aaa sende mi ankara yolcusu
eveet sendemii???:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa sende mi ankara yolcusu
Ben de yolluyorum 12sinde sevgilimi bayanlarHem perşmbe olsa nereye gitcek öğrensem diyorum hem de günler geçmesin zaman dursun istyiorum :26: İnşallah hepsi güzel yerlere giderler...
merhaba kızlar bende nişanlımı askere yolluyorum sizler gibi umarım hepımızın sevdıklerı güzel ve rahat yerlere düşerler.![]()
askerimin abisi gidiyor ayın 10ununda belli olucakmış..
12sınde gidiyomuş sızınde oylemı kızlar
evet canım yarın gece yarısından sonra açıklanacak nette diye duyduk,12sindede gidecekler hayırlısıyla,allah kavuştursun cümlemizi![]()
hoşgeldin canım:)yarından sonraki gece öğrenicez çok heycanlıyım sende paylaş burada mutlaka nereye çıktığını:)inşallah tez zamanda sevdiklerimize kavuşuruz:98:
kizlarr yarin nereye dagitilacaklarini ögrenir ögrenmez biletlerini arayip ayarlasinlar sabaha kadar beklemeden..cünkü herkes ayni günde gitmesi gerektigi icin yer bulmak cok zor oluyor ve gec giderlerse cezasi var bilginiz olsun..biz son anda birinin rezervasyonunu iptal etmesiyle bulmustuk yer..
içimde bir burukluk ezilmiş bir yan var..hiç yapmam dediğim başkaları yapınca yok artık dediğim şeyleri yapıyorum..evet az kaldı bliyorum..haftaya telefon açtıımda aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor denicek ulaşamıcam.biliyorum saatler geçicek yine arıcam ama yine aynı cevap...bunları bilmek bile okadar acı ki..gitmesin istiyorum ama biliyorumki gitmek zorunda.gitmese biz olamıcaz ama yapamıyorum işte içimdeki çağlayanlar gözüme hucum ediyo..mantıken kabul etsem de duygularımı bastıramıyorum.okadar çok alışmışımki beni sımsıcak sarmalayan sesini duymaya..o gidicek her yanım üşüyecek..ta ki o gelene kadar..onu dualarla bekleyeceğim..
Offfffff offffffffff yarın gece olsun artıkkkk aşkımla pc başında beraber bakıcazzzz ayy herkess hucum edicekk kesin site çökücek ve kmse ögrenemicekk : ((
amaa banaa afakanlar basıo kzlarr yanından bi dk olsun ayrlmak istemıorum sahıbımınn yaaa((
14: