337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

anamm bekle bekle wcye bile gidemiyorum bu kadar beklemeye 1 dk sesini duysam içim yanmıycak o da yok valla geldiler bana:95:

barsaklarım dugumlenecek yaaaa
bekle bekle.. telefnu alır gırerım wc ye acarım da ustune...." askım bu ne guzel karsılama" der kesın
bilmem mı malımı ben:86:

benimkide aynısını der bi de kızıp uste çıkar
arıyamıyorumda tlf numarası bulup arasam kızabilir neden arıyosun ben ararım seni diye ama görüldüğü gibi aramıyo gıcıkkkk

ay aynen yaa hem üste cıkıo hem ben tel numarasını buldum arasam da kızardı ndn arıosun benı bekleyemıosun arama bidaha derdiii mnyak bunlar yaaa erkek deillermi hepsi aynıı yanlz bzde hemen sattk hee bı arayamadılar dıe daha dün hüngür hüngür alıyodukkk kzlarrr

cnm ben izmirliyim izmir konak çok güzel biryer için rahat olsun.
Gündüzleri güneş sıcacık askerini ısıtır.
Konakta bahriyelimi askerin?

ama biz kızlar askere gitsek onlar burada olsa biz sürekli kaçıp kaçıp arardık valla adım gibi eminim bu erkekler pek bir rahat oluyorr:) (aramayınca basladım karalamaya napim sinirlendim)

hemseriiimmmmmm
bende konak ta buyuk askerıye dusunuyorum arkadas soyledıgınden berı..ama bılıyorsun guzelyalı uckuyular da konak dıye gecıyor :44: bahrıyelı olsa acemılıgını ıskenderun da yapmıs olması gerekmez mı:44:

söylediğim herseyi geri alıyorum aşkım aradı
telefona yetişcem diye bilgisayarı düşürüyordum

ama biz kızlar askere gitsek onlar burada olsa biz sürekli kaçıp kaçıp arardık valla adım gibi eminim bu erkekler pek bir rahat oluyorr:) (aramayınca basladım karalamaya napim sinirlendim)

kesinliklee biz bi caresini bulup gene ulasirizz ama onlar hicccckomutanlardan korktularmi acaba

konak pier varya cnm onun hemen yanında bir askeriye var:)

Valla ıcım rahatlıyo cnm ya cok saol.Izmıre ılk pıyade er olarak gıttı ama Konağa ne olarak devam edıyo suan bılmıyorum degıstıgını ttlm konustugumda ogrencem ınsalah cok kısa konusabıldk.ozmn konusurz tekrardan

kısa dönem bana bu kadar uzun gelıyorken,uzun dönem nasıl acaba
Allah sabır versın herkese,insan boşluğa düşüyo
nasıl mayıs gelır bılemıyorum kii..
ypacak bişi bulamıyorum tv ye bos bos bakıyorum anlamsız gelıyo dıkatımı veremıyorum.Çok uykuya düşkunsun derdı esım ama ben o gıttı gıdelı gece uyuyamıyorum sabaha karsı uyanıyorum.daha 3gun oldu ama ıste...

tepecık askerı sube olabılır gıbıme gelıyor :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…