337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ok cnm öğren..Ben şimdi istanbuldayım evim burda ama annemler İzmirde gelin geldik İstanbula..
aysonu izmire gidiyorum 5 ay ordayım..Ama bi ayağım ist.da ayda birde burda olurum
Bir ihtiyacın olursa haberleşelim İzmirde yardımcı olurum sana..

ama biz kızlar askere gitsek onlar burada olsa biz sürekli kaçıp kaçıp arardık valla adım gibi eminim bu erkekler pek bir rahat oluyorr:) (aramayınca basladım karalamaya napim sinirlendim)

ayy aynen yaa annemede okudum bu yazdıgınıı koptu diokii siz cadısınz ararsnz nerdesn nyapıosun dmeek için ararsınız dio onlr size guvenıo merak etmıo dıo :)

ayy aynen yaa annemede okudum bu yazdıgınıı koptu diokii siz cadısınz ararsnz nerdesn nyapıosun dmeek için ararsınız dio onlr size guvenıo merak etmıo dıo :)

o da dogru haaa bız sadece napıyosun nerdesın kımlesın der cevapları alır kapatırdık

ayyy öyle hızlı konustum ki anlatamam
soğukta tutuyorlarmış butun gun dedim benim sevgilim zaten zayıf söylerim komutana soğukta tutmasın diye oldu tatlım ben hemen sevgilim böyle söylüyo diyeiletip geliyim dedi gıcık ya dalga geciyor benle
yemekler soğuk geliyomuş ama arkadas ortamı iyiymiş sıra gelmiyo o yüzden arayamadım diyo neyse yinede kıyamam ben ona ya
ama son dakka yinede diyeceğini dedi özledim dedim bende özledim ama napalım eee askerlik bu diyo

goztepe canım benım sızınkıler nereden?

ben bucalıyım annenlerde orda.
işte 23 yıl izmirde yaşadıktan sonra istanbula geldim...
Güzel memleketim..
Göztepe çok severim orayı yalıyı falan arkadaşlarım var orda ..

senin asker nerde?

evet ya hepdısardalar yemek ve uyku dısında..
eşim van da . o soguktA HEP DISARDALAR SABAH CIKIOLAR 9A KADAR O SOĞUKTA..

anladm canım cekhu ve sen hızır gıbı yetıştınız valla ızmırın guzelleri cok sagolun tesk ettım kızlar konusayım bı kesn sıze sorcam bılgınze ıhtıyacım olcak

o da dogru haaa bız sadece napıyosun nerdesın kımlesın der cevapları alır kapatırdık

ama söyle de birşey var onlar bizim gibi ayy napıyo acaba askımız falan diyip oturup aglamaz bu kadar kafa dinlemelerine bakarlardı; aman yaradılış işte pinpirikliyiz bizz

aynen öle bnmkı dedıkı bana dun burda sular çok soguk çorap falanda yıkayamam ben dedi tamammı bende dıorumkii salaklıga bak aaa aşkım sıcak su akmıomu çeşmeden :) tabi hayatım burda sıcak su ,solayum,sauna,jakuzi herşey var 5 yıldzlı tugay komutanlıgı burası dedii ben koptummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…