amin yumim sna bnm gozumlee bakan gozler kor olsn askerlermze bzden gtsn ozmn
gitsin safim valla,ben şimdi bir duşa giriyorum gelirim yine sizi yoklamaya hepinizi öptüm kızlaar
Kesinlikle jasminin dediği gibi İzmirin kızları asla asker bir erkeğe asılmaz .Rahat ol sen canım .Kızlarrr...ders calısmaktan gıremedım bu gece maleseff..yarenler bugun benm askerm de aradıdıyo bısey yapmıyoruz askım yatıyoruz fılan dedım yatarken arada bır benıde ara askım dagıtımda ızne gelmıcekmıs hıc ızın kullanmadan dırek gelmek ıstıyo ondan napalm dayancam :97: bıde etrafmdakı herkesler benı sınır ettı valla İzmirde diye carsıya cıktıgında sıkılmaz kızlar cok fılan dıyolar benı snır edıyolar sankı tatıle gıttı cok sacma dmı ama kızlar
Kesinlikle jasminin dediği gibi İzmirin kızları asla asker bir erkeğe asılmaz .Rahat ol sen canım .
Cehkum demek nişan çıktı hadi hayırlısı tatlım =)
ben geldiiiiiiiiimmmm
ay kızlarrrr ıkı dır falımda asker donusu nişan gozukuyor
Evet ya istersen biz cekhu ile casus kız olabiliriz =) Ama haribiden rahat ol bugüne kadar burada askere bakan tek bir kız dahi görmedimsafımu tatlım sen hıc o soylenenlere kulak asma...asla hemde :) bır ızmır lı olarak sana boyle bır seyın asla olmayacagının garantısını verebılırım hatta kalıbımı bılem basarım :) ıstersen gıder enısteye goz kulak bıle olurum uzaktan bakarım ne yapıyor ne edıyor dıyecasus olurum kız senın ıcın ama hıc gerek yok bakmaz burda kızlar erkeklere :)
erkekler bakar deeeeerrrmiiissssiiiimmmmm
:76: şaka tabıı
Ay canım inş. falın çıkar .ay canım sormaıkıdır aynı sey cıkıyor fala ınanma falsız kalma derler ama benım ınanasım gelıyor
livvvv cnmmm nasıl gidioo şafak saymaca alıştın mı bakayımm
Evet ya istersen biz cekhu ile casus kız olabiliriz =) Ama haribiden rahat ol bugüne kadar burada askere bakan tek bir kız dahi görmedimgörmemde imkansız =)
Ay canım inş. falın çıkar .
Alsancaktaki Fiestada mı baktırdın yoksa =)
lizbeth80MARDiN 70. Mekanize Piyade Tugayı
nesfit0000SİİRT 3. Komando Tugayı
iyilikmelegimESKiSEHiR Jandarma Komutanlığı
sulkorMARDİN kızıltepe
BarbieveKenERZURUM 4.zh.tgy.kmt
celifGAZiANTEP 5. zh.tgy.kmt
_mina_BURDUR 58.Piyade Alay Komutanlığı
NurburKIRKLARELİ 55'inci Mknz. P. Tug. K.lığı
RaziyErkanKÜTAHYA Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı
dodehiminiVAN Merkez
yagmur55ERZURUM 9. Kor.
jasmin25NEVŞEHİR il jandarma komutanlığı
cekhuÇANAKKALE Ezine il jandarma
arzum66KONYA Hv. Svn. Okl. ve Eğt. Mrk. K.lığı
kizlar listeyi yine yeniledim... liste'de olmayanlarimiz, listeyi kopyalayin, isiminizi de altina yazin :)
yok canım guzelbahce de gonul aga var bak ıstersen vereyım numarasını :) cıdden hanı ınanma derler ama bu kadın bır cok seyı bıldı ya
bır de benım yakın arkdasım cok ıyı fal bakar :) o vardı bu aksam ona da baktırdım o da aynı seyı soyledı :)
fiesta ya bı kac kere gıttım de ben pek memnun kalmadımmemnun kalan cok ama :) gıttın mı sende yoksa fıesta ya
Hakkariden bugun haber geldi:)herşey yolunda sag sol neresi ögrenmiş kuzum
lizbeth80MARDiN 70. Mekanize Piyade Tugayı
nesfit0000SİİRT 3. Komando Tugayı
iyilikmelegimESKiSEHiR Jandarma Komutanlığı
sulkorMARDİN kızıltepe
BarbieveKenERZURUM 4.zh.tgy.kmt
celifGAZiANTEP 5. zh.tgy.kmt
_mina_BURDUR 58.Piyade Alay Komutanlığı
NurburKIRKLARELİ 55'inci Mknz. P. Tug. K.lığı
RaziyErkanKÜTAHYA Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı
dodehiminiVAN Merkez
yagmur55ERZURUM 9. Kor.
jasmin25NEVŞEHİR il jandarma komutanlığı
cekhuÇANAKKALE Ezine il jandarma
arzum66KONYA Hv. Svn. Okl. ve Eğt. Mrk. K.lığı
kizlar listeyi yine yeniledim... liste'de olmayanlarimiz, listeyi kopyalayin, isiminizi de altina yazin :)
Bir zamanlar Fıestaya çok giredim canım .Son 6-7 aydır gitmiyorum .
Hadi ya vay anası o zaman alayım senden adresi Güzelbahçe bana uzak ama olsun =)Yalnız Ocaktan sonra gidebilirim çünkü İst gitme durumum var :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?