• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kızlar ya diyelimki askerlerimizi acemilikten sonra 4 ay göremicez sonra geldiklerinde nasıl karşılarız naparız ya? 4 ay hiç görmeden sonra da kavuşunca çok enteresan olur

cnmm öle düşünme bozulmada dedği dogru
ama zaten düşünüodur sen öle dedğine bakma boş kaldgnda düşünüodurr ki bencee öle olmalı yoksa hakkaten kaçp gelrler allah korusun bitmez askerlikk :25:

Siz negüsel konuşuosunz yaa offff ben 36 saattr konşmuorumm off çok özledm yaaaa bi konuşablsem
yawrucum yalnız hatırlamıosam senınkı bı yerden bı yere gıtcektı dımı..hanı hava sartları malumm belkı yollar falnn brz kapalıysa ancaa gıderr we o yorgunlukla yatmıstır emınım yarınn arıcakk wala bak uzme sen tatlı canını emı kuzucukk:49::49::49:

gelınlıkte bakmıstım o gıtmeden once :34: Hayalımdekı gelınlıgı buldum :) o yuzden nişan kıyafetıne gectım :60::60:

Ah canım aaahhh benımkı bana boyle seyler soylese ben havalara ucardım yaa sen haala bozuldum dıyorsun bır de :) hıc bozulma bence :71:

bebım ya napımm ben ole alıskın deılım pek mesafelı konusmaya yada ılgısızlıge aksı olunca sankıı hemen bısey mı oldu benle ılgılı dıe dusunuorumm brzz hastalık war bu konuda bende ondan yanı sonra dusununce ewett haklı dıorumm ama ılk o an soledıgınde sartelelrım atıverıoo napımm:63::63::63::97::97::97::57::57:

kızlar ya diyelimki askerlerimizi acemilikten sonra 4 ay göremicez sonra geldiklerinde nasıl karşılarız naparız ya? 4 ay hiç görmeden sonra da kavuşunca çok enteresan olur

hıc dusunemıyorum canım ben o gunu...
hayalını bıle kuramıyorum :43:

yumıcım wala benım askerım ı bısey mı dedı kotu bısey mı dedım anlayamadım ya aslında ondan da deılde ne bılımm hanı bellkıde azıcık da desınkıı ahh ebbım wah bebeımm sensız oluorumm geberıorumm vs vs .desın de azıcık popisim kalksın ıstıorumm :27::27::51::51:yanıı ne bılım ya off zaten beynım allak bullak ..hele sabah 6da nobete kalkktım ya beynım dondu belkı ondan daha oksıjen gecmıodurr:37::37::1::1:

:60::60:öyle bile olsa-ki eminim bizim için eridiklerine demezler anacım demez bunlaar:60:

ben kitlenirim öyle bi süre ya o sevinç ve heyecanla

bebım ya napımm ben ole alıskın deılım pek mesafelı konusmaya yada ılgısızlıge aksı olunca sankıı hemen bısey mı oldu benle ılgılı dıe dusunuorumm brzz hastalık war bu konuda bende ondan yanı sonra dusununce ewett haklı dıorumm ama ılk o an soledıgınde sartelelrım atıverıoo napımm:63::63::63::97::97::97::57::57:

hıc atmasın canım benım :)
ben boyle laflar duymak ıcın ne taklalar atıyorum :)
onu bırak ben boyle seyler sorsam benımkıne kızar bır de ustune yanı :47: gıtmeden once bır mesaj attım ona,ıste ben sensız ne yapıcam bır yanım eksık kalacak cok ozlıycem vs gıbı..bır kızdı bana :53: nıye duygusallık yapıyormusum hanı yapmayacakmısım falan :53: hatta gıttıgı gun agladım,ertesı gun aradıgında tutamadın kendını agladın dedı bana :47: e dedım napıyım o kadar tutabıldım ıste:47:
bızımkı gelemıyor boyle muhabbetlere :47: ayı ıste :86:

yawrucum yalnız hatırlamıosam senınkı bı yerden bı yere gıtcektı dımı..hanı hava sartları malumm belkı yollar falnn brz kapalıysa ancaa gıderr we o yorgunlukla yatmıstır emınım yarınn arıcakk wala bak uzme sen tatlı canını emı kuzucukk:49::49::49:

