• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

lizbeth80 :72: MARDiN 70. Mekanize Piyade Tugayı
nesfit0000 :72: SİİRT 3. Komando Tugayı
iyilikmelegim :72: ESKiSEHiR Jandarma Komutanlığı
sulkor :72: MARDİN kızıltepe
BarbieveKen :72: ERZURUM 4.zh.tgy.kmt
celif :72: GAZiANTEP 5. zh.tgy.kmt
_mina_ :72: BURDUR 58.Piyade Alay Komutanlığı
Nurbur :72: KIRKLARELİ 55'inci Mknz. P. Tug. K.lığı
ameliee :72: EDiRNE Keşan 4. mekanize piyade tugayı

Son düzenleme:
yaa beni aramadı bugun yaaaaa annesini aramş delrdimm agzıma geleni saydım söleyn sizi aradgnda ben beklemıorum onu burda dimi beni aramasın beyefendi dedimmm :84:

kuzum dur bi bebişim belki kartı bitmiştir o anda aşkımı akşam ariyim rahat konuşiyim demiştir:21:

aa yagmur55 AYNIlarini esim de hep söylüyor :)) aynisini.. yemekten, kalabaliktan, kiyafetlere kadar.. hatta yataga kadar :53: sen benmisin? :37: :60:

ben sen dilim ama askerler hep aynı canım askerlerimizin sıkıntıları aynı...
eşim akşamda aradı çok sewındım sasırdım kalabalık dıodu telfnun yanından gecıomuş boşmuş hemen arayayım demış canım yaa

canim listede yaziyor :) mardin merkez... hadi hepiniz ekleyin kendinizi de belki ayni yere düsmüs olanlari bulalim.. yemin töreninde biz de bulusuruz :7:

ben nie ygum listedee:52:
msj gondermistim amaa

Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı

canim listede yaziyor :) mardin merkez... hadi hepiniz ekleyin kendinizi de belki ayni yere düsmüs olanlari bulalim.. yemin töreninde biz de bulusuruz :7:

aa yagmur55 AYNIlarini esim de hep söylüyor :)) aynisini.. yemekten, kalabaliktan, kiyafetlere kadar.. hatta yataga kadar :53: sen benmisin? :37: :60:

liste nerde ..benımeşimde van merkezde,yenıyım bu sitede

Listede bizimde ismimiz yok;
YUMİ,SEA,CEKHU,CELİF,MAVİGÜL86,ELİDADA Aklıma gelenler!!!!

ameliee :72: EDiRNE Keşan 4. mekanize piyade tugayı
ERZURUM:72:9. Kor.

Kızlar dünden beri moralim bozuk.Eşim normalde günde 3 kez arıyordu dün ve bugün hiç aramadı.Öğleden sonra bir cep telefonuyla aradı,komutanın telefonuymuş,izin alıp aramış.Bulundukları yerde 1 asker intihar girişiminde bulunmuş o yüzden tüm telefonlar aramalara ve gelen aramalara kapatılmış.Bikaç gün arayamıycam seni dedi.Kimbilir kaç gn ? :(
Böyle ancak sesini duyarak avunuyorken ne yapcam ben şimdi ya.Başım ağrıyor.Eğitimim var ama odaklanıp çalışamıyorum ki zor bir eğitim ve çalışmak zorundayım..Offf of...

Selam kızlar!Bugün konuşamadım ben de.Tel dibimde bekliyorum.Derslerim var ama aklım onda.1 dk sesini duysam toplicam kendimi.Neden aramadı meraktayım.Hep aramıştı bugüne kdr:26:

Kızlar dünden beri moralim bozuk.Eşim normalde günde 3 kez arıyordu dün ve bugün hiç aramadı.Öğleden sonra bir cep telefonuyla aradı,komutanın telefonuymuş,izin alıp aramış.Bulundukları yerde 1 asker intihar girişiminde bulunmuş o yüzden tüm telefonlar aramalara ve gelen aramalara kapatılmış.Bikaç gün arayamıycam seni dedi.Kimbilir kaç gn ? :(
Böyle ancak sesini duyarak avunuyorken ne yapcam ben şimdi ya.Başım ağrıyor.Eğitimim var ama odaklanıp çalışamıyorum ki zor bir eğitim ve çalışmak zorundayım..Offf of...

haber vermiş iyiki..için rahat en azından kotu düşünme baska sorun olamasın yeterki

haber vermiş iyiki..için rahat en azından kotu düşünme baska sorun olamasın yeterki
Haklısın.Ancak göğsüm çok sıkışıyor,başım felaket ağrıyor.Hepsi psikolojik tabi.
Sadece sesini duyunca o günü rahat atlatıyordum.
Eğitimde tam zamanına geldi zaten.

Selam kızlar!Bugün konuşamadım ben de.Tel dibimde bekliyorum.Derslerim var ama aklım onda.1 dk sesini duysam toplicam kendimi.Neden aramadı meraktayım.Hep aramıştı bugüne kdr:26:

bende aradım biraz önce dayanamadım,şuan burda değil birazdan arayın dedi telefondaki asker..
elim ayağım titredi sesini duyucam diye.. :59:

Sevgilim arar diye koştura koştura demin eve geldim ,beklemedim .Bugün bir kez konuştuk:44: söyleyeceklerim var mutlaka araması lazım:55:

akşam konuştuk bizimkiyle aynen düşündüğüm gibi öyle amman aman bi eğitim yokmuş ama tabi yanlış anlaşılmasın jandarma sonuçta komando değil bizimki.tabi her grubun eğitimi farklıdır.ama asker ağlamaz,asker acıkmaz,asker susamaz,asker hastalanmaz,asker nefes almaz vs vs vs vs işte bunun için acaımayın şekerim :63:

Nasıl ya aman aman eğitim yokmuş .Canlarına okuduklarına eminim. O soğukta karda kışta eğitim görüyorlar .Sabahın saat kaçında kaldıyorlar vb. yazık değil mi ya .Sen istersen acıma ben üzülüyorum

Son düzenleme:
Nasıl ya aman aman eğitim yokmuş .Canlarına okuduklarına eminim. O soğukta karda kışta eğitim görüyorlar .Sabahın saat kaçında kaldıyorlar vb. yazık değil mi ya .Sen istersen acıma ben üzülüyorum

ay tamam ya acıdım tamam :) elbette eğitim var ve hava soğuk ama asker bunlar tatile gitmediler ya olacak mecburen,kendimizi üzsek ne fayda onu diyorum ben.bu şekilde 151 gün geçermi bence hedefe yönelik hareket etmek lazım.üzülmekten fazlasını yapabilmeliyiz.ama nasıl? :44:

kızlaar ömrüm aradı şimdi,duş alıcaklarmış,burda bize çok iyi davranıyolar dedi çok şükür,ben bu sefer kendimi tutamadım ağladım seni çok özledim dedim,ben hep yanındayım bebeğim dedi:69:hadi bakalım arayamayan sevenlerde hemen arasın inşallah:71::72:

Back
X