Canım öyle mutlu oldum ki!Eksi 10 derece demek benimki üşümüyorum iyi burası diyodu yalancı Hadi bakalım bugün tanışıp iyice konuşsunlar arar yine sesini duymak iyi gelmiştir eminim.
bak tatlım sana söylemiştim gitmeden konustuysan içini ferah tut arar diye:86:
umarım artık daha sık konusursunuz...
canımm sevindim senin adınaaüzme kendini,askerde kıymetini anlar bence sık sık ara barışırsınız inşallaah
Söyler söyler...ne güzel işte şaşırmış mutlu olmuştur.İnsan 2 dkda nasıl da mutlu oluveriyo dimi?Aynı yerde olmaları içimi rahatlattı belki birbirlerine daha çok destek olurlarçok şaşırdı hiç beklemiyodu aramamı canım ya şaşkınlıktan konuşamadık bile
nerden buldun numarayı deyip durdu
kimbilir ne tilkiler dönücek kafasında sıpanın..
seninkinin adını söyledim,seninki heralde söyler kk'dan tanıştılar diye.
Söyler söyler...ne güzel işte şaşırmış mutlu olmuştur.İnsan 2 dkda nasıl da mutlu oluveriyo dimi?Aynı yerde olmaları içimi rahatlattı belki birbirlerine daha çok destek olurlar
benimkı bıraN once evlenelım ıstıyor
gelınce suprız nıkah mı yapsak kı
ay inşallah kızlar
çok seviyorum ben bu siteyi,hepinizi..çok sağolun..
bende aynen,iyiki var burası bugün aşkımada dedim tel.de hani sana demiştimya 337.dönem topiği hep ordayız,birbirimize destek oluyoruz dedimsenin yazdıklarını hatırladım canım sen askere gitmesini istiyodun ee gitmiş işte başka sorun yoksa düzelir bak gör
geçicek inşallah,3 senedir ne zor zamanlar atlattık,bunuda atlatırız hayırlısıyla canım
burda yazınca daha iyi hissediyorum kendimi,valla sizinle paylaşmak bana çok iyi geldi.
kızlar yemin töreniyle ilgili bilgisi olan yokmu
ben sabahta yazmıştım ama kimse okumadı sanırım 24 de yemin töreni varmış sizinkilerde söyledimi böyle bişey.ve dağıtımda 1 hafta izin varmış.ayın 7 sinde de dağıtım varmış.bilgisi olan varmı kızlar????????????????
kızlar yemin töreniyle ilgili bilgisi olan yokmu
ben sabahta yazmıştım ama kimse okumadı sanırım 24 de yemin töreni varmış sizinkilerde söyledimi böyle bişey.ve dağıtımda 1 hafta izin varmış.ayın 7 sinde de dağıtım varmış.bilgisi olan varmı kızlar????????????????
kızlarr bu akşam aşkımm dedi ki beliki pzar günü bei ziyarete geleilirsin dedi yaaa yuppiiii.ama o mu dışarı çıkçak acaba yoksa ben mi askeriyeye gidicem nasıl olcek
o bir hafta izini kullanırsa askerliği de 1 hafta uzar..
normal izin 2 günmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?