337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

topick tasmissss

Allahimm cok sükürrr bittti sonundaaaa hala inanamiyorummm:52::52::52::52::52:

Rabbim bidaha ayri düsümresinnn hic kimseyii:69:

çok sağol canımmm:71:
çok iyi anlıyorum seni.gidip gördükten sonra çook zor geliyor ayrılmak, arkanda bırakmak.. 1 hafta kendine gelemiyorsun.sonra eskiye dönüyor her şey..
zaman hiç geçmiyor gibi geliyor, sayılı gün ama geçmiyor diyorsun. ama işte sen ne dersen de geçiyor ve geçen zamana şaşırıyorsun..

sağ salim dönsünlerde bekleriz beklemekte güzel bazen,insan ayrı kalınca daha çok kıymetini anlıyor sanki sevdiğinin...

selam gençlerrrrrrrrrrrrrrrrrr,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, depük yemeye geldim:))))))))))))))))

çabuk depükleyin gidecem işlerim var:)))))))))) bu arada hepinizi seviyorum tanıştığımıza çok çok memnun oldum... belki yazamam şimdiden sölimmmmmmmmmmmmmmmm

çabuk depükleyin gidecem işlerim var:)))))))))) bu arada hepinizi seviyorum tanıştığımıza çok çok memnun oldum... belki yazamam şimdiden sölimmmmmmmmmmmmmmmm

Eki Görüntüle 195753

al bakalım depüğüüüüüüüüüüünn

ben de kendi adıma çok memnun oldummm şekerciiiim
bundan sonraki hayatında kocişinle mutluluklarrrrr:54:

bendeee senii çoookk yeşilim yeşilimsiim :)) kendiinee iyi baaak kocanlaaa heeep mutluu mesuuuut yaşayıın tatiliniz balayı kıwamındaaa geçsiin :)))

bendeee senii çoookk yeşilim yeşilimsiim :)) kendiinee iyi baaak kocanlaaa heeep mutluu mesuuuut yaşayıın tatiliniz balayı kıwamındaaa geçsiin :)))

spookkkkkkkkkkkkkkkkkemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mucukkkkkkkkkkkkkkkkkssssssss seviyorum seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii............ çokkkkkkkkkk saol canım benimmmmmmmm sende kendine çok iyi bak öğretmenimmmmmmmm:54::54::54::54:

bu depük her ne kadar resim ekleyip ekleyemediğimi bilmesem deee yeşilimsiiiiii'm senin için. İlk zamanlarımızı şafak takvimlerimizi hatırlıyorum. Bu topiği hep canlı tuttuğun, bize hep moral verdiğin veee bu çok zor günleri birlikte geçirdiğimiz için çok mutlu oldum. Her şey için teşekkür ederim.

Kocişinle bir ömür mutluluklar dilerim.güzel haberlerini eksik etme bizden...

spookee, sevgili meslektaşım. Bittiğine hala inanamıyorum. Geçmiş olsuuuun. depük fotosu ekleme özürlüyüm ama sen depüklendin say kendini :))
mutluluklar dilerim canım benim. çok ama çoooooook mutlu olun...

Şekerler gözünüzaydın şimdiden..
Allah bi daha hiiç ayırmaz inşallah=)
Çok çok teşekkür ediyorum hepinize..
Sayenizde güzel günler geçirdim burda, zamanın nasıl geçtiğini anlamadım çoğu zaman..
Kavuşamayanlar da en yakın zamanda kavuşur inşallah sevdiceğine..

Geçen Zaman (%100) 155 gün, 23 saat, 0 dakika, 0 saniyeKalan Zaman0 gün, 0 saat, 0 dakika, 0 saniye
Özetle, son 0 saniye...
(Hürgeneral!!!)

Son düzenleme:
kızlaaaarr sevgilim uyanamıcak diye otele falan gitmedi :)
internet cafede durcak saat 4'e kadar falan ve ara ara konuşçaz :)
şimdi izin verdim azcık oyun oynıcak :69:

Back