Selam kızllarrr...askerim aradııı izmirdeydi narlıderede ustabırlıgınde ızmıre dusmus yıne konak'a..7 ocakta da yemın torenı varmıs sukurler olsun konusabıldık sesını duydum.. izmir konak hakkında fıkrı olan varsa soylesın bna yarenler netten pek bılgı bulamadım cnkuu.. bıde net muhabbetını okudum da valla bızde facebook fılan hıc kullanmayan bı cıftız malesef :96:
Selam kızllarrr...askerim aradııı izmirdeydi narlıderede ustabırlıgınde ızmıre dusmus yıne konak'a..7 ocakta da yemın torenı varmıs sukurler olsun konusabıldık sesını duydum.. izmir konak hakkında fıkrı olan varsa soylesın bna yarenler netten pek bılgı bulamadım cnkuu.. bıde net muhabbetını okudum da valla bızde facebook fılan hıc kullanmayan bı cıftız malesef :96:
hatta yemın torenıne gelmeyı dusunuyorsan otel falan baktıysan yorum yapabılırımotel tavsıye edebılırım her turlu servıs mevcut yanı rahat ol
offff çok bunaldım
Razıyecm ıns uzak bıyer cıkmaz cnmm..:97:
ayy cekhu cok ıyı mtlu oldm yasasn hihi kalmayı degılde bebegm gelmeyı kesın dusunuyorum artık sabah gelıp aksamda doncem ucakla 1 2defa da olsa yapcam bnu artık napalım kalamıcam cnku..konağın neresın de konusamadık cnm yaa ogrenıyım sana sorarım ben ztn
haklısın canım senin askerin ankarada heralde Allah kavuştursun.
şimdi aradı herşeyiimm sesini duymak öle bi huzur veriyoki uçuyorum havalara :)
kızlar bide ev telefonundan görüşmeye çalışın ankesörlüden cebi arayınca çok kontör gidiyomuş
cok sanslıymıs ama helal olsun :)
carsı ızınlerınde canı hıc sıkılmaz konak ta :)
dusunuyorum bende konak ta sube falan mı var acaba?
neyse sen ogren bana haber ver canım ben senı bılgılendırırım :)
ben bugunde ümidi kreseyim saat ilerliyor ve hala ses yok
bende kestim artık umıdımı..
zaten bu sabah ta dedım..saat 23:00 dan sonra senden umıdı tamamen kesıyorum dedım kesme arayabılırım dedı ama nerdeeeeeeeeeee
tmm cnm cook saol knusamadık uzun oyuzden sadece yerını soyleyebıldı cok fazla sıra varms fln ..ustaya dustumu bılmıyorum ama hadı darısı sızın basınıza ınsalah rahat guzel yerlere duserlerrr
ben bugunde ümidi kreseyim saat ilerliyor ve hala ses yok
benim ki de aramadı ama hala umudum var.
sabah aramıştı ararım yine demişti
bende kestim artık umıdımı..
zaten bu sabah ta dedım..saat 23:00 dan sonra senden umıdı tamamen kesıyorum dedım kesme arayabılırım dedı ama nerdeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?