337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

neyse ben uyuyayım, uyuyayım her şeyi unutayım.....

iyigeceler.....

neyse ben uyuyayım, uyuyayım her şeyi unutayım.....

iyigeceler.....

iyi geceler canımm hiç üzülme takma şöye düşün biz regl zmanı nasıl ooluyosak onlar da şimdi öyleler.aman boşver he de geç gelince çıkartırız acısınııı

şu listeye benide ekleyin kızlar

arzum66 'nın eşi KONYA Hv. Svn. Okl. ve Eğt. Mrk. K.lığı

bugün cok rahatim benn 3kere konustum askitomlaa kisada olsa:79::80::81:
uyudu simdi bebegimm cok yoruluyor kiyamam sevdicegimeee
iyi geceler tatli ruyalar vazgecilmezim ömrüm benim

bende dusa giricem rahat rahat ya arasa demeden:90:
sonrada günlügümü yazar uyurum..iyi geceler Asker yarenleri..yarin gorusmek üzere
umidinizi kesmeyinnn sesini duyamamak cok kotu ama numara vs.varsa her yolu deneyin derim
ben 2dk sesini duymak icin o kadar yuzsuzlestimki 1kere komutanlari aramisimm Allaha cok sükür gorustuk ama
yakindaa benim sesimi duyunca direk benimkini cagiricaklar

Son düzenleme:
Kızlarrr...ders calısmaktan gıremedım bu gece maleseff..yarenler bugun benm askerm de aradı dıyo bısey yapmıyoruz askım yatıyoruz fılan dedım yatarken arada bır benıde ara askım dagıtımda ızne gelmıcekmıs hıc ızın kullanmadan dırek gelmek ıstıyo ondan napalm dayancam :97: bıde etrafmdakı herkesler benı sınır ettı valla İzmirde diye carsıya cıktıgında sıkılmaz kızlar cok fılan dıyolar benı snır edıyolar sankı tatıle gıttı cok sacma dmı ama kızlar

amaaann hep aynı sölenti izmirin kızları meşhurdur ya hep bu mevzu gündeme gelir..
Emin ol cnm çarşıya çıktığında bir kız gelipte asılmaz askerine..Hatta izmirin kızları askerlere karşı biraz antipatiktir ıyy falan olurlar şanslısın cnm yanii..
sen askerine güvendikten sonra bişicik olmazz..

ah canım ya benimki de kıbrısa gitçek diye ben üzülürken arkadaşlarım diyo ki sen kendine yan kıbrısa millet tatile gidiyo diyolar güneş kız kum deniz gibisinden :2:

cekhucumm benim

kızlarrrrr hepinizi allah kavuştursunnnn en kısa zamanda hepimiz kavuşalım bende uzun dönem asker bekliorum ama baya azalttım şafağıııı sizinkiler gibi şuanda bnm de şafağım atarsa inş 152 olcakkk

bencede sanki İzmirin kzları da benmkını beklyoda.. ıste cevredekıler bızım duygularımızı fıln bılmedıklerı ıcın konusmak kolay oluyo halbkı ınsan nereleri dusunuyo soncta..Kbrsta olsa Izmrde olsa yapcak olan her sekıl yapar aslında tutamayz..guvenıyorz askerlermze kzlar kulak asmamaya calısalım soylenenlere

ah kıyamam sana ben
şubatta gitmişti senin nişanlın dimi ya?
ama artık az kaldı evet

öyle valla safim,gözleri bizden başkasını görmesinnn aminn

maşalah azalttmısınız safagı amın cnm hepımızı allah kavustursnnnnn

insanların ağzı torba değilki büzesin cnm..
sen hehe de geç ne kafana tak ne de üzül..
sen yetersin askerine aklında sen varsın sadece gözü görmez kimseyi..

canım gel birlike şafak sayalım aynı olmuşuzallah sabrınızın sonunu selamete çıkarsınn tez zamanda kavuşun sevdiğinize inşallahh

canım gel birlike şafak sayalım aynı olmuşuzallah sabrınızın sonunu selamete çıkarsınn tez zamanda kavuşun sevdiğinize inşallahh

tmm gelirim zaman zaman geliom bakıom sizeee zatennn hatta liv die bir arkadas var demii burdaaa ona ilk gün bişiyler yazmıştım çok üzgündü çok üzülmüştüm ona ben yaaaaaa
maşalah azalttmısınız safagı amın cnm hepımızı allah kavustursnnnnn

amin inşallah cnm tüm bekleyenlerii
ah kıyamam sana ben
şubatta gitmişti senin nişanlın dimi ya?
ama artık az kaldı evet

evet cnm yaaaa bu şubattaaa teskereciyim ama megommm aşkım bugün tel de dedi kiiii şubat başııı üst devreyim kral devre oluozzzz bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…