337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

tek başına değilsin canım üzülme :)
bizde nerdeyse 5 yıldır birlikteyiz ama adamda ses yok hala
bakalım gelince ne olcak görcez :44:

tek başına değilsin canım üzülme :)
bizde nerdeyse 5 yıldır birlikteyiz ama adamda ses yok hala
bakalım gelince ne olcak görcez :44:

canım bize kalsa hemen istiyoruz aşkım iş bulsun hemen evlencez
okul bitti sonra direk askere gitti gelince de iş bulcak sonra evlilik diyoruz ama benim ailem istemiyor yüksek lisans yapıyorum
neymiş okul bitsin iş sahibi oluyum öyle evlencekmişim
askerden önce geleceklerdi istemeye ama ailem istemedi gitsin gelsin öle dediler
ama bu sefer de yok derlerse bilemiyorum yani

inşallah sorun çıkarmazlar canım..
bizde gitmeden söz falan istiyoduk ama sonra gelince olsun diye konuşmuştuk.askerdeyken de hiç konuşmadık o konu hakkında..gelince konuşuruz artık bakalım

daisybeti nbr nasılsın mail atmıştım sana ama cvp yazmadın az gününüz kaldı bitti ne güzel biz daha yeni başladık bugün istanbula teslim oldu eşim.denetleme varmış çok oluyor mu denetlemeleri ? istanbula gittiğinde hiç kalmışmıydın canım nerelerde kalınır hiç bilmiyorum bu ay sonuna doğru gitmeyi düşünüyorum ben gitmeden ayarlamam lazım.Aşkım gitti yine yaaaa insan çok kötü oluyo sil baştan (( 2 gün beraberdik ne güzel ama çok çabuk geçti bitti.

inşallah sorun çıkarmazlar canım..
bizde gitmeden söz falan istiyoduk ama sonra gelince olsun diye konuşmuştuk.askerdeyken de hiç konuşmadık o konu hakkında..gelince konuşuruz artık bakalım

sizde sözlenirsiniz o zaman bu yaz canım
çıkarsalarda takmam artık

Efenim iyi akşamlar...
Öncelikle tüm annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutluyorum..

...ve de şafak atarsa "ne kola ne fanta, sadece yedigün"

ben az önce biraz mallık yaptım galıba ya( aşkito aradı sesım çok donuktu bende farkındaydım ama sebepsiz oldu,,oda bozuldu.ilginçti yani.. şimdide ben niye öle oldum dıye soruyorum kendıme ve içim de hiç rahat değil.. çok salağımm:97:

canım psikolojimiz hemen yansıyo bende 1 2 kere yaşayınca dikkat ediyorum artık
artık onun zaten sıkıntısı başından aşkın bide saçma sapan şekilde ben de üzmiyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…