Mrb arkadaşlar iyi akşamlar. Ben 339. Dönem de nişanlımı yolladım askere. Sizden bir ricam olacak. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. şafak konusunda bir bilgim yok. Kaç gün olacak?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
canım geçmiş olsun seni görünce kendine gelir merak etme hiçbişeyciği kalmazGüle güle git gel :80:
Otobus saatını beklıyorum. Sıkıldım ama beklemekten=(
opmez mıyıım bebegımı hasta olmus zaten.hastaneye gıttı ıgne vurmuslar=(ılla bı aksılık cıkıcak yanı.
Mrb arkadaşlar iyi akşamlar. Ben 339. Dönem de nişanlımı yolladım askere. Sizden bir ricam olacak. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. şafak konusunda bir bilgim yok. Kaç gün olacak?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
iyi akşamlar kızlaar napıyosunuz bakalımm ?? yavaştan hazırlıklara başladıık bizim yaş kemale erdii artıık o kadar bekledimm..gelince bişeyler düşünüyoruzz inşalah hayırlısıylaa..tekeer tekeer sıraya girelim artık kızlaaar :)))
iyi akşamlar kızlaar napıyosunuz bakalımm ?? yavaştan hazırlıklara başladıık bizim yaş kemale erdii artıık o kadar bekledimm..gelince bişeyler düşünüyoruzz inşalah hayırlısıylaa..tekeer tekeer sıraya girelim artık kızlaaar :)))
aynen benimde mayıs 17 bilet cepte......iyi aksamlar kizlar...
2gün sonra 1ayimiz kaliyor allahin izniyle..
benim askerim ucak biletini almis bugun
mayis 17si sabah alicakmis teskeresini
aynen benimde mayıs 17 bilet cepte......
uçağı sabah 8 de,9 da burda ksımetse.. artık bitsin ya biz hakettik bunuuu....... hayırlısıyla biticek inş yaa
zaman kisaldikca özlem ne kadar cok artiyor yaa...
ben bu sene izinede gidemiycemm
benimkini ikna etmeye calisiyom gelsin diye ama hayirlisi bakalim bi bitsin su askerlik sagsaglim
hehe 16 mayıs gecesi depük yemek için sabırsızlanıorummm
zaman kisaldikca özlem ne kadar cok artiyor yaa...
ben bu sene izinede gidemiycemm
benimkini ikna etmeye calisiyom gelsin diye ama hayirlisi bakalim bi bitsin su askerlik sagsaglim
hehe 16 mayıs gecesi depük yemek için sabırsızlanıorummm
aminnnnnn şekerr
ne güzel biticek ve kavusucaksinizzz Allah baska ayrilik göstermesinn hepimize
iyi aksamlar kizlar...
2gün sonra 1ayimiz kaliyor allahin izniyle..
benim askerim ucak biletini almis bugun
mayis 17si sabah alicakmis teskeresini
17 mayıs sabahı... çok heycanlı olucak, evde tatlı bir telaş olucak. sabah erkenden uyanıcam. bebğim tezkeresini aldığı gibi iki saat sonra yanımda olucak. 5 aydır sarılamadığım aşkıma doya doya sarılıcam.
yok yavru listeler asılmış zaten..bilet alındı dioss kız 18 olsa alınırmı çakal17 mayısta bitio di mi garantiii ...18ine filan tutmazlar
yok yavru listeler asılmış zaten..bilet alındı dioss kız 18 olsa alınırmı çakal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?