337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Kesinlikle jasminin dediği gibi İzmirin kızları asla asker bir erkeğe asılmaz .Rahat ol sen canım .

Cehkum demek nişan çıktı hadi hayırlısı tatlım =)

Son düzenleme:
safımu tatlım sen hıc o soylenenlere kulak asma...asla hemde :) bır ızmır lı olarak sana boyle bır seyın asla olmayacagının garantısını verebılırım hatta kalıbımı bılem basarım :) ıstersen gıder enısteye goz kulak bıle olurum uzaktan bakarım ne yapıyor ne edıyor dıye casus olurum kız senın ıcın ama hıc gerek yok bakmaz burda kızlar erkeklere :)
erkekler bakar deeeeerrrmiiissssiiiimmmmm
:76: şaka tabıı

Kesinlikle jasminin dediği gibi İzmirin kızları asla asker bir erkeğe asılmaz .Rahat ol sen canım .

Cehkum demek nişan çıktı hadi hayırlısı tatlım =)

ay canım sorma ıkıdır aynı sey cıkıyor fala ınanma falsız kalma derler ama benım ınanasım gelıyor

livvvv cnmmm nasıl gidioo şafak saymaca alıştın mı bakayımm

Evet ya istersen biz cekhu ile casus kız olabiliriz =) Ama haribiden rahat ol bugüne kadar burada askere bakan tek bir kız dahi görmedim görmemde imkansız =)
ay canım sorma ıkıdır aynı sey cıkıyor fala ınanma falsız kalma derler ama benım ınanasım gelıyor
Ay canım inş. falın çıkar .
Alsancaktaki Fiestada mı baktırdın yoksa =)

yok canım guzelbahce de gonul aga var bak ıstersen vereyım numarasını :) cıdden hanı ınanma derler ama bu kadın bır cok seyı bıldı ya
bır de benım yakın arkdasım cok ıyı fal bakar :) o vardı bu aksam ona da baktırdım o da aynı seyı soyledı :)
fiesta ya bı kac kere gıttım de ben pek memnun kalmadım memnun kalan cok ama :) gıttın mı sende yoksa fıesta ya

lizbeth80 MARDiN 70. Mekanize Piyade Tugayı
nesfit0000 SİİRT 3. Komando Tugayı
iyilikmelegim ESKiSEHiR Jandarma Komutanlığı
sulkor MARDİN kızıltepe
BarbieveKen ERZURUM 4.zh.tgy.kmt
celif GAZiANTEP 5. zh.tgy.kmt
_mina_ BURDUR 58.Piyade Alay Komutanlığı
Nurbur KIRKLARELİ 55'inci Mknz. P. Tug. K.lığı
RaziyErkan KÜTAHYA Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı
dodehimini VAN Merkez
yagmur55 ERZURUM 9. Kor.
jasmin25 NEVŞEHİR il jandarma komutanlığı
cekhu ÇANAKKALE Ezine il jandarma
arzum66 KONYA Hv. Svn. Okl. ve Eğt. Mrk. K.lığı

kizlar listeyi yine yeniledim... liste'de olmayanlarimiz, listeyi kopyalayin, isiminizi de altina yazin :)

kızlar bu listeyee şafaklarınızı da yazın hergün bitane düşürünnnn ama liv ben seni göremedim bizim topikteee :18::18::18:

Bir zamanlar Fıestaya çok giredim canım .Son 6-7 aydır gitmiyorum .

Hadi ya vay anası o zaman alayım senden adresi Güzelbahçe bana uzak ama olsun =)Yalnız Ocaktan sonra gidebilirim çünkü İst gitme durumum var :26:

Crystalline EDİRNE Keşan 4. Mekanize P. Tug. K.lığı

olsun canım kadın hep orda zaten merak etme :) ben bu hafta bır arkdasımı goturucem belkı :) bır de asker donusu bır daha gıdeyım dıyorum :)
ay halımıze bak falcı konusuyoruz cıddı cıddı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…