• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

selam kızlarr:69:

yaa herkesin belli oluyo nezaman cıkcagı ama daha benimkinin belli degil:50:son hafta belli olur diyolarmış askımda büyük ihtimalle 18 olur diyo..offff....

bizimde belli diil canıım son haftaa açıklanır diolarmıış orda daa ...ama umarım 17 si oluurr :)) bursada mı yoksa askerin genelde biliolar çıkılcak tarhleri .....

offf şimdi kapatıp çıkacam valla çok sinir oldum.
tam geldi başka nete gidicem 5dk sonra gelcem dedi 1 saat sonra geldi..
şimdi de cam açılmıyo :47:

arkadaşlar öncelikle hepinize teşekkür etmek istiyorum. bir çok soruma sizin gruptan cevap alıyorum. sizlerin tecrübelerinden yararlanıyorum.
Rabbim sevdiklerinize sağ salim kavuşmayı nasip etsin.
Bu arada benim nişanlım usta birliğini ığdır da yapacak. orada askeri olan bilgi sahibi olan varsa bana yardımcı olabilir mi şimdiden teşekkürler.

haftaa snu we kismeee yk buradaaa...hawadan yararlanıp dışarılarda takılıosunuz di mi:))

olsuun yine de çııksıın :(( en azından tel da konuşurken gizlenmek zorunda kalmaz:( hapis gibi olmaz:(

evet yaa zaten buhafta pek konusamadık acemiler geldi askım cok yoruluyo yogunlar sesi bile baya kötü geliyodu üzüldüm yaa..yarında carsısı var ama belkide cıkmam diyo cok yoruldum diyo..

evet yaa zaten buhafta pek konusamadık acemiler geldi askım cok yoruluyo yogunlar sesi bile baya kötü geliyodu üzüldüm yaa..yarında carsısı var ama belkide cıkmam diyo cok yoruldum diyo..

aaa tüm işleri acemilere yıksın :)) bu saatten sora ben mi yapıyım desin :)))şafak olmuş cart curt desin :)) bizde konuşamadık zaten cezalılardı çookk üstlerine gidiolar şu dönemler :(

aaa tüm işleri acemilere yıksın :)) bu saatten sora ben mi yapıyım desin :)))şafak olmuş cart curt desin :)) bizde konuşamadık zaten cezalılardı çookk üstlerine gidiolar şu dönemler :(

canım yaptırıyolar zaten:1:ama bisürü asker geldi kayıt falan bide benimki çavuş onları eğitcekk:))oyüzden cok yoruldum diyo gecede nöbet olunca iyice halsizleşmiş sesi cok yorgun geliyodu..artık yarın carsıya cıkarmı bilmiyorum..

canım yaptırıyolar zaten:1:ama bisürü asker geldi kayıt falan bide benimki çavuş onları eğitcekk:))oyüzden cok yoruldum diyo gecede nöbet olunca iyice halsizleşmiş sesi cok yorgun geliyodu..artık yarın carsıya cıkarmı bilmiyorum..

çawuşş muuu ahaha benim sewgilim çawuşluğaa bin gün bile dayanamadı hehe :)) ordakilerle kanki olunca kimse ye kızamamış yaptıramamış bişi :)) çarşıyaa çıksıın gül cemalini görür gelir kendine :)))

Back
X