• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Selam kızllarrr...:52: askerim aradııı :64: izmirdeydi narlıderede ustabırlıgınde ızmıre dusmus yıne konak'a..7 ocakta da yemın torenı varmıs sukurler olsun konusabıldık sesını duydum..:16: izmir konak hakkında fıkrı olan varsa soylesın bna yarenler netten pek bılgı bulamadım cnkuu..:34: bıde net muhabbetını okudum da valla bızde facebook fılan hıc kullanmayan bı cıftız malesef :96:

gözün aydin canimmm..:66:
bizimki hala belli olmadi ya insallah uzak biryer cikmazz

Selam kızllarrr...:52: askerim aradııı :64: izmirdeydi narlıderede ustabırlıgınde ızmıre dusmus yıne konak'a..7 ocakta da yemın torenı varmıs sukurler olsun konusabıldık sesını duydum..:16: izmir konak hakkında fıkrı olan varsa soylesın bna yarenler netten pek bılgı bulamadım cnkuu..:34: bıde net muhabbetını okudum da valla bızde facebook fılan hıc kullanmayan bı cıftız malesef :96:

konak ta nereye gıdecek kı acaba?
dogma buyume ızmır lı olarak her turlu soruna cevap verebılırım :)
hatta sana sanıye sanıye hava durumu-trafık vs haberlerını soyleyebılırım :):52:

hatta yemın torenıne gelmeyı dusunuyorsan otel falan baktıysan yorum yapabılırım :52: otel tavsıye edebılırım :52: her turlu servıs mevcut yanı rahat ol :51:

benımkı de assos a cıksa tam super olur :32: akcay a cok yakın gıder akcay a yerlesırım hazır ev de var :52: her carsı ıznıne gıderım vallahı de bıllahı de :52:

hatta yemın torenıne gelmeyı dusunuyorsan otel falan baktıysan yorum yapabılırım :52: otel tavsıye edebılırım :52: her turlu servıs mevcut yanı rahat ol :51:

Razıyecm ıns uzak bıyer cıkmaz cnmm..:97:
ayy cekhu cok ıyı mtlu oldm yasasn hihi kalmayı degılde bebegm gelmeyı kesın dusunuyorum artık sabah gelıp aksamda doncem ucakla 1 2defa da olsa yapcam bnu artık napalım kalamıcam cnku..konağın neresın de konusamadık cnm yaa ogrenıyım sana sorarım ben ztn :70::71:

Razıyecm ıns uzak bıyer cıkmaz cnmm..:97:
ayy cekhu cok ıyı mtlu oldm yasasn hihi kalmayı degılde bebegm gelmeyı kesın dusunuyorum artık sabah gelıp aksamda doncem ucakla 1 2defa da olsa yapcam bnu artık napalım kalamıcam cnku..konağın neresın de konusamadık cnm yaa ogrenıyım sana sorarım ben ztn :70::71:

cok sanslıymıs ama helal olsun :)
carsı ızınlerınde canı hıc sıkılmaz konak ta :)
dusunuyorum bende konak ta sube falan mı var acaba?
neyse sen ogren bana haber ver canım ben senı bılgılendırırım :)

benımkının kızmayacagını bılsem sabah aradıgı ankesorluyu arayacam yaaaaa:84:
yahu ınsan bır kere mı arar sevgılısını dana ıste dana:41:

haklısın canım senin askerin ankarada heralde Allah kavuştursun.
şimdi aradı herşeyiimm sesini duymak öle bi huzur veriyoki uçuyorum havalara :)
kızlar bide ev telefonundan görüşmeye çalışın ankesörlüden cebi arayınca çok kontör gidiyomuş

yok canım benım kı istanbul.ama ona alaska gıbı gelıyordur:60: kendisi mersinli:60:

cok sanslıymıs ama helal olsun :)
carsı ızınlerınde canı hıc sıkılmaz konak ta :)
dusunuyorum bende konak ta sube falan mı var acaba?
neyse sen ogren bana haber ver canım ben senı bılgılendırırım :)

tmm cnm cook saol knusamadık uzun oyuzden sadece yerını soyleyebıldı cok fazla sıra varms fln ..ustaya dustumu bılmıyorum ama hadı darısı sızın basınıza ınsalah rahat guzel yerlere duserlerrr :21:

konak mı walla ballı eniste cok sevındım canım tez gelsın ınsallah

Back