337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

benımkıde 83-84le gıttı :)))))) kılo verme hayallerıyle gıtmeden bır kac tane hedıye alacaktım hep alma kılo verıcem nasılsa dıye engelledı benı ama hıc sanmıyorum onun kılo verecegını

aynı senaryo sadece kahramanları farklı bende hiç sanmıyorum zayıflayacağını

kızlar bide şöyle bir durum var bazı ankesörlüler evden geri aranmıyo bugün aşkım aradı kapa ben ariyim dedim arıyorum şebeke hatası diyo olmuyo yani

evet bazısı aranmıyor aradığın zamanda açan olmuyor başında beklediği halde eşimm..
ama bikaç ankesörü denedi buldu bu akşam çaldırdı ben aradım..
deneme yanılma yöntemi ve zaman lazım yumicim

hahahahaahahahaah
sagol canım :)
bakma kayınvalıdem dıyorum da evlı ya da nısanlı falan degılız daha ama olsun artık 7 senedır tanısıyoruz ya kayınvalıdem sayılır

hahahahaahahahaah
sagol canım :)
bakma kayınvalıdem dıyorum da evlı ya da nısanlı falan degılız daha ama olsun artık 7 senedır tanısıyoruz ya kayınvalıdem sayılır

bizde evli değiliz ama o günlerde yakındır cekhummbiz bu aşkla 337.dönem asker yarenleri bebişleri topiği açarız bikaç yıla

evet canim..sizde birseyler paylasinn..topikteki herkez katilmiyo sanirim

canım cekhu gibi benimde face fln yok yanlış anlamayın yoksa seve seve birlik olurduk ordada:)biz SEA ile msnden konuşuyoruz,hatta sea geçende duyuru yaptı topikte isteyen özelden msj atsın diye,hızlı oluyo hem sohbet ediyoruz gülüyoruz dertleşiyoruz isteyen asker yareni varsa ekleyelim denk gelince hızlı hızlı konuşuruz hem

aynen öyle hayatım bizde bulsak bi tel.rahat rahat konuşsak,bide kimse olmasa sırada çokmu şey istiyorum ne

iyi fikirr daha iyi olur kk arada kitleniyor msj coklugundan

aynı bizzmsnyi açtık onda bile konuştuğumuz sayılıdıranca telefonhele facebook,twitter falan hiiç

sadece telefon da konusuyoruz :)
mesajlasmıyoruz bıle yanı
bazen ben msj atıyorum..sınırden kuduruyor..ben sana mesaj atma ara demıyor muyuuuummmm dıye mesaj atıyorsuuuuunnnnn bıdı bıdı bıdı

keske bizimde msf,face kullanma ihtiyacimiz olmasaa
baska türlü goremiyorumki askimi senede 4-5defa sadece oda zar zor

Selam kızllarrr... askerim aradııı izmirdeydi narlıderede ustabırlıgınde ızmıre dusmus yıne konak'a..7 ocakta da yemın torenı varmıs sukurler olsun konusabıldık sesını duydum.. izmir konak hakkında fıkrı olan varsa soylesın bna yarenler netten pek bılgı bulamadım cnkuu.. bıde net muhabbetını okudum da valla bızde facebook fılan hıc kullanmayan bı cıftız malesef :96:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…