kızlaar ömrüm aradı şimdi,duş alıcaklarmış,burda bize çok iyi davranıyolar dedi çok şükür,ben bu sefer kendimi tutamadım ağladım seni çok özledim dedim,ben hep yanındayım bebeğim dedihadi bakalım arayamayan sevenlerde hemen arasın inşallah
kıyamam ya ey aşkkkk!!!!!ağlama 151 günmüz kaldı hatta 150 bak akşam oldu hemenkızlaar ömrüm aradı şimdi,duş alıcaklarmış,burda bize çok iyi davranıyolar dedi çok şükür,ben bu sefer kendimi tutamadım ağladım seni çok özledim dedim,ben hep yanındayım bebeğim dedihadi bakalım arayamayan sevenlerde hemen arasın inşallah
gözün aydın canımdarısı tüm bekleyenlerin başına
kıyamam ya ey aşkkkk!!!!!ağlama 151 günmüz kaldı hatta 150 bak akşam oldu hemen
ay tamam ya acıdım tamam :) elbette eğitim var ve hava soğuk ama asker bunlar tatile gitmediler ya olacak mecburen,kendimizi üzsek ne fayda onu diyorum ben.bu şekilde 151 gün geçermi bence hedefe yönelik hareket etmek lazım.üzülmekten fazlasını yapabilmeliyiz.ama nasıl? :44:
kızlaar ömrüm aradı şimdi,duş alıcaklarmış,burda bize çok iyi davranıyolar dedi çok şükür,ben bu sefer kendimi tutamadım ağladım seni çok özledim dedim,ben hep yanındayım bebeğim dedihadi bakalım arayamayan sevenlerde hemen arasın inşallah
ameliee;
Canım daha şimdi konuştum!Yemek yiyememiş yine doğru dürüst ekmek yokmuş, ekmek taşıyan kamyon devrilmişNöbetçiymiş benim aşkım saat 9da biticek benim nöbetim dedi.Seninkini sordum ismini söyledim, benim yan yatağımda biri var o isimde dedi.Bakalım konuşucak senin ismini de verdim.Eğer oysa tanışır haber getiririm sana merak etme canım.Zaten kontorüm de bitti çok az konuşabildim
off canım ya nasıl teşekkür etsem sana az
aynı koğuştalarmış zaten telefondaki asker 1. koğuş dedi.
aynı yerdeler demekki,iyi olsunlarda o yeter..
ayy canim gozun aydinnnn
bende basliycma birazdan aramayaa ama cok sira varmis yaaa:84::84:
yumiii gözün aydın bak bugun bekleyenler sinirlenenler arasında değiliz
ama tabi hiçbirimiz böyle olmasın istiyorum umarım herkesin sevdiği arar
yemin töreni için konustuk ben çogunuz gibi nişanlı falan olmayınca gidemeyeceğim diyodum babasıyla konusmus babası sormus benim için gelecekmi diye benimkide hemen atlamıs ewt diye
keske atlamasaydın bi sorayım falan deseydin dedim olsunnnnn gel dedi özlemiş heralde
Heh öyle desene canım =)
Mesela benim sevgilim keman çalmamı çok isterdi .Askerden gelene kadar bir keman kursuna yazıp ,o gelene kadar parça çalacak duruma gelmek istiyorum .Eminim beni öyle göründüğünde çok sevinecektir.
Sizde sevgilinizin istediği ,arzu ettiği herhangi birşey varsa yapın .Bu sizi iyi gelecektir kızlar .Hem kafanızıda dağıtmış olursunuz .
Ay evet canım o zaman kesin odur!Ay tesadüfe bak yanyana yataktalar demekkiİnşallah anlaşırlar konuşuruz da ulaşamadığımız zaman birbirimizden haber alırız.
gözün aydın canımdarısı tüm bekleyenlerin başına
saol hayatım,bu arada sevdiğinden yana sıkıntılı bir arkadaş vardı senmiydin o yanlışmı hatırlıyorum?
ay evet canım o benim maalesef
aradım sesini duydum az önce,hala titriyorum.
biz ayrılmıştık ama gitmeden önce konuşuyoduk.gittiğinden beri ilk defa konuştum az önce.uçuyorum şimdi havalara..
biz ayrılmıştık ama gitmeden önce konuşuyoduk.gittiğinden beri ilk defa konuştum az önce.uçuyorum şimdi havalara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?