337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

offf benim uyuz aşkımın yine kontörü bitmiş
hep söylüyorum yedekte bulundur diye dinlemiyo beni yaa iyice sinir oldum artık
kantinde de yokmuş..beni dinlemeyince hep böyle oluyo daha çok sinir oluyorum..

sen arayamıyor musun?
hiç söz dinlemezler ki

sen arayamıyor musun?
hiç söz dinlemezler ki

hayır ya arayamıyorum..
ankesörlüler aranmıyo,başka telefon da yok zaten
alana kadar bekle dur şimdi,kızdım kapattım telefonu da zaten..
hep söyledim askerlik boyunca hiç te dinlemedi,askerlik te bitti zaten dinlemeden :26:

sıkma canını tatlım.onlarda yoruldular artık dalgın oluyolar.sıkldılar çok.az kaldı şükür

hep böyleydi ki..sonradan sıkılıp ta böyle olmadı yani..
hiç beni düşündüğü yok..zaten 2 hafta sesini duymadım hiç.şimdi de böyle oldu..çok sıkıldım bende

bulur birinden belki canım ya
olmadı gelince bi döversin rahatlarsın

valla artık sabrımın son zamanları sanırım..
askerde biraz akıllanır belki diyodum ama hala aynı..gelince ne olur bilmiyorum..

valla erkeklerin akıllanması biraz zaman alıyor canım, bunu anladım ben.
sen yola getirirsin onu

:))) olsun olsuun :)) en azından cep tel nu olan bi sewgiliye sahip olucas :)) arayabilceğimiz arayan mesaj atan sınırsız konuşcaımız bi sewgilii :)) ooh yemede yanında yat :))

tabi canım halimize şükretmek lazım ohh ya saatlerce konuşurum ben şimdi onunla

kıslarrr aşkımı gataya götürmüşler.uzman çavuşun biri ameliyat olmuş onun yanında refakatçi kalcakmış 2-3 gün.değişklik olur dedm aşkıma oda öyle diyo:)

:))) olsun olsuun :)) en azından cep tel nu olan bi sewgiliye sahip olucas :)) arayabilceğimiz arayan mesaj atan sınırsız konuşcaımız bi sewgilii :)) ooh yemede yanında yat :))

ayy hayali bile süper yaa
sevgilimle msjlaşmayı çok özledim..5 ay'ın patlaması yaşanır heralde :)

nerden nereye gelmeye çalışıyoorrr
inşallah istediğiniz olurrr

oo atanamamış olduğu içinnn neresi olursaa olsuuun farketmezz atansındaa gerisinii hallederiz yoksa bizim işler yaaş...ewlilik filan uzadıkça uzar...allaahııım olsun lüüütfeeeeeeeeeeennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…