docalan mailimi gördün mü canım !!!!
gördüm okudum tekrar cvp bile yazdım canım burdanda yazıym hatta denetimleri uzun sürüyor mu sık sık oluyor mu diye sormuştum.İsmini falanda yazdım mailde.
denetleme iptal oldu yehuuu
çarşamba çarşılar başlıyorrr
son günler güzel geçicek
benim aşkım da demişti perşembe çıkarım diye çarşıyacumartesi pazar da bişey yapmıcaklar sanırım cuma günü silahımı teslim etcem dedi inşallah yatar iki günde
bundan sonra yatışşş
benim aşkıto santralden kurtulamadığı için gece santralde olucakk, sonra çarşıya çıkıcak uykusuz napcek bilemiyorum haftasonu bırakmayı düşünüyor artık santrali
amaaan bundan sonra hiç bişey umrumda değil dedi, benim de değil
haftaya yarın çıkıyooooo
hadi gözün aydın cnmm... benmkide 17 sinde çıkıyoooo ben haftaya bugün bu saatlerde ona doğru gidiyo olucam... ama onun haberi yokkızzlaaaaaaar daha yeni asıldıı 17 mayısta çıkıomuuş :)) haftaya yanımdaaa oooh oooooooooooh beeeeee :))
askerlikten kurtulsunlarda önemli olan o canım.. düşünsene evinde olucak telefonunu rahat rahat kullanıcak nete giricek ... sen kendini üzme eminimki en kısa zamandada yanına gelicektirhaftaya yarın evinde olucak
belki ben bir süre göremicem ama en azından evinde olucak
of kendimi böyle kandırmaya çalışıyorum
askerlikten kurtulsunlarda önemli olan o canım.. düşünsene evinde olucak telefonunu rahat rahat kullanıcak nete giricek ... sen kendini üzme eminimki en kısa zamandada yanına gelicektir
slm kızlar :) özledim vallahi sizi. Bizim de kesinleşti artık. çarşamba sabah geliyor ama ben akşama görücem
neyse yavv! yedik bitirdik hakikaten. umarım iyidir herkes? iyi misiniz?
yedik bitirdik evett!!
iyiyizz.. herkes iyi sanırım:)
akşama kadar sabret canım, kaç ay beklemişsin akşamı mı bekleyemiceksin:)
o da doğru canım benim ama işte gönül ferman dinlemiyor. :) beni sanırım en iyi sen anlarsın. umarım sevdiceğin bir sürpriz yapıp vaktinden önce kaçıp gelir yanına...
yok pek sanmıyorum, zaten gelince de fazla kalamaz ablasının düğünü için geri dönmesi lazım
askerlik bitiyor ama ayrılıklar bitmiyor işte..
haftaya yarın evinde olucak
belki ben bir süre göremicem ama en azından evinde olucak
of kendimi böyle kandırmaya çalışıyorum
yok pek sanmıyorum, zaten gelince de fazla kalamaz ablasının düğünü için geri dönmesi lazım
askerlik bitiyor ama ayrılıklar bitmiyor işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?