337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ayyyyy biri 18mayıs dıyınce çıldırıyorummm aman allahımmm 5 bucuk ay sonra askımı gorup sarılcam ınanılmaz gelıyo sanki bi hayal .. :98:

yook o anlamdaa diil :)) sizinki garanti dee sizce başka yerlerdee 18ine falan bekletmezler di mii ( bizim daha asılmadı son haftalarda asılcakmış

bnm askımın çıkışı şu izin işi olmasaydı 19undaydı 1 gün yol izni olunca 18 inde çıkacaktı ama şimdi herşey değişti yinede 18 inde teskeresini alacaklarda vardır herhalde

ayy benim aşkm 16'sında çıkacak ama anca gece burda olucak..
bende 17'sinde görürüm heralde
bittikten sonra da beklemek zorunda olmak sinir ediyo beni ya

valla biz gerim gerim geriliyoruz kızlar. komutana her sorduğunda "daha yeni geldiniz, nereye?" cevabıyla oturuyoruz. Bi gün kala sölicek heralde, yarın gidiyon diye.

şfk 31 der yatarım :)) yarın ehliyet sınawı war gözetmenim girenlere başarılar dileriimmmm...

Selam herkese:)Az önce 339'ların yazdıklarını okudumda ilk günlerimiz aklıma geldi.Vay be 30 gün kaldı dedim içimden.Geçerken zor geçiyor ama geçtikten sonra ne çabuk geçmiş diyoruz

Selam herkese:)Az önce 339'ların yazdıklarını okudumda ilk günlerimiz aklıma geldi.Vay be 30 gün kaldı dedim içimden.Geçerken zor geçiyor ama geçtikten sonra ne çabuk geçmiş diyoruz

evet ya bende okuyordum biyandan zor ya çok zor günler onlar için..
Bak bizim azıcık kaldıı biticek biticek birgün daha geride bıraktık şafağımızda attıı

evet ya bende okuyordum biyandan zor ya çok zor günler onlar için..
Bak bizim azıcık kaldıı biticek biticek birgün daha geride bıraktık şafağımızda attıı

Evet biz atlattık o günleri çok şükür sadece 4 haftamız kalıyorrr:))Allah onlara sabır versin.

selam kızlarr

yaa herkesin belli oluyo nezaman cıkcagı ama daha benimkinin belli degilson hafta belli olur diyolarmış askımda büyük ihtimalle 18 olur diyo..offff....

iyi geceler kızlar..çarşı var yarın..
ben yatayım artık,erken kalkıcam sabah..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…