337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

olsun kuzummmm olsun hemen geçsin şu kalan zaman kavuşun artık ama beni de unutmayın buralarda emi

şafaaak yediiiiii :)))) amaaaa yetmeeeeeeeeezzz doğan güneeeş gelceeek :))

evet yetmeeezz !!! bizde 18inde buluşucaz allahhımm allahımmm çok az kaldı
bence biz 16sı gecesi toplu depüük gecesi yapalımm sonra bizimkiler gelirmi bilmiyorumm :)))

canımm nabeer ? senin depük gününde buralarda oluruz inşalah canımm..normal hayatımıza dönmüş oluruz çogumuz ve bişey çıkmazsa seni depüklemeye geliriz tabiki deee

o zaman hiç kaçarı yok tuvalete bile birlikte gidicez
bence de evlenmeliyiz ya ayrı kalmaktan bıktımm:84:
5,5 ay görmemek de ayrı zor, ben 2 kere gittim yanına
ama öyle böyle bitti işte

süper olur yaane güzel gitmişsin sen ama ben gidemedim hiçailem izin veermez aslaoda biliyo bunubizim tek umudumuz evlenmek
offf bugün daha salı dün hi geçmedi :97:

16 mayısta aşkına kavuşucaklar el kaldırsın kızlaaar 15 ayın ardından 5 gün sonra kavuşuyorum paşamaa

nurseeel ben buralardayımm merak etme depük geceni yaparız
benim bi depük gecem bile yok sağlık olsun

bi evine gitsin de çok geçmeden gelir bak görürsün
hem önceden söler sonuçta ne zaman geleceğini..
bizde ona göre yaparız :)

sağol canım benimm
inşallah o günler de hemen gelir
size sevinirim ben de şimdilik, gelip anlatırsınız ilk kavuşma anını

selam kızlar..benım askerım 17sınde cıkıcak ordan.16 sında cıkanlar nasıl oluyo anlamadım..hiç izin kullanmadı benımkıde.:26:

selam kızlar..benım askerım 17sınde cıkıcak ordan.16 sında cıkanlar nasıl oluyo anlamadım..hiç izin kullanmadı benımkıde.:26:

Yol izniyle alakalı canım.Kilometreye göre değişiyor.Benimkide 17 sinde çıkacak hiç izin kullanmadı oda.Bazı arkadaşları 16 sında çıkacak gidecekleri yer uzak olduğu için

benim aşkımda 16sında çıkacak hiç izin kullanmadı istanbul hatay arası 1100 kilometre 800 km yi geçenler 1 gün önceden çıkıyor diye duymuştum

bugünki mesaide bitti geriye kaldı bu haftadan son 3 gün sonra haftasonu hazırlıkları derken birde bakmışız hafta başı olmuş

Aşkımın biletini buldum gelmeden onceki gun check in yapıcam hemde en ön koltuga supriz olsun:98:

bizim yeni başladı mesaimiZsabah 5 e kadar nöbetçiyiz her zamanki gibi
aşkıma doktor terlik izni vermiş komutanı ise git spor ayakkabılıarını giy demişinsan düşmanları
bitsede kurtulsakşu eziyet artık

offf benim uyuz aşkımın yine kontörü bitmiş
hep söylüyorum yedekte bulundur diye dinlemiyo beni yaa iyice sinir oldum artık
kantinde de yokmuş..beni dinlemeyince hep böyle oluyo daha çok sinir oluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…