yok canım evli bile değilim daha onu bırak 5 yıldır birlikteyiz sözlü bile değilim
ama bu yaz olucak inşallah
ben arada söz kıyafetlerine bakıyorum o kadar
ne güzel keşke bizim de herşey net olsaydı
tek başına değilsin canım üzülme :)
bizde nerdeyse 5 yıldır birlikteyiz ama adamda ses yok hala
bakalım gelince ne olcak görcez :44:
canım bize kalsa hemen istiyoruz aşkım iş bulsun hemen evlencez
okul bitti sonra direk askere gitti gelince de iş bulcak sonra evlilik diyoruz ama benim ailem istemiyor yüksek lisans yapıyorum
neymiş okul bitsin iş sahibi oluyum öyle evlencekmişim
askerden önce geleceklerdi istemeye ama ailem istemedi gitsin gelsin öle dediler
ama bu sefer de yok derlerse bilemiyorum yani
inşallah sorun çıkarmazlar canım..
bizde gitmeden söz falan istiyoduk ama sonra gelince olsun diye konuşmuştuk.askerdeyken de hiç konuşmadık o konu hakkında..gelince konuşuruz artık bakalım
ben az önce biraz mallık yaptım galıba ya( aşkito aradı sesım çok donuktu bende farkındaydım ama sebepsiz oldu,,oda bozuldu.ilginçti yani.. şimdide ben niye öle oldum dıye soruyorum kendıme ve içim de hiç rahat değil.. çok salağımm:97:
ben aynen öle yaptım iştecanım psikolojimiz hemen yansıyobende 1 2 kere yaşayınca dikkat ediyorum artık
artık onun zaten sıkıntısı başından aşkınbide saçma sapan şekilde ben de üzmiyim diyorum
ben aynen öle yaptım işte(
pooffsssss bit artık be ne geçmez günler sinizzzzzzz hhhhhhhhhhhhhhhhııııırrrryarın tatlı tatlı konuşursun canım hiç olmamış gibi olur üzme canını
pooffsssss bit artık be ne geçmez günler sinizzzzzzz hhhhhhhhhhhhhhhhııııırrrr
teşekkür ederim şekercim sanaada ii geceler ii uykularsüpesin canım yaa
bugün geçmek bilmedi vallaiyi geceler tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?