337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

merhaba kızlar benimde abim gidiyor :D şafak atarsa 57 ne demek yahu :S

öncelikle simdiden Allah sagsaglim kavusturur abini sizlere canim..
soruna gelince.. safak atarsa 57 diyince asker bekleyen biri, suan safaginin 58 oldugunu ama gece yarisindan sonra yani diger gün olunca 57 olacagini anlariz=)
umarim anlatabilmisimdir=)

Kızlar size tavsiye şuan hiç uğraşmayın buralarla gidin sevgilinizle vakit geçirin şmdiden strese girmeyin !!..
bunu dedeleriniz yani 335. ksa dnem olarak sylüyorm :60:
bizm şafak bugün Rize 53 :)
nası geçer diyodk allha şükür bu günleride gördkk :)))
ama burda 335.kısa dnem topiginde yani çok güzel arkadşlklr kurduk darısı başınızaa :)
ama şmdiden buralarda takılmayın derim bn

dogru dıyorsun canım benım aslında..
Allah kavustursun canım ya darısı bızım basımıza o gunlerı goruruz ınsallah bıran once..
kocaman bır takvım alıp asıcam odama,hergune bır çarpı koyucam :))))))

dogru dıyorsun canım benım aslında..
Allah kavustursun canım ya darısı bızım basımıza o gunlerı goruruz ınsallah bıran once..
kocaman bır takvım alıp asıcam odama,hergune bır çarpı koyucam :))))))

benimde bir takvime ihtiyacım olacak kesin büyük bi heyecanla tek tek günleri sileceğim
sevdiginizle zaman gecirebilme sansım olsa keske zaten bende km'lerce uzakta bide araya telefonsun gececek 155 gün girecek :43:
allahım bütün bekleyenlere sabır versin sağsağlım sevdiklerine kavustursun inşallah.....

hemen gedip gelsinler artık çok istiyorum..biz ayrı şehirlerdeyiz.bizimşafağımız şimdi başladı.çünkü onu 167 gün göremicem..

güclü olun bayanlar saglam durun bu cok önemli..
sevdikleriniz orada zorlanacaklar stresli ve gergin insanlara dönüsecekler ama siz sürekli dengeyi saglamalisiniz, bunun icin ihtiyaciniz olan güc kalbinizde yatan sevgide sakli..
lütfen üzmeyin kendinizi.. neler hissettiginizi en iyi biz biliriz cünkü daha 111 gün önce bizde yolcu ettik sevdigimiz insanlari birer birer.. Ama bitiyor elbet kacisi yok, Safak atarsa 47 (Mardin)..
Saglicakla kalin canlar.. Sevdiginizle iyi vakit gecirmeniz dilegiyle..

yahu burda ne işiniz var sizin sayılı günler kalmış gidin her anınızı sevdiklerinizle geçirin sonradan ah şunuda yapsaydım ah şunuda deseydim diyo insan içinden;) bende 335. kd yarenlerindenim kızlar,inanın ilk günler zor oluyo biraz ama sonrasında alışıyosunuz alışmak durumunda kalıyosunuz daha dogrusu,sıkmayın canınızı siz şuan sadece anı yaşayın=))

bi uzun dönem asker bekleyen biri olarak hepinizeee allah kavuştursun diyorum arkadaslarrrrrr allah sağ sağlim sevdiklerimizi bize kavuştursun cnm :70:

artik bi asker yareniyim bugünden itibaren askerim şimdi ankadara sınavda :72:

Son düzenleme:
allah sevdikleriniz iyi yerlere versin kizlar, insallah hersey gönlünüzce olur ve rahat bir sekilde gecirirler askerliklerini;)

