kızlaaaarr sevgilim uyanamıcak diye otele falan gitmedi :)
internet cafede durcak saat 4'e kadar falan ve ara ara konuşçaz :)
şimdi izin verdim azcık oyun oynıcak
süperrr
gelmeden biraz hasret giderin bakalımm
eveet :)
ama çok yorgun yaa gözlerinin altları şişmiş uykusuzluktan
bi evine gidip dinlenseydi :26:
valla zaten bi gidicekler 1 hafta onlardan hayır yok, uyurlar devamlı
evet ya :) zaten ondan uyumadı bi uyusam kimse kaldıramaz diyo :))
keşke yarın bütün gün seninle olabilsem diyo..
bende yarın çok görüşmeyiz git uyu dinlen ertesi gün görüşürüz dedim
iyi demişsin bundan sonra hep seninle nasılsa. dinlensin biraz yazık
ooyyyy ark larr çok mutluyum deli delii oldum beeen :) uykumda gelmediiiiiiiiiiiiiiiiiiiii oof heycanlı oldu baak şimdii okuldan dönceem weee görüceeemmmmm
ooyyyy ark larr çok mutluyum deli delii oldum beeen :) uykumda gelmediiiiiiiiiiiiiiiiiiiii oof heycanlı oldu baak şimdii okuldan dönceem weee görüceeemmmmm
günaydıııııııııııııııınnnnnnnnnnn kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr... bugün büyük gün. hala inanamıyorum aşkım gelecekhasret bitti :98: uyku tutmadı sabah sabah. gelsin de şöyle kocaman bi sarılayım bebişi ezmeden içim içime sığmıyor :98:
günaydınn
tabi bu saatte topikteki pek çok arkdasımız kavuşmuştur askerine sımsıkı sarılmıştıııır ne güzeeel :))
benim askerimde bu sabah indi uçaktan annesigil karşıladı direk memleketine gitti
nedense bana çok koydu bi tuhaaf oldumm o kadar bekle gün say ama iş işten geçtikten sonra göör !!
ne biliyim dün mutluluktan dört köşeydimm şimdii içimde bi burukluk vaar
gördüğümde geçecegini umuyorum ama yine de paylaşmak istedimmm....
günaydınn
tabi bu saatte topikteki pek çok arkdasımız kavuşmuştur askerine sımsıkı sarılmıştıııır ne güzeeel :))
benim askerimde bu sabah indi uçaktan annesigil karşıladı direk memleketine gitti
nedense bana çok koydu bi tuhaaf oldumm o kadar bekle gün say ama iş işten geçtikten sonra göör !!
ve sonunda hepimiz hürgeneralizzz!!!!
hepinizi tanıdığıma çok çok memnun oldum, zaman hep birlikte geçti
bundan sonraki hayatlarınızda sevdiğinizle beraber olursunuz ve hiiç ayrılmazsınız inşallah
herkes çoooooook mutlu olsun
günaydıııııııııııııııınnnnnnnnnnn kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr... bugün büyük gün. hala inanamıyorum aşkım gelecekhasret bitti :98: uyku tutmadı sabah sabah. gelsin de şöyle kocaman bi sarılayım bebişi ezmeden içim içime sığmıyor :98:
günaydınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?