Gozunaydın canım benım
Darısı benım basıma dıycem ama artık hıc umıdım kalmadı
Valla ıcım rahatlıyo cnm ya cok saol.Izmıre ılk pıyade er olarak gıttı ama Konağa ne olarak devam edıyo suan bılmıyorum degıstıgını ttlm konustugumda ogrencem ınsalah cok kısa konusabıldk.ozmn konusurz tekrardan
kesinliklee biz bi caresini bulup gene ulasirizz ama onlar hicccckomutanlardan korktularmi acaba
ama biz kızlar askere gitsek onlar burada olsa biz sürekli kaçıp kaçıp arardık valla adım gibi eminim bu erkekler pek bir rahat oluyorr:) (aramayınca basladım karalamaya napim sinirlendim)
tam 10 dakika 3 saniye konuştuk darısı başınıza inşallahhhhhhhhhhhhhhh
konak pier varya cnm onun hemen yanında bir askeriye var:)
ayy aynen yaa annemede okudum bu yazdıgınıı koptu diokii siz cadısınz ararsnz nerdesn nyapıosun dmeek için ararsınız dio onlr size guvenıo merak etmıo dıo :)
buarada cekhu hemşerimneresinden izmirin?
goztepe canım benım sızınkıler nereden?
ayyy öyle hızlı konustum ki anlatamam
soğukta tutuyorlarmış butun gundedim benim sevgilim zaten zayıf söylerim komutana soğukta tutmasın diye oldu tatlım ben hemen sevgilim böyle söylüyo diyeiletip geliyim dedi gıcık ya dalga geciyor benle
yemekler soğuk geliyomuş ama arkadas ortamı iyiymiş sıra gelmiyo o yüzden arayamadım diyo neyse yinede kıyamam ben ona ya
ama son dakka yinede diyeceğini dedi özledim dedim bende özledim ama napalım eee askerlik bu diyo
goztepe canım benım sızınkıler nereden?
ok cnm öğren..Ben şimdi istanbuldayım evim burda ama annemler İzmirde gelin geldik İstanbula..
aysonu izmire gidiyorum 5 ay ordayım..Ama bi ayağım ist.da ayda birde burda olurum
Bir ihtiyacın olursa haberleşelim İzmirde yardımcı olurum sana..
o da dogru haaa bız sadece napıyosun nerdesın kımlesın der cevapları alır kapatırdık
o da dogru haaa bız sadece napıyosun nerdesın kımlesın der cevapları alır kapatırdık
gözünaydıııııınnnnnnnnnnnnnnnn
söylediğim herseyi geri alıyorum aşkım aradı
telefona yetişcem diye bilgisayarı düşürüyordum
bende izmirli sayılırım artık çünkü nişanlım bornovalı
süpermiş gelinimizsin
Bornovanın neresinden oralarıda ii bilirim..
bu saaten sonra arayabilirlermi acaba..ben arada ariyorum ama cikmiyorr.mesgul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?