• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

konak mı walla ballı eniste cok sevındım canım tez gelsın ınsallah

valla adı konakmış nasıl bıyer bılmıyorum bende hıc cnm askerıyenın adını fln ogrenemedım buyukmuş orasıda fılan dedı sadece benmkı ınsan adınıda soyler sapsal :1: darısı sızlerın basınzaaa ıns hepsı rahat olr canlarmm ztn kısa donemlerın coguna ımtıyaz gosterılıyomus hep..dıplomasnı opp anlıma koycam valla :60:

ben hala ümitliyim söz verdi ararim dediyse arar.yanı aramazsa benım bıyık kuşanıp,saclarıda 3 e vurup o kışlaya girecegimi bilir:60::60:

valla adı konakmış nasıl bıyer bılmıyorum bende hıc cnm askerıyenın adını fln ogrenemedım buyukmuş orasıda fılan dedı sadece benmkı ınsan adınıda soyler sapsal :1: darısı sızlerın basınzaaa ıns hepsı rahat olr canlarmm ztn kısa donemlerın coguna ımtıyaz gosterılıyomus hep..dıplomasnı opp anlıma koycam valla :60:

canım benımkıde bellı oldu ılk gunden Düzce cıktı..ALLAHtan daha ne ısteyelım degıl mı???ama neresi bellii değil.

aaa konak ta nerede var buyuk bır askerıye yahu :26:

ben hala ümitliyim söz verdi ararim dediyse arar.yanı aramazsa benım bıyık kuşanıp,saclarıda 3 e vurup o kışlaya girecegimi bilir:60::60:

:60::60::60:

ben tabıı konak deyınce konak meydanını dusundugum ıcın sadece :52: kafa mı kaldı kı :52: goztepe de konak dıye gecıyor :60: hey Allah ım ıyıce kafayı yedım :27: neyse haberlesırız

ben kestim bile bu soğukta aramasın zaten kıyamam donuyomuş ariyim derken:43:

aynen hepimzsnki aynı dertten yanıo üşüolar pijamalarını gydıkleri için bana bakın kızlar bunlar ilk gunler dıe arıolarda sonralara dgruu aramamazlk etmesnler biziii buarada benm msn ekleyenler nicklerini yaazsnlar hiçbirini bu şklde tanıyamıorum :):9:

aynen hepimzsnki aynı dertten yanıo üşüolar pijamalarını gydıkleri için bana bakın kızlar bunlar ilk gunler dıe arıolarda sonralara dgruu aramamazlk etmesnler biziii buarada benm msn ekleyenler nicklerini yaazsnlar hiçbirini bu şklde tanıyamıorum :):9:

sonrasını beklememe gerek kalmadı benimki şimdiden aramıyo gıcık yaa sanki saatlerce konuscaz 1 dakka nasılsın dicek ama nerdeee içindeki odun atomcukları patmaya başladı offffffff

sonrasını beklememe gerek kalmadı benimki şimdiden aramıyo gıcık yaa sanki saatlerce konuscaz 1 dakka nasılsın dicek ama nerdeee içindeki odun atomcukları patmaya başladı offffffff

harbiden yaa bunlar askerliği bahane ettii aramıolar yaaa benı bugun ardı bnmkı dedim sen hiç aramıosun artk ne iş ilk gunlr kaç kere arıodun eğer fırsatn oluoda aramıosan alacagn olsun dedim ne dedi bılıomusun - aşkım saçmalama burda tatıle gelmedm askerdeyim :31: şmdi bu cevaba ne dersin sen kızarmısın susarmsn :53: walla ben sölim dedm , dıorum zaten 2 dk bıle konuşmuosunbide aramıosan pes sana dedim de kzıo bana :63::97:

benimkindende ses yok aglıcam yaa cok bunaldımm:( ne yapıyor yemekler nasıl hava soguk mu sıcak mı arkadasları nasıl hiç konuşamadık bunları offffffff:25:

kızlar sakin olun bende dun sızın gıbı dusunuyodum aramıyo dıyodum 2 gun aramadı ama bugun dedıkı cok yogunuz burda akşam 9da bıttı ısımız telefona ızın vermedıler yattık.8bucukta ızın verseler sıra cok uzun oluyo ısımız bıttıgınde sıraya gırsekte bıze gelmeden saat doluyo fılan dedı.oyle seyler olabılıyomus bnde gıcık olmustum ama kızmayın hemen yarenler umudu kesmeynn :72::70:

harbiden yaa bunlar askerliği bahane ettii aramıolar yaaa benı bugun ardı bnmkı dedim sen hiç aramıosun artk ne iş ilk gunlr kaç kere arıodun eğer fırsatn oluoda aramıosan alacagn olsun dedim ne dedi bılıomusun - aşkım saçmalama burda tatıle gelmedm askerdeyim :31: şmdi bu cevaba ne dersin sen kızarmısın susarmsn :53: walla ben sölim dedm , dıorum zaten 2 dk bıle konuşmuosunbide aramıosan pes sana dedim de kzıo bana :63::97:

dün bende 40snlik knşmamzda bunu dedim benimkine o da aynı cevabı verdi bana:d

oooofff oofff askım olsaydı sımdı aradım hadı kahve ıcmeye gıdelım derdım starbucks a gıderdık,kat kat gıyınır kahvelerımızı alır dısarda oturur muhabbet ederdık :43::43::43:

benimkide aynısını der bi de kızıp uste çıkar:19:
arıyamıyorumda tlf numarası bulup arasam kızabilir neden arıyosun ben ararım seni diye ama görüldüğü gibi aramıyo gıcıkkkk

benimkide aynısını der bi de kızıp uste çıkar:19:
arıyamıyorumda tlf numarası bulup arasam kızabilir neden arıyosun ben ararım seni diye ama görüldüğü gibi aramıyo gıcıkkkk

benımkı de accayıp kızar...ınadından aramaz hıc bır daha eger oyle bır sey yaparsam :47:

Back