Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9 Araligi 10 Araliga bagliyan gece Kara Kuvvetleri komutanliginin internet sayfasina kimlik numarasini yazip ögrenecek askeriniz nereye verildigini ve kisa veya uzun dönemmi yapacagini![]()
ayy çok az kaldı allahım kalbim atıyo şimdiden ben bakamam düşer bayılırım:))çok saol canım tam gününü bilmiyordum bari o gün hepimizi paylaşalım burda:)
benimkine komando için 'arizali' yazmışlar :))))))) araba gibi :))))
sınavda da 3-4 soruyu boş bırakmak zorunda kalmış vakit yetmediği için :)
haftaya Perşembe gecesi sabahlamayi düşünüyoruz biz :) annesinin evinde hep beraber :)
benim de nişanlım bugün sınava girdi. ama soruları çözcem die uğraşmış :) inşallah uzun dönem çıkmaz
kısa istiyorsa soruları yapmsa iyiymiş uzun çıkma ihtimali yüksek ama kesinde değil
merhaba arkadaşlar,ben de geçen sene aralıkta göndermiştim nişanlımı 331. dönemdi,inanın 6 ay nasıl geçecek diye hergün üzülüyordum,herkes sayılı zaman çabuk geçer dyordu sinirleniyordum,demesi kolay diye...mayısta geldi , gideli 1 yıl olmuş şaşırıyorum daha dün gibi gerçekten..kızlar gerçekten sayılı gün çok çabuk geçiyor,ilk 1 ay zorlanabilirsiniz biraz ama daha sonrası akıp gidiyor..bu arada uzun ya da kısa dönem olmasının sorularla hiç bir alakası yokmuş tamamen askeriyenin ihtiyacı doğrultusunda oluyor,içinizi ferah tutun hayırlısıyla gidip gelirler inşallah :) bi de onlara üzüldüğünüzü belli etmeyin ,daha çok üzülüyorlar moral verin hep :)