337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ben vazgeçtim yemin törenine de gitmicem...........

canım neden az önceki konu yüzündense inan onların psikolojileri çok normal değil şu an,sen eşisin en yakınısın,nazı sana geçmişte kırmış seni bence sen yanında ol seni görsün bak nasıl duygulanır

evet 24de yemin töreni var ama genelde 24 ü olanlar jandarma 7 ocak olanlar diğer askerler..
yemin töreninde 2 gün evci çıkabiliyor eşi,babası,annesi falan gelirse..

ya benimki sadece pazar dedi ya öyle bişey olsa arkadaşımmda akalırdım hergün ayrı ayrı gide srdim cuma cumartesi pazar bi de askeriyede görüşçez demi giriş problem olmaz demi soyisimler aynı değil ya ondan dedim

nerdeydi canım askerin kısa dönemmi mavi berelimi oldu aa biliyorum kuzenim anlatmıştı mavi bereliler diyeay ne çok soru sordum bi anda

bu hafta bilgilendirirler bizi,benimkide cuma,c.tesi dedi çünkü evci diil çarşı iznine çıkıcak galba kışladada görüşsek,dağdada farketmez görelimdeyok canım sanmam soyisimlerin sorun olucağını o kadar olmaz görüşürüz

Benimeşim de aradı ,askereden sonra sigarayı bırakcam dedi...niye dedim çunku hep ben derdım
uf ya der kızarkaparddı konuyu..
neyse...askerde olmamın bi amacı olsun dedim bırakcam donuşte dedii aglayacaktım sevınçten gozlerımdoldu.
bugun yenı komutan gelmiş çok iyi davranıyo bize diyo,hep iyi şeyler dedi...ordai arkadasları aglıyomu teselli ettımdıyo biz alışığız biraz cunku ben öğretmemnım ve taınımçıkmıyo eşimin yanına..2,5yıldır sadece bayramda ,yazları ve sömestr tatıllerınde gorusebılıyoruz...tabı askerlıkte ayrılık çok başaka...içimden bi parça koptu hep eksik bı yanım

nerdeydi canım askerin kısa dönemmi mavi berelimi oldu aa biliyorum kuzenim anlatmıştı mavi bereliler diyeay ne çok soru sordum bi anda

SİİRT TE cnm yanii umarım siirte ulaşablmştr 2 gündür batmanda toplama merkeznde kalıolardı bugn giidceklerdi daha haber alamadm işte (

siirte komando tugaynda cnm kısa dönem :) çakma komando yani ..

yuppiii o zaman ay benimki daha kesin gel demedi ama ona rağmen ben heyecan yaptımm yaa gitçem bana ne bana ne bana nee

ne biliyim canım yaa muhakkak öyledir ama kötü olup dayanamayacksa gitmiyim daha iyi.
hem ben de çok kötü olucam, off ne biliyim içim karardı bugün..

hayırdır ya neden vazgectin? napalım valla üzülürlerse üzülürler kıymet bilirler en azından ama benimki gelme falan demiyo üzülmeyi göze alıyo sefgulum

yemin töreni için değil daha sonrası için gelme diyor.
6 saat aslında burdurda kalırsa.
ama kıbrısa gidecekmiş.
burdurda da kalsam görüşemicez zaten diyo.
ben de neden evci çıkarız dedim yok öyle bişey dedi sesini yükseltti
tanıdık bi çavuş var o isterse kalabilir burdurda, gitmez kıbrısa.ben de kalsın istiyorum..
ne biliyim yaa uff içim sıkılıyorrrr.........

tipik erkek modeli biliyorum zor ama üstünde durma belkide sıkıntılıdır sana yansıtmıyordur veya baska bişeye kızmıstır senden çıkartıyordur. dur bakalım dayanamaz zaten fikri değişir...

doğru söyledin canım hep öyleydi zaten..
başka bişeye sinirlenince bana ufacık sebepten kızardı..
ben de anlardım hemen başka bişeye sinirlendiğini alttan alır, anlat ne oldu derdim..
sanırım yine öyle bişeyoldu..
bir de her şeyi anlatmaz kötü bişey olsa bile iyiyim güzl rahat der, hiç yansıtmaz..

bi yandan da kıbrısta askerlik rahat diyolar o zaman da gitsin yeter ki rahat olsun diyorum.
ay ben de kafayı yedim galiba psikolojim bozuldu kesin..
mantığımla duygularım çatışma içinde arada ben paramparça..........

benim yarim topçuu ben ne şarkısı söyliyim yaa

düzelir düzelir seninkine benzer bitanede bende var
evleneceğiz diye yurtdısından geldi askere gitti ama dedim ne olur kötü bi yer çıkmasın allahtan rahatmıs istanbulda
valla kötü bi yer olsaydı senin için geldim diye diye basımın etini yerdi

benimki hep yuvarlak konuşuyor "soğuk moğuk idare eder, heeaa iyiyim işte, rahatım.. vs.."
ama dediklerine kendi de inanmıyor gibi, ne biliyim çocuk kafayı yemeden gelseydi hayırlısıyla..
ya da ben..... böyle olmadan gelse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…