düşünemiyorum kendimi öyle zaten kısayımm. aşkımın orda canı çıkıyo zaten zayıf yanında ben top gibi olurum. oynar durur artık
benımkıde 83-84le gıttı :)))))) kılo verme hayallerıylegıtmeden bır kac tane hedıye alacaktım hep alma kılo verıcem nasılsa dıye engelledı benı ama hıc sanmıyorum onun kılo verecegını
kızlar bide şöyle bir durum var bazı ankesörlüler evden geri aranmıyo bugün aşkım aradı kapa ben ariyim dedim arıyorum şebeke hatası diyo olmuyo yani
bidaha aradığında söyliyim aranan ankesörlü bulsun,yerim ben onun aranan ankesörlü tel. keşfeden beyninicekhum bu arada sabahtan beri yazıcam araya laf karışıyo kayınvaliden için geçmiş olsun canım
eveeet benim şiirim paylaşılmış bile..
evet canim..sizde birseyler paylasinn..topikteki herkez katilmiyo sanirim
hahahahaahahahaah
sagol canım :)
bakma kayınvalıdem dıyorum da evlı ya da nısanlı falan degılız dahaama olsun artık 7 senedır tanısıyoruz ya kayınvalıdem sayılır
canım facebookum yok ona süpriz ikimize özel bi hesap açmayı düşünüyorum o zaman gelirim grubuna
evet bazısı aranmıyor aradığın zamanda açan olmuyor başında beklediği halde eşimm..
ama bikaç ankesörü denedi buldu bu akşam çaldırdı ben aradım..
deneme yanılma yöntemi ve zaman lazım yumicim
iyi fikirr daha iyi olur kk arada kitleniyor msj coklugundancanım cekhu gibi benimde face fln yok yanlış anlamayın yoksa seve seve birlik olurduk ordada:)biz SEA ile msnden konuşuyoruz,hatta sea geçende duyuru yaptı topikte isteyen özelden msj atsın diye,hızlı oluyo hem sohbet ediyoruz gülüyoruz dertleşiyoruz isteyen asker yareni varsa ekleyelim denk gelince hızlı hızlı konuşuruz hem
ay bız MSN de kullanmıyoruz
teknolojı ozurlu bır cıftız
aynı bizzmsnyi açtık onda bile konuştuğumuz sayılıdır anca telefon hele facebook,twitter falan hiiç
iyi fikirr daha iyi olur kk arada kitleniyor msj coklugundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?