neyse ben uyuyayım, uyuyayım her şeyi unutayım.....
iyigeceler.....
Kızlarrr...ders calısmaktan gıremedım bu gece maleseff..yarenler bugun benm askerm de aradıdıyo bısey yapmıyoruz askım yatıyoruz fılan dedım yatarken arada bır benıde ara askım dagıtımda ızne gelmıcekmıs hıc ızın kullanmadan dırek gelmek ıstıyo ondan napalm dayancam :97: bıde etrafmdakı herkesler benı sınır ettı valla İzmirde diye carsıya cıktıgında sıkılmaz kızlar cok fılan dıyolar benı snır edıyolar sankı tatıle gıttı cok sacma dmı ama kızlar
Kızlarrr...ders calısmaktan gıremedım bu gece maleseff..yarenler bugun benm askerm de aradıdıyo bısey yapmıyoruz askım yatıyoruz fılan dedım yatarken arada bır benıde ara askım dagıtımda ızne gelmıcekmıs hıc ızın kullanmadan dırek gelmek ıstıyo ondan napalm dayancam :97: bıde etrafmdakı herkesler benı sınır ettı valla İzmirde diye carsıya cıktıgında sıkılmaz kızlar cok fılan dıyolar benı snır edıyolar sankı tatıle gıttı cok sacma dmı ama kızlar
hay masallah 460
2009 da benım cok yakın arkdasımın nısanlısı gıtmıstı uzun donem...bıre bır onunla yasadım o donemı..ve sımdıde kendım de yasadıgım ıcın senı cok ıyı anlayabılıyorum..
yanlıs anlama canım ama en buyuk tesellım sızlersınız desem bana kızmazsın ınsallah...
cunku gercekten oyle..
yanı bızler uzuluyoruz tabııkıde uzulucez..ama bır anda sızlerı dusununce,uzulmek..şımarıklık gıbı gelıyor,şahsen..
aynı seyı erkek arkdasımın aılesıne de soyluyorum..
mıllet 15 ay gıdıyor hemde doguya gıdıyor..artık bızlerın uzulmemesı gerek,ayıp dıyorum..gercekten de oyle ama..ayıp yanı..
hem kısa donem hemde canakkale de..eh bundan ıyısı şam da kayısı yanı...
gunde bır kere arıyor dıye uzuluyoruz mesela..bızım ıcımızde kac kısı var,hala askerınden haber alamayan
yanı bunları dusununce..aglamak..ayıp gelıyor bana..zaten bu yuzden herhalde bı ılk gun bır de ıkıncı gun agladım o kadar :)
benim yarim topçuu ben ne şarkısı söyliyim yaa
kızlarrrrr hepinizi allah kavuştursunnnn en kısa zamanda hepimiz kavuşalım bende uzun dönem asker bekliorum ama baya azalttım şafağıııı sizinkiler gibi şuanda bnm de şafağım atarsa inş 152 olcakkk
bencede sanki İzmirin kzları da benmkını beklyoda..ıste cevredekıler bızım duygularımızı fıln bılmedıklerı ıcın konusmak kolay oluyo halbkı ınsan nereleri dusunuyo soncta..Kbrsta olsa Izmrde olsa yapcak olan her sekıl yapar aslında tutamayz..guvenıyorz askerlermze kzlar kulak asmamaya calısalım soylenenlere
kızlarrrrr hepinizi allah kavuştursunnnn en kısa zamanda hepimiz kavuşalım bende uzun dönem asker bekliorum ama baya azalttım şafağıııı sizinkiler gibi şuanda bnm de şafağım atarsa inş 152 olcakkk
bencede sanki İzmirin kzları da benmkını beklyoda..ıste cevredekıler bızım duygularımızı fıln bılmedıklerı ıcın konusmak kolay oluyo halbkı ınsan nereleri dusunuyo soncta..Kbrsta olsa Izmrde olsa yapcak olan her sekıl yapar aslında tutamayz..guvenıyorz askerlermze kzlar kulak asmamaya calısalım soylenenlere
öyle valla safim,gözleri bizden başkasını görmesinnn aminn
canım gel birlike şafak sayalım aynı olmuşuzallah sabrınızın sonunu selamete çıkarsınn tez zamanda kavuşun sevdiğinize inşallahh
maşalah azalttmısınız safagı amın cnm hepımızı allah kavustursnnnnn
ah kıyamam sana ben
şubatta gitmişti senin nişanlın dimi ya?
ama artık az kaldı evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?