• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Kızlarrr...ders calısmaktan gıremedım bu gece maleseff..yarenler bugun benm askerm de aradı :66: dıyo bısey yapmıyoruz askım yatıyoruz fılan dedım yatarken arada bır benıde ara askım :63::1: dagıtımda ızne gelmıcekmıs hıc ızın kullanmadan dırek gelmek ıstıyo ondan napalm dayancam :97: bıde etrafmdakı herkesler benı sınır ettı valla İzmirde diye carsıya cıktıgında sıkılmaz kızlar cok fılan dıyolar benı snır edıyolar sankı tatıle gıttı cok sacma dmı ama kızlar :53: :63:
Kesinlikle jasminin dediği gibi İzmirin kızları asla asker bir erkeğe asılmaz .Rahat ol sen canım .

Cehkum demek nişan çıktı hadi hayırlısı tatlım =)

Son düzenleme:
safımu tatlım sen hıc o soylenenlere kulak asma...asla hemde :) bır ızmır lı olarak sana boyle bır seyın asla olmayacagının garantısını verebılırım hatta kalıbımı bılem basarım :) ıstersen gıder enısteye goz kulak bıle olurum uzaktan bakarım ne yapıyor ne edıyor dıye :1: casus olurum kız senın ıcın :60: ama hıc gerek yok bakmaz burda kızlar erkeklere :)
erkekler bakar deeeeerrrmiiissssiiiimmmmm :52:
:76: şaka tabıı :54:

Kesinlikle jasminin dediği gibi İzmirin kızları asla asker bir erkeğe asılmaz .Rahat ol sen canım .

Cehkum demek nişan çıktı hadi hayırlısı tatlım =)

ay canım sorma :69: ıkıdır aynı sey cıkıyor :69: fala ınanma falsız kalma derler ama benım ınanasım gelıyor :52:

livvvv cnmmm nasıl gidioo şafak saymaca alıştın mı bakayımm :16::16:

safımu tatlım sen hıc o soylenenlere kulak asma...asla hemde :) bır ızmır lı olarak sana boyle bır seyın asla olmayacagının garantısını verebılırım hatta kalıbımı bılem basarım :) ıstersen gıder enısteye goz kulak bıle olurum uzaktan bakarım ne yapıyor ne edıyor dıye :1: casus olurum kız senın ıcın :60: ama hıc gerek yok bakmaz burda kızlar erkeklere :)
erkekler bakar deeeeerrrmiiissssiiiimmmmm :52:
:76: şaka tabıı :54:
Evet ya istersen biz cekhu ile casus kız olabiliriz =) Ama haribiden rahat ol bugüne kadar burada askere bakan tek bir kız dahi görmedim :52: görmemde imkansız =)
ay canım sorma :69: ıkıdır aynı sey cıkıyor :69: fala ınanma falsız kalma derler ama benım ınanasım gelıyor :52:
Ay canım inş. falın çıkar .
Alsancaktaki Fiestada mı baktırdın yoksa =)

Evet ya istersen biz cekhu ile casus kız olabiliriz =) Ama haribiden rahat ol bugüne kadar burada askere bakan tek bir kız dahi görmedim :52: görmemde imkansız =)

Ay canım inş. falın çıkar .
Alsancaktaki Fiestada mı baktırdın yoksa =)

:60::60: yok canım guzelbahce de gonul aga var bak ıstersen vereyım numarasını :) cıdden hanı ınanma derler ama bu kadın bır cok seyı bıldı ya :53:
bır de benım yakın arkdasım cok ıyı fal bakar :) o vardı bu aksam ona da baktırdım o da aynı seyı soyledı :)
fiesta ya bı kac kere gıttım de ben pek memnun kalmadım :60: memnun kalan cok ama :) gıttın mı sende yoksa fıesta ya :60:

lizbeth80 :72: MARDiN 70. Mekanize Piyade Tugayı
nesfit0000 :72: SİİRT 3. Komando Tugayı
iyilikmelegim :72: ESKiSEHiR Jandarma Komutanlığı
sulkor :72: MARDİN kızıltepe
BarbieveKen :72: ERZURUM 4.zh.tgy.kmt
celif :72: GAZiANTEP 5. zh.tgy.kmt
_mina_ :72: BURDUR 58.Piyade Alay Komutanlığı
Nurbur :72: KIRKLARELİ 55'inci Mknz. P. Tug. K.lığı
RaziyErkan :72: KÜTAHYA Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı
dodehimini :72: VAN Merkez
yagmur55 :72: ERZURUM 9. Kor.
jasmin25 :72: NEVŞEHİR il jandarma komutanlığı
cekhu :72: ÇANAKKALE Ezine il jandarma
arzum66 :72: KONYA Hv. Svn. Okl. ve Eğt. Mrk. K.lığı

kizlar listeyi yine yeniledim... liste'de olmayanlarimiz, listeyi kopyalayin, isiminizi de altina yazin :)

kizlar listeyi yine yeniledim... liste'de olmayanlarimiz, listeyi kopyalayin, isiminizi de altina yazin :)

kızlar bu listeyee şafaklarınızı da yazın hergün bitane düşürünnnn :16::16: ama liv ben seni göremedim bizim topikteee :18::18::18:

:60::60: yok canım guzelbahce de gonul aga var bak ıstersen vereyım numarasını :) cıdden hanı ınanma derler ama bu kadın bır cok seyı bıldı ya :53:
bır de benım yakın arkdasım cok ıyı fal bakar :) o vardı bu aksam ona da baktırdım o da aynı seyı soyledı :)
fiesta ya bı kac kere gıttım de ben pek memnun kalmadım :60: memnun kalan cok ama :) gıttın mı sende yoksa fıesta ya :60:

Bir zamanlar Fıestaya çok giredim canım .Son 6-7 aydır gitmiyorum .:55:

Hadi ya vay anası o zaman alayım senden adresi Güzelbahçe bana uzak ama olsun =)Yalnız Ocaktan sonra gidebilirim çünkü İst gitme durumum var :26:

Crystalline :72: EDİRNE Keşan 4. Mekanize P. Tug. K.lığı

Bir zamanlar Fıestaya çok giredim canım .Son 6-7 aydır gitmiyorum .:55:

Hadi ya vay anası o zaman alayım senden adresi Güzelbahçe bana uzak ama olsun =)Yalnız Ocaktan sonra gidebilirim çünkü İst gitme durumum var :26:

olsun canım kadın hep orda zaten merak etme :) ben bu hafta bır arkdasımı goturucem belkı :) bır de asker donusu bır daha gıdeyım dıyorum :)
ay halımıze bak falcı konusuyoruz cıddı cıddı :1:

Back
X