kızlar bu listeyee şafaklarınızı da yazın hergün bitane düşürünnnnama liv ben seni göremedim bizim topikteee :18::18::18:
olsun canım kadın hep orda zaten merak etme :) ben bu hafta bır arkdasımı goturucem belkı :) bır de asker donusu bır daha gıdeyım dıyorum :)
ay halımıze bak falcı konusuyoruz cıddı cıddı
Ay canım ne var konuşalımhüzünlü şeylerden bahsetmeyelim yeter =)
Kızlar listeye benide ekleyin
Liv ANKARA JANDARMA
cekhuuuuuuu çook teşekkür ederim bebişimfalında hayırlı olsun bu aradaa
nişan kıyafeti bakıyorum
anında gaza gelirim
Herkese selam kızlarr gec oldu bugun ama anca gelebıldım ...nasılsınız keyıfler nasıll bakalım ? Umarım hepınız bıraz daha rahatlamıs bı sekıldesınızdırr..aksam askım la konustum da senı cok ozledım dedı pekı dedım bos kaldıgın zmanlarda yada ne bılım benı dusunuomusun fln dedımm hayır dusunmuorum senıı dedıneden bee dedım bebısım senı dusunsem burda asla vakıt gecmez wala askerlık fln saymam kacar gelırım dedı aklımdasına ama cok fazla dusunmemeye calısıorum koru olmıuım dıe ole gırgır yapıoruzz pasoo samata dedıı..cıcılerınle gormek ıstıorum senı dedım foto cektık gondercem dedıı cok mutluu oldum ama benı dusunmemesıne sankı brz bozuldumm ya
Herkese selam kızlarr gec oldu bugun ama anca gelebıldım ...nasılsınız keyıfler nasıll bakalım ? Umarım hepınız bıraz daha rahatlamıs bı sekıldesınızdırr..aksam askım la konustum da senı cok ozledım dedı pekı dedım bos kaldıgın zmanlarda yada ne bılım benı dusunuomusun fln dedımm hayır dusunmuorum senıı dedıneden bee dedım bebısım senı dusunsem burda asla vakıt gecmez wala askerlık fln saymam kacar gelırım dedı aklımdasına ama cok fazla dusunmemeye calısıorum koru olmıuım dıe ole gırgır yapıoruzz pasoo samata dedıı..cıcılerınle gormek ıstıorum senı dedım foto cektık gondercem dedıı cok mutluu oldum ama benı dusunmemesıne sankı brz bozuldumm ya
tabıı canım :) ben ıstedıgın an verırım numarayı sana :) bır guzel tarıfte ederım :) sen hıc merak etme :) ıstersen ben bıle gotururum senı :))))
ay canım ınsallah gercek olsun
haahahh süpersin cekhuu bence zamanın geçmesi içinn güsel bi yöntem ayrıca nişan kıyafeti bakmakda baya bi vakit alıoo iidr ii :))
bnde gelinlik bakıorum arada ii oluooo :)))
inşallah olucak canım diyorumya bu kızlarda bu aşk varken biz bikaç yıla 337.dönem bebişleri topiği açarızzz
bizede ne yapsalar yaranamıyo zavallılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?