337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

gönüller bir olsun canım, sonunda gece rahat uyuyabildiler mi diye düşünmeyeceğiz en azından karnı aç mı tok mu, üşüdü mü vs. yok. bi deeee telefon çalacak ve onlar açacak innnşalllah

öyle evet onlar rahat olsun yeter ilk bunu düşünüyorum
gönüller bir nasılsa, bi zaman sonra heep birarada oluruz hiiiç ayrılmayız

benim de haftaya bugün evivde olucak:96:çarşamba da benim yanımda olcak
evet canım aynen 2 yada 3 kalacak yanımda aşkım oda kısıtlı görüşcez
sabah 9 akşam5 arası

yetmez yetmez 24 saat bile görsen, yanında olduğunda bile özlüyorsun garip bişey
ben yanına gittim 1 ay falan önce, ordayken tuvalete gitme ya ben seni özlüyorum diyodum
koluna yapışıyodum çocuk gibi bırakmıyodum gitme diye
seviyorum napim

içime dokundu valla çok özledim canım aşkımıbende onu yanında iken bile özlüyordum
görüşmeyeli 5.5 ay oldu
yok yok bu böle olmuyo evlenmeliyiz artık

içime dokundu valla çok özledim canım aşkımıbende onu yanında iken bile özlüyordum
görüşmeyeli 5.5 ay oldu
yok yok bu böle olmuyo evlenmeliyiz artık

o zaman hiç kaçarı yok tuvalete bile birlikte gidicez
bence de evlenmeliyiz ya ayrı kalmaktan bıktımm:84:
5,5 ay görmemek de ayrı zor, ben 2 kere gittim yanına
ama öyle böyle bitti işte

eveeet :)
bugün azcık kızdı bana ama napayım haksız yere kızıyo hıh

neden kıss
ben de kızdım bugün ben aramasını bekliyorum meğer santralde nöbetteymiş
sölemedi bekliyorum boşuna
gece uyumak yok ama sabaha kadar benimlee

neden kıss
ben de kızdım bugün ben aramasını bekliyorum meğer santralde nöbetteymiş
sölemedi bekliyorum boşuna
gece uyumak yok ama sabaha kadar benimlee

ben ona hasta olduğumu söylememiştim tatbikata gideceği için sadece üşüttüm falan dedim..
bugün de kontrole gittim söletene kadar uğraştı bende söyledim kızdı sonra bana
söylemedim diye,bende ona kızdım söleseydim de aklın bende mi kalsaydı diye
sonra biraz söylendi yine ama sustu..eminim teli kapatınca kafasında bi sürü şey kurmuştur :26:

iyi yapmıssın söylesen aklı sende kalıcaktı
söylenir söylenir susarlar bişey olmaz

iyi yapmıssın söylesen aklı sende kalıcaktı
söylenir söylenir susarlar bişey olmaz

mecbur susacak
gelince beni doktora götürcekmiş.baştan aşağı muayene ettircekmiş,ben ona hiç bişey söylemiyomuşum ona göre alcakmış :)
bende ister al ister alma napayım dedim

Son düzenleme:
İyi geceler kızlar...Bayağı bir ara verdim bu sayfaya...Benim şafağım 7 :)
Sanki yeni evleniyormuş gibi heyecanla bekliyorum eşime kavuşmayı...Askere gittiğinde 58 kilo olan karıcığını 53 kilo olarak bulacak.Saç bakımlarına,cilt bakımlarına başladım şimdi...Eee birde küçük bir sürpriz hazırlıycağım :))) günlerdir netten bişeyler araştırıp duruyorum,hala karar vermiş değilim tabi.Şuan sinirlerimi bozan tek şey geleceği tarihlerde mens olacağım...Zaten zamanlamam harika olur hep...Neyse bende durumlar böyle...
Sevdiklerimize sağlıkla kavuşmak dileğiyle...

günaydın kızlaaar...haftaya bugün büyük günn !!! inanamıyorummm geliyolar artıık

bizimkininde denetimi bitti çok şükür artık rahatladımm dedi ama kendisi bile inanamıyor hala :))

ilk dogaan güneş benden olsun...gözümüzü alıştıralım artık :)))

herkese günaydınlarrr,sizin şafagınızı severim ben yaaa ne güzel bitiyo artık yaa ama bi yandan da üzülüyorum kimse beni depüklemicekmi diee.bizim şafak atarsa 17 çanakkale (( depük gecemde27 mayıss canım oğlum emirimin doğum günü aynı zamanda daa çifte mutluluk :78:

oooyyhhh oyyyh geçer seninde acccıcık kalmış :)) hemen haftaya salı günü olsuuuuuuuuuuun ...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…