337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

:))))) doğru diyorsun canım ya ama iste cok cok cok cooookkkkk güzel olmalıyım yarın :)))))
Ayy inanmıyorum ya YARIN geliyoooooooooooooooo :))))

Cok is var bugün yapılacak :)))) bugün geçsin diye herseyi bugüne bıraktım :))))

bende öyle yaptım cuma günü pek çalışasım yoktu..ama şimdi napıcaaz bilmiyorumm bugünde yerimizde duramıyoruzzz

bende öyle yaptım cuma günü pek çalışasım yoktu..ama şimdi napıcaaz bilmiyorumm bugünde yerimizde duramıyoruzzz

Komutanı izin vermiş dışarıya çıkmışlar :))) cep telefonunu yollamıştım gecen hafta,demin cepten aradı :))) bı garip oldum :))) o kadar cok güldüm ki konuşurken,siritma siritma dedi :)))))) tutamıyorum ki kendimi deli deli gülüyorum :)))))

aa benimki de çıkaar birazdaaan..agzım kulaklarımdaa valaa :)) şimdi yan yana olsak beraber gülme krizine girerdik heralde mage

inanılır gibi deil yaa,öyle mutluyumki anlatamam akşam yazdıklarınızı okudum ve okurken tutamadım kendimi ağladım bol bolllallahım sonunda yavaş yavaş kavuşuyoruz sevdiklerimize,sen bi daha ayırma hiç birimizi yarabbi,amin deyin uleynnnoceanım şu saatlerde çoktan kavuşmuştur sevdiğine ve bu akşamda yasminim yelizim başka kim vardı esram bernamın bu gecemiydi yaww depük gecesii, off yaa çok güzell bi şey buuu

Son düzenleme:
kızlar sonunda bugünüde gördük gözümüz aydın
valla kendim için değil size seviniyorum kavuşacaksınız diye
benimkinin teli kapalı dünden beri,yarın çıkıcak heralde öbür gün zahmet edip görürüz birbirimizi :76:

Eklentiler

• $1.jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 27

canımm benimkisi salı akşamm söliyimm de şimdideen bekliyorumm yaniii
depük gecemde size güzel pasta börekler ikram etmeyi planlıyorumm şöyle anlı şanlı bi parti yapalımmm
ayy seninde az kaldı artıkk gelirim inşalah seninkine de girerim ben yine topiğee herkes bırakıvermesinn lütfeeen haberdaar olalım yine birbirimizden yaaa :13: :13:

sevgilim sabah 7'de çıktı sonunda..uçağa kadar beklicek mecburen
akşam 7.30ta da bana doğru gelmeye başlıcak ama ben onu karşılamaya gidemiyorum
sabahtan beri ağlıyorum gidemicem diye :26:

bizim daha 6 günümüz var:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

topic ıssızlaştı kavuşmalar başladı
bizdede derin sessizlik hakim,teli kapalıydı mesaj atmıştım.iletildi raporu geldi özellikle mesaj atmadım bakalım o atıcakmı diye.
ses yok.
askerliğinde benim ilişkininde sonu gelmiş gözüküyo bacılar :82:

Son düzenleme:

hakkınızda hayırlısı olsun canım uyuyordur belki benimki öğleden beri uyuyo

merhaba kızlar nasılsınız bakıyımgecen gün moralim bozuktu yaa ama askım kıyamadı aradı hemen gönlümü aldıyarın bitiyo ama askımı hemen göremicem önce ailesnn yanına gtcek sonra yanıma napalım artık sabretcezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…