• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

olsun kuzummmm olsun hemen geçsin şu kalan zaman kavuşun artık ama beni de unutmayın buralarda emi:14::14::14:

şafaaak yediiiiii :)))) amaaaa yetmeeeeeeeeezzz doğan güneeeş gelceeek :))

evet yetmeeezz !!! bizde 18inde buluşucaz allahhımm allahımmm çok az kaldı
:66: :66: :66: :66:bence biz 16sı gecesi toplu depüük gecesi yapalımm sonra bizimkiler gelirmi bilmiyorumm :)))

herkese günaydınlarrr,sizin şafagınızı severim ben yaaa ne güzel bitiyo artık yaa ama bi yandan da üzülüyorum kimse beni depüklemicekmi diee.bizim şafak atarsa 17 çanakkale :((( depük gecemde27 mayıss canım oğlum emirimin doğum günü aynı zamanda daa çifte mutluluk :nazar::52::78::17::16:

canımm nabeer ? senin depük gününde buralarda oluruz inşalah canımm..normal hayatımıza dönmüş oluruz çogumuz ve bişey çıkmazsa seni depüklemeye geliriz tabiki deee :64: :64:

o zaman hiç kaçarı yok tuvalete bile birlikte gidicez:9:
bence de evlenmeliyiz ya ayrı kalmaktan bıktımm:84:
5,5 ay görmemek de ayrı zor, ben 2 kere gittim yanına
ama öyle böyle bitti işte:16:

süper olur yaa:60::60::60:ne güzel gitmişsin sen ama ben gidemedim hiç:50:ailem izin veermez asla:50:oda biliyo bunu:50:bizim tek umudumuz evlenmek:66:
offf bugün daha salı dün hi geçmedi :97:

nurseeel ben buralardayımm merak etme depük geceni yaparız:1:
benim bi depük gecem bile yok:14: sağlık olsun :69:

bi evine gitsin de çok geçmeden gelir bak görürsün :34:
hem önceden söler sonuçta ne zaman geleceğini..
bizde ona göre yaparız :)

sağol canım benimm
inşallah o günler de hemen gelir
size sevinirim ben de şimdilik, gelip anlatırsınız ilk kavuşma anını:16::16:

selam kızlar..benım askerım 17sınde cıkıcak ordan.16 sında cıkanlar nasıl oluyo anlamadım..hiç izin kullanmadı benımkıde.:26:

selam kızlar..benım askerım 17sınde cıkıcak ordan.16 sında cıkanlar nasıl oluyo anlamadım..hiç izin kullanmadı benımkıde.:26:

Yol izniyle alakalı canım.Kilometreye göre değişiyor.Benimkide 17 sinde çıkacak hiç izin kullanmadı oda.Bazı arkadaşları 16 sında çıkacak gidecekleri yer uzak olduğu için

benim aşkımda 16sında çıkacak hiç izin kullanmadı istanbul hatay arası 1100 kilometre 800 km yi geçenler 1 gün önceden çıkıyor diye duymuştum:69:

bugünki mesaide bitti geriye kaldı bu haftadan son 3 gün sonra haftasonu hazırlıkları derken birde bakmışız hafta başı olmuş :64:

Aşkımın biletini buldum gelmeden onceki gun check in yapıcam hemde en ön koltuga supriz olsun:16::98::69:

bizim yeni başladı mesaimiZ:49:sabah 5 e kadar nöbetçiyiz her zamanki gibi:30:
aşkıma doktor terlik izni vermiş komutanı ise git spor ayakkabılıarını giy demiş:57:insan düşmanları:57:
bitsede kurtulsakşu eziyet artık:57:

offf benim uyuz aşkımın yine kontörü bitmiş :47:
hep söylüyorum yedekte bulundur diye dinlemiyo beni yaa iyice sinir oldum artık :47:
kantinde de yokmuş..beni dinlemeyince hep böyle oluyo daha çok sinir oluyorum..

Back