ayy cok guldum bunaaa.. ümidi kesmiyoruzzz yarenlerrr beklemeye dvm
Aradıııııııııııı
Aradıııııııııııı
anamm bekle bekle wcye bile gidemiyorum bu kadar beklemeye 1 dk sesini duysam içim yanmıycak o da yok valla geldiler bana:95:
benimkide aynısını der bi de kızıp uste çıkar
arıyamıyorumda tlf numarası bulup arasam kızabilir neden arıyosun ben ararım seni diye ama görüldüğü gibi aramıyo gıcıkkkk
Selam kızllarrr...askerim aradııı izmirdeydi narlıderede ustabırlıgınde ızmıre dusmus yıne konak'a..7 ocakta da yemın torenı varmıs sukurler olsun konusabıldık sesını duydum.. izmir konak hakkında fıkrı olan varsa soylesın bna yarenler netten pek bılgı bulamadım cnkuu.. bıde net muhabbetını okudum da valla bızde facebook fılan hıc kullanmayan bı cıftız malesef :96:
cnm ben izmirliyim izmir konak çok güzel biryer için rahat olsun.
Gündüzleri güneş sıcacık askerini ısıtır.
Konakta bahriyelimi askerin?
gozun aydın tatlım .ben hala soyledıklerımı gerı almıyorum karalama kampanyasına devammmmm
söylediğim herseyi geri alıyorum aşkım aradı
telefona yetişcem diye bilgisayarı düşürüyordum
söylediğim herseyi geri alıyorum aşkım aradı
telefona yetişcem diye bilgisayarı düşürüyordum
ama biz kızlar askere gitsek onlar burada olsa biz sürekli kaçıp kaçıp arardık valla adım gibi eminim bu erkekler pek bir rahat oluyorr:) (aramayınca basladım karalamaya napim sinirlendim)
hemseriiimmmmmm
bende konak ta buyuk askerıye dusunuyorum arkadas soyledıgınden berı..ama bılıyorsun guzelyalı uckuyular da konak dıye gecıyor :44: bahrıyelı olsa acemılıgını ıskenderun da yapmıs olması gerekmez mı:44:
konak pier varya cnm onun hemen yanında bir askeriye var:)
Valla ıcım rahatlıyo cnm ya cok saol.Izmıre ılk pıyade er olarak gıttı ama Konağa ne olarak devam edıyo suan bılmıyorum degıstıgını ttlm konustugumda ogrencem ınsalah cok kısa konusabıldk.ozmn konusurz tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?