337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

usb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2010
72
1
98
Hatay
Evet arkadaşlar Aralık 2010 da kimin eşi-arkadaşı-nişanlısı vs gidecek. Burada buluşalım

cok zor ya..., allahim sen askerlerimizi koru..., allah kavustursun..

yurtdisinda oldugum icin cok sükür öyle askerlik olmuyor.., olsaydi beklemek beni öldürürdü zaten.. her an acaba nasil diye.. cok zor allah sabir versin

benimki gideceeeeeeeeeeekkk ((( bende bu başlığı açmayı düşünüyordum bayramdan sonra :)
son aya girdik ya ((

kizlarr daha bir ayiniz var, iyi degerlendirin bu zamani sevdiginizle..
simdiden moralinizi bozmayin sakin
Bende 335. dönemim, nisanlimi bekliyorum safak atarsa 62=)
Allah simdiden kolaylik versin

kizlarr daha bir ayiniz var, iyi degerlendirin bu zamani sevdiginizle..
simdiden moralinizi bozmayin sakin
Bende 335. dönemim, nisanlimi bekliyorum safak atarsa 62=)
Allah simdiden kolaylik versin

canim senin nisanlindami askerlik yapiyor tam??... ama almanyada oturum diye yaziyor.. nisanlin türkiyedenmi :S ... allah kavustursun canim

canim senin nisanlindami askerlik yapiyor tam??... ama almanyada oturum diye yaziyor.. nisanlin türkiyedenmi :S ... allah kavustursun canim

evet canim almanyada kaliyorum,nisanlimda almanyadaydi ama askerlik icin geldi, 6 ay yapiyor o.. tesekkür ederim canim, aminnn

son bır ay iste elimizden geldigi kadar iyi değerlendirmeye çalışıyoruz canım..tatil e gittik iste :) son tatilimiz oldu bu artık,şimdi bayramdan sonra asker yemekleri başlayacak doğru dürüst vakit kalmayacak bize..

ya kızlar size bır şey sorucam,
benim erkek arkadasım şube deki komutanla baya muhabbet etmiş,adam çok ilgilenmiş falan,ve sınava gireceğin gün yanına mezuniyet belgeni getir demiş..ama bunu bır tek benim erkek arkadasıma söylemiş?hatta cevremizede sorduk gerek var mi diye,herkes gerek yok dedi..bu adam niye böyle bır şey söyledi ki acaba?sizinkilere böyle bır şey söylendi mi?merak ettim..

of çok az kaldı ya hala inanamıyoruz gideceğine henüz idrak edemedik

canım öncelikle şimdiden allah kavuştursun.benim erkek arkadaşım 335.dönem,şafak atarsa 57.sınava giderken mezuniyet belgesi falan götürmedi ama siz yinede askerlik şubesine telefon edip bi sorun.zannetmiyorum gerekeceğini.

kızlar günlerinizi çok ama çok iyi değerlendirin.sürekli onların mutlu olacağı şeyleri yapın.ne biliyim sevdiği yerlere falan gidin.askere gidince bunları unutmuyorlar.askerdeykende onlara kötü olsanız bile kötüyüm demeyin kafalarında çok kuruyorlar

sagol canım..
az kalmıs senınde :) Allah kavustursun :)
aslında bu belgeyı kımse goturmemıs,kımseden boyle bır belgede ıstememısler..zaten oradakı komutan sadece benım erkek arkdasıma soylemıs..neden soyledıgı konusunda da hıc bır fıkrımz yok..kıme sorduysak ne alaka dedı..sanırım goturmeyecek o belgeyı yanında..

bu arada dedıgın gıbı evet son gunler aynen dedıgın gıbı yapmaya calısıyoruz..sureklı beraberız..bır yerlere gıdıyoruz tatıl vs gıbı..o askerdeyken ona kotu hıc bır seyı yansıtmayı dusunmuyorum zaten..dedıgın dogru sonucta sesımızdekı en ufak bır degısım bıle onların kurmasına sebep olur :) sevgılım askerdeyken zaten amelıyat olucam bır ay kadar evde takılmak durumunda olucam :) ondan sonra da kendımı kurslara vermeyı dusunuyorum :) fotografcılık ve moda tasarım gıbı :) zaman baska turlu gecmez yoksa :) ha tabıı bır de gunluk tutucam :) hergun resımımı cekıcem,o resımı yapıstırıp gunlugumu yazıcam :) gıbı gıbı seyler kurmaya basladım sımdıden :) nasıl alısıcam nasıl yapıcam nasıl dayanıcam bılmıyorum ama netıcede bı bız degılız yanı sonucta :) burada hepımız bırbırımıze destek olucaz artık :)

Allah hepsını korusun...
senınkı nerede yapıyor askerlıgını?

merhaba kızlar benımde nisanlım aralık 1-2-3 sınava girecek hayırlısıyla iyi haberlerini olamayı çok istiyorum biz zaten ayrı şehirlerdeyiz bide askerlik araya girecek çok üzülüyorum

canım düşüncelerin çok hoş.özelliklede günlük fikri.ben arada sırada küçük kağıtlara o anda ne hissediyorsan onu yazmıştım.askerdeyken bi mektupla birlikte gönderdim hala onları okuyormuş.bende kendimi spora verdim(kilo vereceğime söz vermiştim de) benimki askerliğini kiliste sınır karakolunda yapıyor.şafak 56..ayrın atarsa samsun

12 aralıkta teslim olcak =(
inaşşalhh kısa dönem çıkar
allah haklarında neresi hayırlıysa orayı versin inşallah.

e ıste aklıma degısık bır seyler geldıkce yapmaya calısıcam :) hanı gunluk aslında cok klasık ben onu bıraz degıstırmeyı dusunuyorum resımlerle falan :)))) ama senın fıkrın de guzelmıs belkı calabılırım :))))) zaten defter-gunuk olayından cok kesıp yapıstırmalı bır seyler dusunuyorum :)))
ne guzel az kalmıs canım..bana o gunler o kadar uzak gelıyor kı tek sevındıgım sey, sevgılımın dogum gunu yemın torenıne denk gelebılır..eger oyle olursa harıka olur :)

Kızlar size tavsiye şuan hiç uğraşmayın buralarla gidin sevgilinizle vakit geçirin şmdiden strese girmeyin !!..
bunu dedeleriniz yani 335. ksa dnem olarak sylüyorm
bizm şafak bugün Rize 53 :)
nası geçer diyodk allha şükür bu günleride gördkk :)))
ama burda 335.kısa dnem topiginde yani çok güzel arkadşlklr kurduk darısı başınızaa :)
ama şmdiden buralarda takılmayın derim bn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…