yaa beni aramadı bugun yaaaaa annesini aramş delrdimm agzıma geleni saydım söleyn sizi aradgnda ben beklemıorum onu burda dimi beni aramasın beyefendi dedimmm :84:
aa yagmur55 AYNIlarini esim de hep söylüyor :)) aynisini.. yemekten, kalabaliktan, kiyafetlere kadar.. hatta yataga kadarsen benmisin?
canim listede yaziyor :) mardin merkez... hadi hepiniz ekleyin kendinizi de belki ayni yere düsmüs olanlari bulalim.. yemin töreninde biz de bulusuruz
lizbeth80MARDiN 70. Mekanize Piyade Tugayı
nesfit0000SİİRT 3. Komando Tugayı
iyilikmelegimESKiSEHiR Jandarma Komutanlığı
sulkorMARDİN kızıltepe
BarbieveKenERZURUM 4.zh.tgy.kmt
celifGAZiANTEP 5. zh.tgy.kmt
_mina_BURDUR 58.Piyade Alay Komutanlığı
NurburKIRKLARELİ 55'inci Mknz. P. Tug. K.lığı
canim listede yaziyor :) mardin merkez... hadi hepiniz ekleyin kendinizi de belki ayni yere düsmüs olanlari bulalim.. yemin töreninde biz de bulusuruz
aa yagmur55 AYNIlarini esim de hep söylüyor :)) aynisini.. yemekten, kalabaliktan, kiyafetlere kadar.. hatta yataga kadarsen benmisin?
lizbeth80MARDiN 70. Mekanize Piyade Tugayı
sulkorMARDİN kızıltepe
ERZURUMlizbeth80MARDiN 70. Mekanize Piyade Tugayı
sulkorMARDİN kızıltepe
amelieeEDiRNE Keşan 4. mekanize piyade tugayı
ayy ben bugun mutluyum sevdiceğim erken aradı beniaratmıyolarr bizi ayrı bırakıyolarrrr nasıl olalım canımhoşgeldin bu arada
hoşgeldin canım iyilik ne olsun sen nasılsın?
ayy ben bugun mutluyum sevdiceğim erken aradı beniumarım seninkide arar...
iyilik canım senden naber?
Kızlar dünden beri moralim bozuk.Eşim normalde günde 3 kez arıyordu dün ve bugün hiç aramadı.Öğleden sonra bir cep telefonuyla aradı,komutanın telefonuymuş,izin alıp aramış.Bulundukları yerde 1 asker intihar girişiminde bulunmuş o yüzden tüm telefonlar aramalara ve gelen aramalara kapatılmış.Bikaç gün arayamıycam seni dedi.Kimbilir kaç gn ?
Böyle ancak sesini duyarak avunuyorken ne yapcam ben şimdi ya.Başım ağrıyor.Eğitimim var ama odaklanıp çalışamıyorum ki zor bir eğitim ve çalışmak zorundayım..Offf of...
Haklısın.Ancak göğsüm çok sıkışıyor,başım felaket ağrıyor.Hepsi psikolojik tabi.haber vermiş iyiki..için rahat en azından kotu düşünme baska sorun olamasın yeterki
Selam kızlar!Bugün konuşamadım ben de.Tel dibimde bekliyorum.Derslerim var ama aklım onda.1 dk sesini duysam toplicam kendimi.Neden aramadı meraktayım.Hep aramıştı bugüne kdr:26:
Nasıl ya aman aman eğitim yokmuş .Canlarına okuduklarına eminim. O soğukta karda kışta eğitim görüyorlar .Sabahın saat kaçında kaldıyorlar vb. yazık değil mi ya .Sen istersen acıma ben üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?