337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

valla benimki yaptırıyoama seviyolar askımı herkes..bende istiyorum cıkmasını bakalım artık..

valla benimki yaptırıyoama seviyolar askımı herkes..bende istiyorum cıkmasını bakalım artık..

çıııksıın çıııksıın :)) çarşı demek özgürlük demek çarşı demek yari görmek demek :)) ayhh bu günnn pek güzel bi günn yaa :) annem geliooo ohh dokuz gün çabucak geçcek :))

gecsinn artık btsin..gerci nisan daha cabuk geciyo...özledimmmm sevdigimiii az kaldıı azz

hayırdır esracık

yaa aşkm aradı da ağladı telefonda
canımdan bi parça koptu sanki yaa
tatbikata gidecekler 15 gün..bitirdi şimdiden bizi düşünmekten yaa
telefon alıcam diyo bende korkuyorum çok sıkı orası yakalanırsa da hapis yatıyolar 1 hafta
ben üzülüyorum diye almak istiyo aslında almıcaktı

Selam kızlar ...
Ama Esra telefona aklını takma... Bizde de 1 hafta hapis cezası var ama cok şükür birsey olmadı onlar orda yeterince dikkat ediyorlar. İnşallah bu saatten sonra da birsey olmaz..
Uzme kendini...

Selam kızlar ...
Ama Esra telefona aklını takma... Bizde de 1 hafta hapis cezası var ama cok şükür birsey olmadı onlar orda yeterince dikkat ediyorlar. İnşallah bu saatten sonra da birsey olmaz..
Uzme kendini...

ya komutanları falan kötü canım ya..yakalananlar hapis yatıyo..
çok kişi yakalandı üstelik geçen gün bi kaç kişi askeriyede içki içmiş ve yakalanmışlar o yüzden de sıkıyolar zaten..alırsa aklım onda kalcak sürekli.vazgeçirmeye çalıştım ama bilmiyorum

aglaması kotu olmus uzulme cnm 15 guncuk bı sekılde halledersınz ıns tel almaz alırsada yakalanmaz cnm..

Zaten bizi dinlemiyolar...
İnşallah almaz ozaman ama alsada emin ol o orda yeterince dikkat eder...

Zaten bizi dinlemiyolar...
İnşallah almaz ozaman ama alsada emin ol o orda yeterince dikkat eder...

bakalım canım yaa komutanlarınla bi konuş bakalım önce dedim tamam dedi ama konuşabilcek mi bilmiyorum.arasının iyi olduğu bi komutan varmış belki araman için verir telefonunu dedim :26:

bakalım canım yaa komutanlarınla bi konuş bakalım önce dedim tamam dedi ama konuşabilcek mi bilmiyorum.arasının iyi olduğu bi komutan varmış belki araman için verir telefonunu dedim :26:

esraa gün doğmadan neler doğaaar ...üzülmeyin şimdideen belki bi çıkar yolu oluurr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…