337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

gözün aydin canimmm..
bizimki hala belli olmadi ya insallah uzak biryer cikmazz

konak ta nereye gıdecek kı acaba?
dogma buyume ızmır lı olarak her turlu soruna cevap verebılırım :)
hatta sana sanıye sanıye hava durumu-trafık vs haberlerını soyleyebılırım :)

hatta yemın torenıne gelmeyı dusunuyorsan otel falan baktıysan yorum yapabılırım otel tavsıye edebılırım her turlu servıs mevcut yanı rahat ol

benımkı de assos a cıksa tam super olur akcay a cok yakın gıder akcay a yerlesırım hazır ev de var her carsı ıznıne gıderım vallahı de bıllahı de

hatta yemın torenıne gelmeyı dusunuyorsan otel falan baktıysan yorum yapabılırım otel tavsıye edebılırım her turlu servıs mevcut yanı rahat ol

Razıyecm ıns uzak bıyer cıkmaz cnmm..:97:
ayy cekhu cok ıyı mtlu oldm yasasn hihi kalmayı degılde bebegm gelmeyı kesın dusunuyorum artık sabah gelıp aksamda doncem ucakla 1 2defa da olsa yapcam bnu artık napalım kalamıcam cnku..konağın neresın de konusamadık cnm yaa ogrenıyım sana sorarım ben ztn

cok sanslıymıs ama helal olsun :)
carsı ızınlerınde canı hıc sıkılmaz konak ta :)
dusunuyorum bende konak ta sube falan mı var acaba?
neyse sen ogren bana haber ver canım ben senı bılgılendırırım :)

benımkının kızmayacagını bılsem sabah aradıgı ankesorluyu arayacam yaaaaa:84:
yahu ınsan bır kere mı arar sevgılısını dana ıste dana

yok canım benım kı istanbul.ama ona alaska gıbı gelıyordur kendisi mersinli

tmm cnm cook saol knusamadık uzun oyuzden sadece yerını soyleyebıldı cok fazla sıra varms fln ..ustaya dustumu bılmıyorum ama hadı darısı sızın basınıza ınsalah rahat guzel yerlere duserlerrr

konak mı walla ballı eniste cok sevındım canım tez gelsın ınsallah

bende kestim artık umıdımı..
zaten bu sabah ta dedım..saat 23:00 dan sonra senden umıdı tamamen kesıyorum dedım kesme arayabılırım dedı ama nerdeeeeeeeeeee

benim ki de aramadı ama hala umudum var.
sabah aramıştı ararım yine demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…