- 18 Ağustos 2009
- 5.165
- 3.897
- 698
yook o anlamdaa diil :)) sizinki garanti dee sizce başka yerlerdee 18ine falan bekletmezler di mii( bizim daha asılmadı son haftalarda asılcakmış
bnm askımın çıkışı şu izin işi olmasaydı 19undaydı 1 gün yol izni olunca 18 inde çıkacaktı ama şimdi herşey değişti yinede 18 inde teskeresini alacaklarda vardır herhalde
bizim km yakın die sorduum 18ine uzamasın yaaa
18 olanda vardır şekeryook o anlamdaa diil :)) sizinki garanti dee sizce başka yerlerdee 18ine falan bekletmezler di mii( bizim daha asılmadı son haftalarda asılcakmış
Hadı hayırlısı bız davetlı mıyızz=)
ay çok hoş ya... bi de bu tatlı telaşlar başlıycak. hadi bakalım bekarlar başlasın şimdiden hazırlığa. inşallah sıra sıra evlendiririz hepinizi...
uçağı sabah 8 de,9 da burda ksımetse.. artık bitsin ya biz hakettik bunuuu....... hayırlısıyla biticek inş yaa
ohh süpermiş benimkininde 17sinde 8 uçağı yelizim 9 da seninde benim evdede şenli,k var desene
şfk 31 der yatarım :)) yarın ehliyet sınawı war gözetmenim girenlere başarılar dileriimmmm...
Selam herkese:)Az önce 339'ların yazdıklarını okudumda ilk günlerimiz aklıma geldi.Vay be 30 gün kaldı dedim içimden.Geçerken zor geçiyor ama geçtikten sonra ne çabuk geçmiş diyoruz
evet ya bende okuyordum biyandan zor ya çok zor günler onlar için..
Bak bizim azıcık kaldıı biticek biticek birgün daha geride bıraktık şafağımızda attıı
Evet biz atlattık o günleri çok şükür sadece 4 haftamız kalıyorrr:))Allah onlara sabır versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?