ayyyyy saoll cnm benmmmm :16:
evet doğru hatrlıosunn batmandan siirte götürüceklerdi bugn gitmşş olmalı sanrm gitti yerleşme fln derken arayamadı bi yerine yerlştğnii duyuyiimm rahatlıcam artıkk yrnı beklicem

saat 00.40 veee şafak 150 :46::46::46::46::46::46:

hıc atmasın canım benım :)
ben boyle laflar duymak ıcın ne taklalar atıyorum :)
onu bırak ben boyle seyler sorsam benımkıne kızar bır de ustune yanı :47: gıtmeden once bır mesaj attım ona,ıste ben sensız ne yapıcam bır yanım eksık kalacak cok ozlıycem vs gıbı..bır kızdı bana :53: nıye duygusallık yapıyormusum hanı yapmayacakmısım falan :53: hatta gıttıgı gun agladım,ertesı gun aradıgında tutamadın kendını agladın dedı bana :47: e dedım napıyım o kadar tutabıldım ıste:47:
bızımkı gelemıyor boyle muhabbetlere :47: ayı ıste :86:

kız güldürdün beni yaa işte erkelerle kızlar nasıl farklı.halbuki onlar için ağlıyo olmamız çok anlamlı bence.onlar orda biz burda askerlik yapıoruz bi yerde.ve kız milleti olarak hafif bi zırlaklığımız var.onlar bize duygusal iki üç kelime söylese biz nasıl mutlu oluyoruz ama onlar öyle değil

:60::60:öyle bile olsa-ki eminim bizim için eridiklerine demezler anacım demez bunlaar:60:

nese tertıpler ben kacar off sabahın bı koruu dersım war ya kendınıze ıı dawranın herkese ıı geceler cok sukur safagımız 150 gün, 22 saat, 24 dakika, 12 saniye:52::52::52:

SENİ ÇOK SEVİYORUMMM ASKERİMM TEZ ZAMANDA GEL ARTIKK GAYRI DAYANAMAM BEN BU HASRETE:69::5::10:

nese tertıpler ben kacar off sabahın bı koruu dersım war ya kendınıze ıı dawranın herkese ıı geceler cok sukur safagımız 150 gün, 22 saat, 24 dakika, 12 saniye:52::52::52:

SENİ ÇOK SEVİYORUMMM ASKERİMM TEZ ZAMANDA GEL ARTIKK GAYRI DAYANAMAM BEN BU HASRETE:69::5::10:

iyi geceelr canımmm Allah rahatlık versinn muahh

ıyı geceler canım benım ruyanda askerını goresın ınsallaaaahhhh :34::54:

sarı mı yapmak istedn isminiii bebikk :)) hiç bilemiorumm ben hala siizn şu altta çıkan çizelgeyi bile nasıl yaptgını keşfedemedm beceremedm daha doğrusu :26:

yok canım merak ettım de ondan sey ettım :) ılk defa goruyorum sasırdım :)))
ben sana yapıyım mı? :)

Ican iyi geceler canımm:58:
Bu arada kızlar neden 4 ay göremeyelim her hafta çarşı izinleri var yakın olanlar sık,uzakta olanlarda 1-2 kez gider görür inşallah:71:

evet evet evet :))

yanii ricaa etsemm demek istedm :26:

aa ask olsun canım ne demek yapıyorum hemen :)
ne yazayım ıstersın?yanı yazmamı ıstedıgın ozel bır sey var mı :)

Bu arada kızlar neden 4 ay göremeyelim her hafta çarşı izinleri var yakın olanlar sık,uzakta olanlarda 1-2 kez gider görür inşallah:71:

bende ara ara gıtmeyı dusunuyorum..ınsallah yanı..zaten bır kere annemı alıp kesın gıdıcem :) hem şehitlıgı falan da gormeyı cok ıstıyoruz gelıbolu yu falan :) hem mını bır tur yapıcaz ana kız hemde sevfgulumu gorucez..dıye dusunuyoruz :)
bır kere de akcay a gıderız :) ben oradan otobusle gunubırlık cok rahat gıder gelırım :) e ettı 2 :)
bır kere de arkdasları tutturur kesın gıdelım dıye :) benı de alırlar :)))) ettı 3 :)
tabıı havaların duzelmesı lazım bunun ıcın :)

ama enimki taaa kıbrısa gitçek ben 4 ay göremicem canımm

Back
X