337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

gözün aydın canım darısı tüm bekleyenlerin başına

kıyamam ya ey aşkkkk!!!!!ağlama 151 günmüz kaldı hatta 150 bak akşam oldu hemen

Heh öyle desene canım =)

Mesela benim sevgilim keman çalmamı çok isterdi .Askerden gelene kadar bir keman kursuna yazıp ,o gelene kadar parça çalacak duruma gelmek istiyorum .Eminim beni öyle göründüğünde çok sevinecektir.
Sizde sevgilinizin istediği ,arzu ettiği herhangi birşey varsa yapın .Bu sizi iyi gelecektir kızlar .Hem kafanızıda dağıtmış olursunuz .

Son düzenleme:

ayy canim gozun aydinnnn

bende basliycma birazdan aramayaa ama cok sira varmis yaaa:84::84:

ameliee;
Canım daha şimdi konuştum!Yemek yiyememiş yine doğru dürüst ekmek yokmuş, ekmek taşıyan kamyon devrilmiş Nöbetçiymiş benim aşkım saat 9da biticek benim nöbetim dedi.Seninkini sordum ismini söyledim, benim yan yatağımda biri var o isimde dedi.Bakalım konuşucak senin ismini de verdim.Eğer oysa tanışır haber getiririm sana merak etme canım.Zaten kontorüm de bitti çok az konuşabildim

yumiii gözün aydın bak bugun bekleyenler sinirlenenler arasında değiliz
ama tabi hiçbirimiz böyle olmasın istiyorum umarım herkesin sevdiği arar

bugun kralda video izliyordum..simdi askim icin mustafa cecelinin-eksik sarkisi ciksin dedim icimdenn vallahide o ciktii

off canım ya nasıl teşekkür etsem sana az
aynı koğuştalarmış zaten telefondaki asker 1. koğuş dedi.
aynı yerdeler demekki,iyi olsunlarda o yeter..

off canım ya nasıl teşekkür etsem sana az
aynı koğuştalarmış zaten telefondaki asker 1. koğuş dedi.
aynı yerdeler demekki,iyi olsunlarda o yeter..

Ay evet canım o zaman kesin odur!Ay tesadüfe bak yanyana yataktalar demekki İnşallah anlaşırlar konuşuruz da ulaşamadığımız zaman birbirimizden haber alırız.

ayy canim gozun aydinnnn

bende basliycma birazdan aramayaa ama cok sira varmis yaaa:84::84:

yumiii gözün aydın bak bugun bekleyenler sinirlenenler arasında değiliz
ama tabi hiçbirimiz böyle olmasın istiyorum umarım herkesin sevdiği arar

RaziyErkan evet canım sıra vardı,daha çok telefon koysalarya ne güzel olur
Elidadamm valla uçuyorum aşkımın sesini duyunca,aramayınca çok kötü oluyoruz yaa inşallah hepimizin sevdiği dahada sık arar

benimkı bıraN once evlenelım ıstıyor
gelınce suprız nıkah mı yapsak kı

Ay evet canım o zaman kesin odur!Ay tesadüfe bak yanyana yataktalar demekki İnşallah anlaşırlar konuşuruz da ulaşamadığımız zaman birbirimizden haber alırız.

canım konuştum şimdiii....hasta olmuş,-10 derece burası dedi.o kadar şaşırdıki arayınca sana anlatamam.
seninkini söyledim,arıcam seni iyi olunca dedi.kapattık sonra.
sana tekrar çok teşekkür ederim sayende sesini duydum

saol hayatım,bu arada sevdiğinden yana sıkıntılı bir arkadaş vardı senmiydin o yanlışmı hatırlıyorum?

ay evet canım o benim maalesef
aradım sesini duydum az önce,hala titriyorum.
biz ayrılmıştık ama gitmeden önce konuşuyoduk.gittiğinden beri ilk defa konuştum az önce.uçuyorum şimdi havalara..

biz ayrılmıştık ama gitmeden önce konuşuyoduk.gittiğinden beri ilk defa konuştum az önce.uçuyorum şimdi havalara..

Canım öyle mutlu oldum ki!Eksi 10 derece demek benimki üşümüyorum iyi burası diyodu yalancı Hadi bakalım bugün tanışıp iyice konuşsunlar arar yine sesini duymak iyi gelmiştir eminim.

bak tatlım sana söylemiştim gitmeden konustuysan içini ferah tut arar diye:86:
umarım artık daha sık konusursunuz...

canımm sevindim senin adınaaüzme kendini,askerde kıymetini anlar bence sık sık ara barışırsınız inşallaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…