• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kızlaar napıyosunuzzz yine bi pazartesiye başladık ama en güzel pazartesi haftaya pazartesi sanırımmm :64: :64: :64:

bende çarşamba günü görüceem canımııı...yaşasınnnn :52: :52:

bu arada şafakta yerlerde iyice ohh olsunnn :63::63:

denetleme iptal oldu yehuuu:32:

çarşamba çarşılar başlıyorrr:52:

son günler güzel geçicek:64:

Son düzenleme:
denetleme iptal oldu yehuuu:32:

çarşamba çarşılar başlıyorrr:52:

son günler güzel geçicek:64:

benim aşkım da demişti perşembe çıkarım diye çarşıya:66: cumartesi pazar da bişey yapmıcaklar sanırım cuma günü silahımı teslim etcem dedi inşallah yatar iki günde:66:

benim aşkım da demişti perşembe çıkarım diye çarşıya:66: cumartesi pazar da bişey yapmıcaklar sanırım cuma günü silahımı teslim etcem dedi inşallah yatar iki günde:66:

bundan sonra yatışşş:1:
benim aşkıto santralden kurtulamadığı için gece santralde olucakk, sonra çarşıya çıkıcak uykusuz napcek bilemiyorum haftasonu bırakmayı düşünüyor artık santrali:37:
amaaan bundan sonra hiç bişey umrumda değil dedi, benim de değil :49:
haftaya yarın çıkıyooooo:53::52::62:

bundan sonra yatışşş:1:
benim aşkıto santralden kurtulamadığı için gece santralde olucakk, sonra çarşıya çıkıcak uykusuz napcek bilemiyorum haftasonu bırakmayı düşünüyor artık santrali:37:
amaaan bundan sonra hiç bişey umrumda değil dedi, benim de değil :49:
haftaya yarın çıkıyooooo:53::52::62:

benimkinin de tam belli değil ama artık rahat etsinler yaa:9:
benimki haftaya bugün annesinin yanında:52::53:

kızzlaaaaaaar daha yeni asıldıı 17 mayısta çıkıomuuş :)) haftaya yanımdaaa oooh oooooooooooh beeeeee :))

kızzlaaaaaaar daha yeni asıldıı 17 mayısta çıkıomuuş :)) haftaya yanımdaaa oooh oooooooooooh beeeeee :))
hadi gözün aydın cnmm... benmkide 17 sinde çıkıyoooo ben haftaya bugün bu saatlerde ona doğru gidiyo olucam... ama onun haberi yok :1::1::1:

haftaya yarın evinde olucak
belki ben bir süre göremicem ama en azından evinde olucak
of kendimi böyle kandırmaya çalışıyorum :14:

askerlikten kurtulsunlarda önemli olan o canım.. düşünsene evinde olucak telefonunu rahat rahat kullanıcak nete giricek ... sen kendini üzme eminimki en kısa zamandada yanına gelicektir

slm kızlar :) özledim vallahi sizi. Bizim de kesinleşti artık. çarşamba sabah geliyor ama ben akşama görücem :43:

neyse yavv! yedik bitirdik hakikaten. umarım iyidir herkes? iyi misiniz?

askerlikten kurtulsunlarda önemli olan o canım.. düşünsene evinde olucak telefonunu rahat rahat kullanıcak nete giricek ... sen kendini üzme eminimki en kısa zamandada yanına gelicektir

evet canım evini odasını ailesini her şeyi çok özledi
inşallah haziranda yanımda olucak, şafak saymayınca belki günler çabuk geçer

slm kızlar :) özledim vallahi sizi. Bizim de kesinleşti artık. çarşamba sabah geliyor ama ben akşama görücem :43:

neyse yavv! yedik bitirdik hakikaten. umarım iyidir herkes? iyi misiniz?

yedik bitirdik evett!!:16:
iyiyizz.. herkes iyi sanırım:)
akşama kadar sabret canım, kaç ay beklemişsin akşamı mı bekleyemiceksin:)

yedik bitirdik evett!!:16:
iyiyizz.. herkes iyi sanırım:)
akşama kadar sabret canım, kaç ay beklemişsin akşamı mı bekleyemiceksin:)

o da doğru canım benim ama işte gönül ferman dinlemiyor. :) beni sanırım en iyi sen anlarsın. umarım sevdiceğin bir sürpriz yapıp vaktinden önce kaçıp gelir yanına...

o da doğru canım benim ama işte gönül ferman dinlemiyor. :) beni sanırım en iyi sen anlarsın. umarım sevdiceğin bir sürpriz yapıp vaktinden önce kaçıp gelir yanına...

yok pek sanmıyorum, zaten gelince de fazla kalamaz ablasının düğünü için geri dönmesi lazım
askerlik bitiyor ama ayrılıklar bitmiyor işte..

yok pek sanmıyorum, zaten gelince de fazla kalamaz ablasının düğünü için geri dönmesi lazım

gönüller bir olsun canım, sonunda gece rahat uyuyabildiler mi diye düşünmeyeceğiz en azından karnı aç mı tok mu, üşüdü mü vs. yok. bi deeee telefon çalacak ve onlar açacak innnşalllah :66:

benim de haftaya bugün evivde olucak:96:çarşamba da benim yanımda olcak:52::52::52:

:30::30:evet canım aynen 2 yada 3 kalacak yanımda aşkım oda kısıtlı görüşcez:47:
sabah 9 akşam5 arası:47:

Back