

bu arada konu sahibi nerdesin gel bak kalabalıklaştık:))bende dün vedalaştım ömrümle bizde ayrı şehirlerdeyiz,ben istanbul o ankara,kısmetse bende ankaraya gelin gidicem:)eee siz nerelerdensiniz kızlar?

aaa sende mi ankara yolcusu:29:

Back