337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ameliiieee biz sennen depükleyeliim bizimkilerii benimkinin suçu yook aslıında ama olsun:)

bu akşam benüde depükleyin
bende yarın benim herüfü depüklücem

kızlaaar hayırdıır bugün bende birazcık sinir oldum ama neysee bi depükte ben atıyımm bari benimkine onları görünce hiiç bişey aklımıza gelmiicek aslında

canım üzme kendinii yarın geliir biz bu gece de sana depük yollarııız..çifte depük olur ne güzel :)))
olur öyle aksilikleer sıkma canını yarın görüceksin dimi
ayy bende check-in işlemini yaptım bi örnekte mailine yolladım beyefendinin o ne biçim çıktıymışta bilmem ne okkalı bi depük atıcaam görceek gününüü

ameliiieee biz sennen depükleyeliim bizimkilerii benimkinin suçu yook aslıında ama olsun:)

kızlaaar hayırdıır bugün bende birazcık sinir oldum ama neysee bi depükte ben atıyımm bari benimkine onları görünce hiiç bişey aklımıza gelmiicek aslında

bi gelsinler hayırlısıyla ilk başta tekmeyi basıcak olan benim artık sabrım taştı benim valla
son günü heyecanlı ve mutlu olmamız gerek ama mesaj bile atmıyo beyefendi,kim daha inat görücez

depük listesini buluyorum ve depükleme başlıyoo
az sonraaaa

canım seninki çıkıyormu bu gece..benimki 5te çıkıcak gece 2 yazmışlar çıkışına bi istanbul alemlerine akalım da öyle geliyim diyoor sen bilirsin bende akşam konser varmış oraya akıyımm baari şöyle kız kıza dedimm...hemen işin rengi değiştii..gelmeleri yakınlaştı eski gıcıklıklaar şimdiden başladı yanii :))

ayy ama ben yine de çooook heyecanlıyımmmmm çooook özledimmmm yaaaw

( son dakikadaa kawga ettik we yarıın yanımaa gelmesinii istemiyoruuummmm ....büyük olasılıklaa da gelmicek çook sölediimmmmmmmmmmm..... süperrr yaaa

buluşma öncesi cilveleşmeler bunlar

Şafak kardeşim nasıl sende havalar
ben çok heyecanlıyım çünkü aşkımın annesi demiş konuşun airlikfeerle demiş hem tanışırız hemde isteriz demş bugün aşkıma

hala inanamıyorum

bi gelsinler hayırlısıyla ilk başta tekmeyi basıcak olan benim artık sabrım taştı benim valla
son günü heyecanlı ve mutlu olmamız gerek ama mesaj bile atmıyo beyefendi,kim daha inat görücez

bugün onlarında kendi aralarında vedalaşmaları vardır..o yüzden ilgilenemiyolar bizimle..bizde 3-4 dk anca konuşabildik..

geldiklerinde güüüüç bizde artııık kızlaaar bitti ben askerim nazlaarıııı haydeeee gazamız mübareek olsunnn

ay ne güzel bi haber bu canımm
darısı herkesin başına inşallah

iyiiym napimm yaa heyecan doruktaa valaaa...bugün işyerinde filan hiiiç adapte olamadımm sonrada yetiştiremedimmm işlerii amaan herkes hoşgörüyoor artık benii

haydinn bakıııyım gidin ve aşkınıza sıkı sıkı sarılın

bu masum bi depük oldu biraz:26:

bunu beğenmediyseniz alın bir depük daha

Eki Görüntüle 195747

şimdi oldu sanırım

allahım bir daha böyle ayrılık yaşatmasın kızlar
bir ömür boyu sevdiğinizle mutlu olun inşallah

yarın sabah 6da çıkıyor şekerciim
bugün son çarşıya çıktı, komutanlarıyla vedalaştı, asker arakadaşlarıyla fotoğraf falan çekildi, vedalaştı, çantasını hazırladı vee şimdi de uyudu
diyorki çantamı falan hazırlayınca anladım askerliğin bittiğini hiç bitiyor gibi gelmiyor dedi yazık yaa

ay ne güzel bi haber bu canımm
darısı herkesin başına inşallah

amiin canım amiiin yaa 5 yıldan sonra olunca inanmak zor geliyo ama hepsi gerçek

oyyyh eweettt artık 337lerin sıkıntı dönemiii kapanıooooo...:))

şükürler olsun

iyiiym napimm yaa heyecan doruktaa valaaa...bugün işyerinde filan hiiiç adapte olamadımm sonrada yetiştiremedimmm işlerii amaan herkes hoşgörüyoor artık benii

yarın akşam yola çıkıyor benim böbüş
bende bugün okulda aynıydım
birilerini böle dürükleyip uçurumdan atmak istiyorum

pufff şanssızlık işte olsuun ya nolcak çıkıyor ya bugün de geçti zaten
1 gece fazladan misafir olsun orda :)
sen karşılaaa madem ailesi gidemiyo

canım uzak o yüzden gidemem yani araba ayarlayamam
o da otobüsle gelcek ordan buraya da burda çarşıda gidecem yanına karşılamaya inşallah bişey olmazsa tabi

canım uzak o yüzden gidemem yani araba ayarlayamam
o da otobüsle gelcek ordan buraya da burda çarşıda gidecem yanına karşılamaya inşallah bişey olmazsa tabi

öyle de olurrr
ay buluşun artık yaa
ben yarın buluşamıyorum ama emin olun hepiniz için çok seviniyorummm

öyle de olurrr
ay buluşun artık yaa
ben yarın buluşamıyorum ama emin olun hepiniz için çok seviniyorummm

bende sizin için çok seviniyorum kavuştuğunuzda Allah bidaha ayırmasın hep mutlu olun birlikte.daha 4 ayımız yani dolu dolu usta birliğimiz var helede yemin töreni sonrasında 2 gün görüştükten sonra zaman hiç geçmez oldu darısı başımıza inşallah

çok sağol canımmm
çok iyi anlıyorum seni.gidip gördükten sonra çook zor geliyor ayrılmak, arkanda bırakmak.. 1 hafta kendine gelemiyorsun.sonra eskiye dönüyor her şey..
zaman hiç geçmiyor gibi geliyor, sayılı gün ama geçmiyor diyorsun. ama işte sen ne dersen de geçiyor ve geçen zamana şaşırıyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…