337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kızlar kızlar gelem mı yanağınızdan opem mı siz ananızın koynunda ben soğuktan olem mı
şarkısını armağan ediyorum size :))))
benim az biraz daha isim var dönceem ben size :)
bu arada listeye eklerseniz sevinirim:)
aslında ezine de ama Çanakkale il jandarma diye gitti :)
optum sizi yavrular

askimlaa konustummm simdiii
uyumusmus yazik bitanemmm tel var diyince nasil kalktim bilmiyom diyo
cok seviyorum bebegimi cok cok cokkkk kara böcüm benimmm

ya kızlar ben heyecan yaptım ya gidip görmeyi çok istiyorum kesin de değil aslında ama ben çok heves yaptım gidemezsem üzülcem

nerdesin senbi gittin gelmek bilmedin

askimlaa konustummm simdiii
uyumusmus yazik bitanemmm tel var diyince nasil kalktim bilmiyom diyo
cok seviyorum bebegimi cok cok cokkkk kara böcüm benimmm

askerdeki adamıda uyandırıyoruz ya ne desem az bize kızlarriyimiş enişte benimkini öyle uyandırıcam varya asabi yarim canıma okurgerçi saat 9.30 alışık değiliz bu saatte uyumalarına dimi

ya kızlar benimki benle görüşmek istemiyor herhalde..
kıbrısa gitme durumu var hatta kesin.
diyo ki burda da kalsam görüşemicez kıbrısa gitsem de..
ben de orda kalsan yanına gelirim evci çıkarız diyorum yok öyle bişey diyo.
nasıl yok varmış dedim sinirlendi yok işte dedi sesini yükseltti
acaba ayrılması zor olur diye mi istemiyor acaba??
bu gidişle biz yemin töreninden sonra hiç görüşmeyiz

offff yaa ben hala konuşamadım dün öğlen 12de konşmştm en sonn offf yaa:2:

dün batmandaydı hala toplama merkeznde bugn götürüceklerdi siirte acaba hala gitmedilermi off yaa haberm yok napıoo acaba merak ediyorum.. :18:
bi arasa sesini duysam

canım üzme sakın kendini,ayrılması zor olur diye istemiyodur kesinlikle,hem hepsi gelmeyin gelmeyin diyo,benimki 1.5 saatlik yola zor ikna oldu gitmeme,karda kışta nasıl gelecekler düşüncesi var şimdi onlarda,siz bide evlisiniz,kendini yanlız hissetmiştir,özledim özledim diyip senide üzmek istemiyodur,hasretten sinir yaptı heralde

belki yoldadır yada gittiği yeni gittiği yere alışmaya çalışıyodur,batmandaki kışlanın numarası varsa ara sor istersen canım

canım istemez olur mu hiç yaa onlarda bizi çok özlüyolar.ama işte kavuşupta ayrılması daha zor onlarda tam alışıyoken yeniden bize kavuşup ayrılmak çok zor olcak ondan.benimki de bu akşam görüş varmış haftasonu dedi bende hemen gelcem dedim yok falan dedi ama napayım ya özlediiimm :2:

askerdeki adamıda uyandırıyoruz ya ne desem az bize kızlarriyimiş enişte benimkini öyle uyandırıcam varya asabi yarim canıma okurgerçi saat 9.30 alışık değiliz bu saatte uyumalarına dimi

benimki cok sakindi kedi gibi herseyim
sevgilim die söylemiyorumm cok sakin agir basli biridirr..ama sinrilendimii beni bile ezer gecerrr
nedense bende hep sinirlendiririmmm..
bensiz iyi kafani dinliyosundur dirdir eden yok basinda diyorum..keske dir dir etsende ynaimda olsan askim diyo
ahh bitanem keske yan yana olsakta didissek dursak dedimmm cok özledim cokkk 7ocak gel gayri be yaww

cok yorulmus bitanem ayaklarinin alti yaniyomus bottan oluyo galibaa:18:

yumii canım sen de mi gidiyosun askerinin yanınaaa ne güzel

ya ne biliyim görüşsek ona da moral olur bana da..
ama bayağı kızdı yok dedi, görüşemeyiz falan dedi.15 günde bir neye yarar gibisinden bişiler dedi.. çok üzüldüm...
ne yapayım bağrıma taş basacam artık, o öyle istiyorsa öyle olsun,ben dayanırım hasretine

eminim oda cok özlüyordurr..ayrilmasi zor olacagi icin belkide seni üzmek istemiyodur canim..
sakin böyle dusunmee

demek ki hepsi aynı psikolojide..
bize de zor olacak tabi onları orda bırakıp gelmek..
ama ne yapalım hiç görmemekten iyidir...

belki yoldadır yada gittiği yeni gittiği yere alışmaya çalışıyodur,batmandaki kışlanın numarası varsa ara sor istersen canım

bu gece geçsin artık yrnda aramazsa öle yapıyım bari ama tahminm anca gitmşlerdir yerleşme durumu fln fırsat olmamştr diye düşnüyorum. şimdi kayınvalidemde beni aradı yazık oda merak etmş bana soruyo aradımı die
yok dedm aramadı

yumii canım sen de mi gidiyosun askerinin yanınaaa ne güzel

evet hayatım kısmetse cuma gidicem ama dediki c.teside gelebilirsin dur ben sana haber vericem dedi galba cumada çıkabiliyolar c.tesidebaklava,börek,kek bide şapka götürücem inşallah kardan yollar tıkanmaz geçende tipi yağıyomuş tekirdağa çünkü hepimiz görürüz askerlerimizi inşallah,göremeyenlerde üzülmesin izinde görürler,allahımm hayırlısıyla 17mayıs gelsin ohhhh yüzlerini,ellerini izler izler dururuz hasretten

evlisiniz galba size dahada zordur allah kavuştursun

benimki sanırım 15 mayısta gelicek 2 gün yol izni verdiler ona giderken 14ünde teslim oldu dönüştede veriolarmş 2 gün yol izni o sebeple 2 gün erken gelicek galibaa yanii inşş umuyorum

ne güzel yakınsınzz gidicn kızlar benmkide yakın olsa 15 de bir ayda bir giderim diodum ama kısmet deilmşş bari bikereck de olsa gidebilsem askerimi komandomuu mavi beresiyle asker traşıyla görsem

oyyy yermm onun ağzınıı yüzünüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…