çok az kaldı ya :( şimdiden çok zor geliyor,gittiğinde ne olacak kim bilir :( yarın girecek sınava benim sevgilim..bugün gittik kontör kartlarını aldık..bana kalsa bı koli alırdım o kartlardan :) ama bı kolide alsan neye yarar arayamadiktan sonra :)
haftaya asıl nerelere gidecekleri belli olduğunda paylaşıcaz duygularımızı :)
suan 15 ay bekleyenleri o kadar iyi anlıyorum ki..ve gercekten gözümde ki degerleri o kadar farklı ki..ikisi asla ama asla aynı değil..kıyas bile olamaz..
allahhepsini korusun..

benim sözlüm de yarın gidiyor sınava..hem üzülüyorum hem de seviniyorum..seviniyorum çünkü her geçen gün şafak atıyor..bugün ilk şafağımızdı mesela..her geçen gün kavuşmaya bir gün daha yaklaşmış olucaz..şafak 166:)

arkadaşlar izinler kullanılırsa askerlik kaç gün sürüyor kısa dönem

benim sözlüm de yarın gidiyor sınava..hem üzülüyorum hem de seviniyorum..seviniyorum çünkü her geçen gün şafak atıyor..bugün ilk şafağımızdı mesela..her geçen gün kavuşmaya bir gün daha yaklaşmış olucaz..şafak 166:)

:)))))) eveeett guzel mantık :)))) sevdım bunu

çok az kaldı ya :( şimdiden çok zor geliyor,gittiğinde ne olacak kim bilir :( yarın girecek sınava benim sevgilim..bugün gittik kontör kartlarını aldık..bana kalsa bı koli alırdım o kartlardan :) ama bı kolide alsan neye yarar arayamadiktan sonra :)
haftaya asıl nerelere gidecekleri belli olduğunda paylaşıcaz duygularımızı :)
suan 15 ay bekleyenleri o kadar iyi anlıyorum ki..ve gercekten gözümde ki degerleri o kadar farklı ki..ikisi asla ama asla aynı değil..kıyas bile olamaz..
allahhepsini korusun..
kendini şimdiden şartlama çekucum, aylar öncesinden hatırlıyorum şugün gidecek diyordun.
Yapma böyle hiç geçmez gittiği gibi gelecek öyle düşün olur mu eziyet etme kendine iyice

selam kızlar hepini allah kavuştursun bende 335 kd .asker bekliyorum atarsa şafak:47
şimdiden moralinizi bozmayın askerleriniz gidene kadar moralinizi hatta gittikten sonrada moralinizi yüksek tutun ki onlar sizden güç alsın birde uğurlamaya gidecekeniz sakın ama sakın sakın ağlamayın akılları sizde kalmasın adamların...
ilk zamanlar sizi aramayabilirler bu sizi korkutmasın ilk gün çok sıra oluyormuş bölük,koğuş,posta lara ayrılacakları için akşamda yorgun olup direk uyumaya gidiyorlar unutmayın acemi deyken eğitimler çok ağır oluyor yemin töreni için eğitim alıyorlar bu acemilik 45 gün sürüyor yemin törenine gidebilirseniz gidin derim ben bazı askerler çok rahat acemilik geçiriyorlar ...izin kullanmayan askerler direk ustabirlikerine teslim olmaları gerekiyor ustaya gçtiklerinde ilk 1-2-3 gün biraz rahatsız olabilirler yeni yere gittikleri için ama unutmayın onların en önemli moral kaynakları sizlersiniz bizler 335 kısa dönem nineleriniz olarak hr zaman destek olmak için burda olacağız mümkün olduğunca ilk günler şafak saymayın...
şafağınız 155 gün kısa dönem askerin toplam izin süresi 12 gün yanlış hatırlamıyorsam...
biz 12 ağustos'ta yolcu ettik allahın izni ile ocak 17-18-20 de askerlerimizi alacağız darısı sizlerin başına rabbim bütün askerlerimizi korusun....sakın karamsarlığa kapılmayın...bu asker gidecek geri gelecek....:72: hepinize hayırlı tezkereler....

Son düzenleme:
kızlar benim sözlümde yarın sınava girecek,aklımda hep askerlik var allahım hepimizin sevdiklerini ve tüm askerlerimizi korusun

Back