337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

bir güzel haber de benden olsun o zaman

bizimde kızımız olucak inşalah az kaldı dua edin aralık sonuna bekliyoruz zeynep duru'muzu :))

ay cnm çok sevindim yaaaaaaaaaaa bak ne güzel haberler 3 tane hamile birden

mi,na çok sveindim hayırlısı bir evlat olru inş..

bizde henüz bebiş yok zamn gerek:16::16:

aaayy ınanamıyorum herkesler hamıleymıss de haberımız yokmus. Canlarım tebrık ederım. Allah saglıklı evlatlar nasıp etsın hepınıze. Betulcum ozlemcım bebıslerden haber verın bızlere arada sırada=)
Razıye senı de tebrık ederım evlenmıssın uzaktınız sız yanlıs hatırlamıyosam kavustunuz demek en sonunda=)
Havvacımm bebıs sırası sendee=)
Bı ben evlenemedım be yuh olsun banaa=)

aaayy ınanamıyorum herkesler hamıleymıss de haberımız yokmus. Canlarım tebrık ederım. Allah saglıklı evlatlar nasıp etsın hepınıze. Betulcum ozlemcım bebıslerden haber verın bızlere arada sırada=)
Razıye senı de tebrık ederım evlenmıssın uzaktınız sız yanlıs hatırlamıyosam kavustunuz demek en sonunda=)

sagol canim darisi basina en kisa zamanda kavustk sonunda rabbim baska ayrilik gostermesinn

Kizlaar nasılsınız? Hamile olduğum duyulmuş ama oğlum olacağını haber vereyim o zaman :)
Kızlar sizlerin de hayırlı olsun.allahım hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin.öpüyorum hepinizi..

Kizlaar nasılsınız? Hamile olduğum duyulmuş ama oğlum olacağını haber vereyim o zaman :)
Kızlar sizlerin de hayırlı olsun.allahım hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin.öpüyorum hepinizi..

yerım ben o oglusuu=) ısım ne dusunuyosunuzz

ewt kuzucum sıra bende ama erkendaha bebişe sıra sende evlenin artıkkk bebekelrde gelioyo bakkkkkkk

Back