ameliiieee biz sennen depükleyeliim bizimkilerii benimkinin suçu yook aslıında ama olsun:)
bu akşam benüde depükleyin
bende yarın benim herüfü depüklücem
off benimkinde suç yaa ama üzüldü diye bişey diyemedim..
bi çantadan başka bi çantaya bişey geçirirken evrakları unutmuş.
adam getirmiş ama geç kalmış
yarın 8de uçağı işte
bide ailesi de karşılayamıcak hava alanından
ameliiieee biz sennen depükleyeliim bizimkilerii benimkinin suçu yook aslıında ama olsun:)
kızlaaar hayırdıır bugün bende birazcık sinir oldum ama neysee bi depükte ben atıyımm bari benimkineonları görünce hiiç bişey aklımıza gelmiicek aslında
depük listesini buluyorum ve depükleme başlıyoo
az sonraaaa
( son dakikadaa kawga ettik we yarıın yanımaa gelmesinii istemiyoruuummmm ....büyük olasılıklaa da gelmicek çook sölediimmmmmmmmmmm..... süperrr yaaa
kızlaaar hayırdıır bugün bende birazcık sinir oldum ama neysee bi depükte ben atıyımm bari benimkineonları görünce hiiç bişey aklımıza gelmiicek aslında
bi gelsinler hayırlısıyla ilk başta tekmeyi basıcak olan benim artık sabrım taştı benim valla
son günü heyecanlı ve mutlu olmamız gerek ama mesaj bile atmıyo beyefendi,kim daha inat görücez
Eki Görüntüle 195742
yeşilimsi
spooke
jasmin
337
ameliee
daisy24
vee esraa
KOCAMAAAAAAAAAAN DEPÜKLER SİZE SEVDİĞİNİZLE BİR DAHA HİİİİİÇ AYRILMAYIN
Eki Görüntüle 195744
buluşma öncesi cilveleşmeler bunlar
Şafak kardeşim nasıl sende havalar
ben çok heyecanlıyım çünkü aşkımın annesi demiş konuşun airlikfeerle demiş hem tanışırız hemde isteriz demş bugün aşkıma
hala inanamıyorum
bu akşam çok depük atcaz demekki
buluşma öncesi cilveleşmeler bunlar
Şafak kardeşim nasıl sende havalar
ben çok heyecanlıyım çünkü aşkımın annesi demiş konuşun airlikfeerle demiş hem tanışırız hemde isteriz demş bugün aşkıma
hala inanamıyorum
canım seninki çıkıyormu bu gece..benimki 5te çıkıcak gece 2 yazmışlar çıkışına bi istanbul alemlerine akalım da öyle geliyim diyoor sen bilirsin bende akşam konser varmış oraya akıyımm baari şöyle kız kıza dedimm...hemen işin rengi değiştii..gelmeleri yakınlaştı eski gıcıklıklaar şimdiden başladı yanii :))
ayy ama ben yine de çooook heyecanlıyımmmmm çooook özledimmmm yaaaw
ay ne güzel bi haber bu canımm
darısı herkesin başına inşallah
oyyyh eweettt artık 337lerin sıkıntı dönemiii kapanıooooo...:))
iyiiym napimm yaa heyecan doruktaa valaaa...bugün işyerinde filan hiiiç adapte olamadımm sonrada yetiştiremedimmm işleriiamaan herkes hoşgörüyoor artık benii
pufff şanssızlık işte olsuun ya nolcak çıkıyor ya bugün de geçti zaten
1 gece fazladan misafir olsun orda :)
sen karşılaaa madem ailesi gidemiyo
canım uzak o yüzden gidemem yani araba ayarlayamam
o da otobüsle gelcek ordan buraya da burda çarşıda gidecem yanına karşılamaya inşallah bişey olmazsa tabi
öyle de olurrr
ay buluşun artık yaa
ben yarın buluşamıyorum ama emin olun hepiniz için çok seviniyorummm
bende sizin için çok seviniyorum kavuştuğunuzda Allah bidaha ayırmasın hep mutlu olun birlikte.daha 4 ayımız yani dolu dolu usta birliğimiz var helede yemin töreni sonrasında 2 gün görüştükten sonra zaman hiç geçmez oldu darısı başımıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?