:))))) doğru diyorsun canım ya ama iste cok cok cok cooookkkkk güzel olmalıyım yarın :)))))
Ayy inanmıyorum ya YARIN geliyoooooooooooooooo :))))
Cok is var bugün yapılacak :)))) bugün geçsin diye herseyi bugüne bıraktım :))))
bende öyle yaptım cuma günü pek çalışasım yoktu..ama şimdi napıcaaz bilmiyorumm bugünde yerimizde duramıyoruzzz
Komutanı izin vermiş dışarıya çıkmışlar :))) cep telefonunu yollamıştım gecen hafta,demin cepten aradı :))) bı garip oldum :))) o kadar cok güldüm ki konuşurken,siritma siritma dedi :)))))) tutamıyorum ki kendimi deli deli gülüyorum :)))))
inanılır gibi deil yaa,öyle mutluyumki anlatamam akşam yazdıklarınızı okudum ve okurken tutamadım kendimi ağladım bol bolllallahım sonunda yavaş yavaş kavuşuyoruz sevdiklerimize,sen bi daha ayırma hiç birimizi yarabbi,amin deyin uleynnn oceanım şu saatlerde çoktan kavuşmuştur sevdiğine ve bu akşamda yasminim yelizim başka kim vardı esram bernamın bu gecemiydi yaww depük gecesii, off yaa çok güzell bi şey buuu
aa benimki de çıkaar birazdaaan..agzım kulaklarımdaa valaa :)) şimdi yan yana olsak beraber gülme krizine girerdik heralde mage
bizim daha 6 günümüz var:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
topic ıssızlaştı kavuşmalar başladı
bizdede derin sessizlik hakim,teli kapalıydı mesaj atmıştım.iletildi raporu geldi özellikle mesaj atmadım bakalım o atıcakmı diye.
ses yok.
askerliğinde benim ilişkininde sonu gelmiş gözüküyo bacılar :82:
hakkınızda hayırlısı olsun canım uyuyordur belki benimki öğleden beri uyuyo
hayırlısı diyorum artık canım.
sizler mutlu olun yeter valla :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?