337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

bir güzel haber de benden olsun o zaman

bizimde kızımız olucak inşalah az kaldı dua edin aralık sonuna bekliyoruz zeynep duru'muzu :))

ay cnm çok sevindim yaaaaaaaaaaa bak ne güzel haberler 3 tane hamile birden

mi,na çok sveindim hayırlısı bir evlat olru inş..

bizde henüz bebiş yok zamn gerek

aaayy ınanamıyorum herkesler hamıleymıss de haberımız yokmus. Canlarım tebrık ederım. Allah saglıklı evlatlar nasıp etsın hepınıze. Betulcum ozlemcım bebıslerden haber verın bızlere arada sırada=)
Razıye senı de tebrık ederım evlenmıssın uzaktınız sız yanlıs hatırlamıyosam kavustunuz demek en sonunda=)
Havvacımm bebıs sırası sendee=)
Bı ben evlenemedım be yuh olsun banaa=)

sagol canim darisi basina en kisa zamanda kavustk sonunda rabbim baska ayrilik gostermesinn

Kizlaar nasılsınız? Hamile olduğum duyulmuş ama oğlum olacağını haber vereyim o zaman :)
Kızlar sizlerin de hayırlı olsun.allahım hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin.öpüyorum hepinizi..

yerım ben o oglusuu=) ısım ne dusunuyosunuzz

Ya düşünüyoruz ama bulamıyoruz :) ben emir, buğra, kayra olabilir diyorum ama daha çok değişir o :)

ewt kuzucum sıra bende ama erkendaha bebişe sıra sende evlenin artıkkk bebekelrde gelioyo bakkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…