• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Canım öyle mutlu oldum ki!:69:Eksi 10 derece demek benimki üşümüyorum iyi burası diyodu yalancı :9:Hadi bakalım bugün tanışıp iyice konuşsunlar arar yine sesini duymak iyi gelmiştir eminim.:nazar:

çok şaşırdı hiç beklemiyodu aramamı canım ya şaşkınlıktan konuşamadık bile :69:
nerden buldun numarayı deyip durdu :1:
kimbilir ne tilkiler dönücek kafasında sıpanın.. :61:
seninkinin adını söyledim,seninki heralde söyler kk'dan tanıştılar diye.

ben sabahta yazmıştım ama kimse okumadı sanırım 24 de yemin töreni varmış sizinkilerde söyledimi böyle bişey.ve dağıtımda 1 hafta izin varmış.ayın 7 sinde de dağıtım varmış.bilgisi olan varmı kızlar????????????????

bak tatlım sana söylemiştim gitmeden konustuysan içini ferah tut arar diye:86:
umarım artık daha sık konusursunuz...

canımm sevindim senin adınaa:71:üzme kendini,askerde kıymetini anlar bence sık sık ara barışırsınız inşallaah:16:

ay inşallah kızlar :69:
çok seviyorum ben bu siteyi,hepinizi..çok sağolun.. :31:

Son düzenleme:
çok şaşırdı hiç beklemiyodu aramamı canım ya şaşkınlıktan konuşamadık bile :69:
nerden buldun numarayı deyip durdu :1:
kimbilir ne tilkiler dönücek kafasında sıpanın.. :61:
seninkinin adını söyledim,seninki heralde söyler kk'dan tanıştılar diye.
Söyler söyler...ne güzel işte şaşırmış mutlu olmuştur.İnsan 2 dkda nasıl da mutlu oluveriyo dimi?Aynı yerde olmaları içimi rahatlattı belki birbirlerine daha çok destek olurlar:29:

Söyler söyler...ne güzel işte şaşırmış mutlu olmuştur.İnsan 2 dkda nasıl da mutlu oluveriyo dimi?Aynı yerde olmaları içimi rahatlattı belki birbirlerine daha çok destek olurlar:29:

aynen canım benimde içim rahatladı konuşunca. :31:
biz burda birbirimize destek oluruz,onlar orda olurlar :70:

benim aşkım da aradı ama sesi hasta gibi geliyordu ya da yorgun..
üzüldüm valla içim bi hoş oldu..
gündüz saat 11 gibi de annemleri aramış ince düşünceli aşkım benim:69:
annem sesi gayet iyi geliyordu dedi..
belki de akşam olunca iyice yoruluyordur..:5:
off ya keşke kalksa şu askerlik, yazık bu gençlerimize bu zulüm..
bi silah kullanmayı felan öğretseler bıraksalar..
sanki normal yaşama dönünce devam mı edecekeler orda yaptıklarına?
yine hamlaşacaklar, hayatlarında devam edecekler..

ay inşallah kızlar :69:
çok seviyorum ben bu siteyi,hepinizi..çok sağolun.. :31:

bende aynen,iyiki var burası bugün aşkımada dedim tel.de hani sana demiştimya 337.dönem topiği hep ordayız,birbirimize destek oluyoruz dedim:66:senin yazdıklarını hatırladım canım sen askere gitmesini istiyodun ee gitmiş işte başka sorun yoksa düzelir bak gör:71:

bende aynen,iyiki var burası bugün aşkımada dedim tel.de hani sana demiştimya 337.dönem topiği hep ordayız,birbirimize destek oluyoruz dedim:66:senin yazdıklarını hatırladım canım sen askere gitmesini istiyodun ee gitmiş işte başka sorun yoksa düzelir bak gör:71:

geçicek inşallah,3 senedir ne zor zamanlar atlattık,bunuda atlatırız hayırlısıyla canım :69:
burda yazınca daha iyi hissediyorum kendimi,valla sizinle paylaşmak bana çok iyi geldi. :70:

geçicek inşallah,3 senedir ne zor zamanlar atlattık,bunuda atlatırız hayırlısıyla canım :69:
burda yazınca daha iyi hissediyorum kendimi,valla sizinle paylaşmak bana çok iyi geldi. :70:

saol canım ne zaman istersen yanındayız tabiiki,dua ederiz topikce enn kısa zamanda barışırsınız inşallaah:71:

ben sabahta yazmıştım ama kimse okumadı sanırım 24 de yemin töreni varmış sizinkilerde söyledimi böyle bişey.ve dağıtımda 1 hafta izin varmış.ayın 7 sinde de dağıtım varmış.bilgisi olan varmı kızlar????????????????

benimkinin 7sinda yemin töreni ve dagitimi canim..yemin töreninden sonra dagitiliyolar benim bilgidim ama belki heryerde ayni olmaya bilir

kızlarr bu akşam aşkımm dedi ki beliki pzar günü bei ziyarete geleilirsin dedi yaaa yuppiiii.ama o mu dışarı çıkçak acaba yoksa ben mi askeriyeye gidicem nasıl olcek

o bir hafta izini kullanırsa askerliği de 1 hafta uzar..
normal izin 2 günmüş.

kızlarr bu akşam aşkımm dedi ki beliki pzar günü bei ziyarete geleilirsin dedi yaaa yuppiiii.ama o mu dışarı çıkçak acaba yoksa ben mi askeriyeye gidicem nasıl olcek

acemi birliğinde dışarı çıkarmıyolarmış canım,ama nizamiyenin içinde görüşebiliyomuşsun.

bide benimki gelirken şapka getir dedi kasketmi dedim hayır dedi beremi dedim hayır dedi ee ne şapkasıki:26:

Back
X