yawrucum yalnız hatırlamıosam senınkı bı yerden bı yere gıtcektı dımı..hanı hava sartları malumm belkı yollar falnn brz kapalıysa ancaa gıderr we o yorgunlukla yatmıstır emınım yarınn arıcakk wala bak uzme sen tatlı canını emı kuzucukkcnmm öle düşünme bozulmada dedği dogru
ama zaten düşünüodur sen öle dedğine bakma boş kaldgnda düşünüodurr ki bencee öle olmalı yoksa hakkaten kaçp gelrler allah korusun bitmez askerlikk
Siz negüsel konuşuosunz yaa offff ben 36 saattr konşmuorumm off çok özledm yaaaa bi konuşablsem
gelınlıkte bakmıstım o gıtmeden onceHayalımdekı gelınlıgı buldum :) o yuzden nişan kıyafetıne gectım
Ah canım aaahhh benımkı bana boyle seyler soylese ben havalara ucardım yaa sen haala bozuldum dıyorsun bır de :) hıc bozulma bence
kızlar ya diyelimki askerlerimizi acemilikten sonra 4 ay göremicez sonra geldiklerinde nasıl karşılarız naparız ya? 4 ay hiç görmeden sonra da kavuşunca çok enteresan olur
yumıcım wala benım askerım ı bısey mı dedı kotu bısey mı dedım anlayamadım ya aslında ondan da deılde ne bılımm hanı bellkıde azıcık da desınkıı ahh ebbım wah bebeımm sensız oluorumm geberıorumm vs vs .desın de azıcık popisim kalksın ıstıorummyanıı ne bılım ya off zaten beynım allak bullak ..hele sabah 6da nobete kalkktım ya beynım dondu belkı ondan daha oksıjen gecmıodurr
bebım ya napımm ben ole alıskın deılım pek mesafelı konusmaya yada ılgısızlıge aksı olunca sankıı hemen bısey mı oldu benle ılgılı dıe dusunuorumm brzz hastalık war bu konuda bende ondan yanı sonra dusununce ewett haklı dıorumm ama ılk o an soledıgınde sartelelrım atıverıoo napımm:97::97::97:
yawrucum yalnız hatırlamıosam senınkı bı yerden bı yere gıtcektı dımı..hanı hava sartları malumm belkı yollar falnn brz kapalıysa ancaa gıderr we o yorgunlukla yatmıstır emınım yarınn arıcakk wala bak uzme sen tatlı canını emı kuzucukk
hıc atmasın canım benım :)
ben boyle laflar duymak ıcın ne taklalar atıyorum :)
onu bırak ben boyle seyler sorsam benımkıne kızar bır de ustune yanıgıtmeden once bır mesaj attım ona,ıste ben sensız ne yapıcam bır yanım eksık kalacak cok ozlıycem vs gıbı..bır kızdı bana nıye duygusallık yapıyormusum hanı yapmayacakmısım falan hatta gıttıgı gun agladım,ertesı gun aradıgında tutamadın kendını agladın dedı bana e dedım napıyım o kadar tutabıldım ıste
bızımkı gelemıyor boyle muhabbetlereayı ıste :86:
öyle bile olsa-ki eminim bizim için eridiklerine demezler anacım demez bunlaar
nese tertıpler ben kacar off sabahın bı koruu dersım war ya kendınıze ıı dawranın herkese ıı geceler cok sukur safagımız 150 gün, 22 saat, 24 dakika, 12 saniye
SENİ ÇOK SEVİYORUMMM ASKERİMM TEZ ZAMANDA GEL ARTIKK GAYRI DAYANAMAM BEN BU HASRETE
ya ısmı sarı ıle yazılı bırı var bızım sayfaya bakannasıl oluyor o
nese tertıpler ben kacar off sabahın bı koruu dersım war ya kendınıze ıı dawranın herkese ıı geceler cok sukur safagımız 150 gün, 22 saat, 24 dakika, 12 saniye
SENİ ÇOK SEVİYORUMMM ASKERİMM TEZ ZAMANDA GEL ARTIKK GAYRI DAYANAMAM BEN BU HASRETE
sarı mı yapmak istedn isminiii bebikk :)) hiç bilemiorumm ben hala siizn şu altta çıkan çizelgeyi bile nasıl yaptgını keşfedemedm beceremedm daha doğrusu :26:
yok canım merak ettım de ondan sey ettım :) ılk defa goruyorum sasırdım :)))
ben sana yapıyım mı? :)
evet evet evet :))
yanii ricaa etsemm demek istedm :26:
Ican iyi geceler canımm
Bu arada kızlar neden 4 ay göremeyelim her hafta çarşı izinleri var yakın olanlar sık,uzakta olanlarda 1-2 kez gider görür inşallah
Ican iyi geceler canımm
Bu arada kızlar neden 4 ay göremeyelim her hafta çarşı izinleri var yakın olanlar sık,uzakta olanlarda 1-2 kez gider görür inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?