- 18 Ağustos 2009
- 5.143
- 3.852
- 698
konak mı walla ballı eniste cok sevındım canım tez gelsın ınsallah
valla adı konakmış nasıl bıyer bılmıyorum bende hıc cnm askerıyenın adını fln ogrenemedım buyukmuş orasıda fılan dedı sadece benmkı ınsan adınıda soyler sapsaldarısı sızlerın basınzaaa ıns hepsı rahat olr canlarmm ztn kısa donemlerın coguna ımtıyaz gosterılıyomus hep..dıplomasnı opp anlıma koycam valla
valla adı konakmış nasıl bıyer bılmıyorum bende hıc cnm askerıyenın adını fln ogrenemedım buyukmuş orasıda fılan dedı sadece benmkı ınsan adınıda soyler sapsaldarısı sızlerın basınzaaa ıns hepsı rahat olr canlarmm ztn kısa donemlerın coguna ımtıyaz gosterılıyomus hep..dıplomasnı opp anlıma koycam valla
ben hala ümitliyim söz verdi ararim dediyse arar.yanı aramazsa benım bıyık kuşanıp,saclarıda 3 e vurup o kışlaya girecegimi bilir
ben kestim bile bu soğukta aramasın zaten kıyamam donuyomuş ariyim derken
aynen hepimzsnki aynı dertten yanıo üşüolar pijamalarını gydıkleri için bana bakın kızlar bunlar ilk gunler dıe arıolarda sonralara dgruu aramamazlk etmesnler biziii buarada benm msn ekleyenler nicklerini yaazsnlar hiçbirini bu şklde tanıyamıorum :)
canım benımkıde bellı oldu ılk gunden Düzce cıktı..ALLAHtan daha ne ısteyelım degıl mı???ama neresi bellii değil.
sen sabah konuşmuşsun ne guzel benimkinden 2 gundur ses yok
harbiden yaa bunlar askerliği bahane ettii aramıolar yaaa benı bugun ardı bnmkı dedim sen hiç aramıosun artk ne iş ilk gunlr kaç kere arıodun eğer fırsatn oluoda aramıosan alacagn olsun dedim ne dedi bılıomusun - aşkım saçmalama burda tatıle gelmedm askerdeyim
sonrasını beklememe gerek kalmadı benimki şimdiden aramıyo gıcık yaa sanki saatlerce konuscaz 1 dakka nasılsın dicek ama nerdeee içindeki odun atomcukları patmaya başladı offffffff
benimkindende ses yok aglıcam yaa cok bunaldımmne yapıyor yemekler nasıl hava soguk mu sıcak mı arkadasları nasıl hiç konuşamadık bunları offffffff
harbiden yaa bunlar askerliği bahane ettii aramıolar yaaa benı bugun ardı bnmkı dedim sen hiç aramıosun artk ne iş ilk gunlr kaç kere arıodun eğer fırsatn oluoda aramıosan alacagn olsun dedim ne dedi bılıomusun - aşkım saçmalama burda tatıle gelmedm askerdeyimşmdi bu cevaba ne dersin sen kızarmısın susarmsn walla ben sölim dedm , dıorum zaten 2 dk bıle konuşmuosunbide aramıosan pes sana dedim de kzıo bana :97:
harbiden yaa bunlar askerliği bahane ettii aramıolar yaaa benı bugun ardı bnmkı dedim sen hiç aramıosun artk ne iş ilk gunlr kaç kere arıodun eğer fırsatn oluoda aramıosan alacagn olsun dedim ne dedi bılıomusun - aşkım saçmalama burda tatıle gelmedm askerdeyimşmdi bu cevaba ne dersin sen kızarmısın susarmsn walla ben sölim dedm , dıorum zaten 2 dk bıle konuşmuosunbide aramıosan pes sana dedim de kzıo bana :97:
benimkide aynısını der bi de kızıp uste çıkar
arıyamıyorumda tlf numarası bulup arasam kızabilir neden arıyosun ben ararım seni diye ama görüldüğü gibi aramıyo gıcıkkkk
aynen öyle hayatım bizde bulsak bi tel.rahat rahat konuşsak,bide kimse olmasa sırada çokmu şey istiyorum ne
9da kogustamı olmaları gerekiyor acaba kaçta kesmek lazım ümidi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?