337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ve sonunda hepimiz hürgeneralizzz!!!!
hepinizi tanıdığıma çok çok memnun oldum, zaman hep birlikte geçti
bundan sonraki hayatlarınızda sevdiğinizle beraber olursunuz ve hiiç ayrılmazsınız inşallah
herkes çoooooook mutlu olsun

Kızlar ne çok sevindim sizin adınıza
Darısı başımıza inşallah
Gözünüzaydın hepinizin inşallah bundan sonra herşey istediğiniz gibi olur
Çok mutlu olursunuz sevdiklerinizle birlikte

valla zaten bi gidicekler 1 hafta onlardan hayır yok, uyurlar devamlı

evet ya :) zaten ondan uyumadı bi uyusam kimse kaldıramaz diyo :))
keşke yarın bütün gün seninle olabilsem diyo..
bende yarın çok görüşmeyiz git uyu dinlen ertesi gün görüşürüz dedim

Son düzenleme:
evet ya :) zaten ondan uyumadı bi uyusam kimse kaldıramaz diyo :))
keşke yarın bütün gün seninle olabilsem diyo..
bende yarın çok görüşmeyiz git uyu dinlen ertesi gün görüşürüz dedim

iyi demişsin bundan sonra hep seninle nasılsa. dinlensin biraz yazık

hadi ben yatarr
askerciklerinize kocaman sarılın bi daha hiiç bırakmayın
öptum hepiniziii

günaydıııııııııııııııınnnnnnnnnnn kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr... bugün büyük gün. hala inanamıyorum aşkım gelecek hasret bitti :98: uyku tutmadı sabah sabah. gelsin de şöyle kocaman bi sarılayım bebişi ezmeden içim içime sığmıyor :98:

canım gözün aydınnnn tanışmıyoruz ama linki görünce sevincini paylaşmak istedim hergünününüz eşinle ve bebeqinle böyle mutlu ve güzel geçsin tatlım öpüyorum

Son düzenleme:
günaydınn

tabi bu saatte topikteki pek çok arkdasımız kavuşmuştur askerine sımsıkı sarılmıştıııır ne güzeeel :))

benim askerimde bu sabah indi uçaktan annesigil karşıladı direk memleketine gitti

nedense bana çok koydu bi tuhaaf oldumm o kadar bekle gün say ama iş işten geçtikten sonra göör !!

ne biliyim dün mutluluktan dört köşeydimm şimdii içimde bi burukluk vaar

gördüğümde geçecegini umuyorum ama yine de paylaşmak istedimmm....

Gunaydiiiiiiiinnnnnn :)))

Daisy tatlım dün ben accayip gergindim..herkese herseye sardım..anneme özellikle bu duyguların cok normal..artık gerildik baya..beklemek,özlemek,üzülmek,heyecan,mutluluk,gun saymak.....herseyi bir arada yasadık..hala yasıyoruz :) bu kadar yogun duygular yaşarken de dengesizlikler cok normal :))

Dün kendi kendime neyi düşündüm biliyor musun;1 gun daha orada kalsaydı?155 gun beklemissin,1 gun daha bekler miydin?diye düşündüm..ve yok dedim hayır 1 gun,1 saat,1 dakika bile gecikme olamaz..kafayı yerdim:) 155in yanında 1 gun daha ne ki?ama değil iste..artık sabır kalmadı..1dk ya bile tahammülüm kalmadı..

Sen icini ferah tut..sevdiğini gördüğünde ona sarıldığında eminim bunların hepsi hooopp uçup gidecek :)))

canım hiiiççç sıkma canını nasıl olsa sende kavuşucaksın ve bundan sonra hep senin olacak sevgilin.Ne kadarda annesigil karşılasa da onun aklı eminim sendedir.İçindeki burukluğu anlayabiliyorum ama sıkma canını görünce herşeyi unutursun tatlım.

üzülme cnm benm ya bende akşama kavuşuyorum içim içime sıkmıyoo ya o kadar mutluyum

al bu tepüğü o zaman canımcım
inşallah aşkitona en yakın zamanda kavuşursun
ve bir daha hiç ayrılmazsınız
Eki Görüntüle 195857

allahım bir daha ayrılık vermesin canım

Şafak kardeşim accık sabret kııı
üzülme boşver gitsinler anelerinin yanına anne kuzuları
evlenek de bak aşkımın yüzünü gösterirmiyim ben o zaman o zaman görsün o

Şafağımız doğan güneş

Eki Görüntüle 195865

Yarın sabah aşkıma kavuşuyorum:98:
Şükürler olsun ki evliliğe giden yolda en büyük engelimizi atlattık
Şimdi daha yakınız evliliğe
Gururluyum çok paşam vatani görevini yaptı geldi
Allah herkese yaşatsın bu gururu mutluluğu
Allah hiçbirimizi bir daha ayırmasaın inşallah ve biz bekar olanlar inşallah hemen evlenelim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…