337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

mrb soruna hemen cevap vereyim 155 günden başlıycaksınız saymaya her gece 12 de şafak attırıcaksın

canım geçmiş olsun seni görünce kendine gelir merak etme hiçbişeyciği kalmaz Güle güle git gel :80:

Sagol canımm. O da ole dıyo senı gorım bıseycıgım kalmaz. =) gıdıp ıyılestırım sevgılımı sesı cok kotu gelıyoduu=(

merhaba cnm.aslında 6 aydır, 180 gündür. aylık iki gün izin çarp,altı ay eşittir 12 izin günü ve sınav sonrası verilen izinle birlikte kış bahar yaz dönemine ve aylara göre 1 2 gün değişebilen toplamda ortalama 157 gün..yani aylara göre değişebiliyor canım.

iyi akşamlar kızlaar napıyosunuz bakalımm ?? yavaştan hazırlıklara başladıık bizim yaş kemale erdii artıık o kadar bekledimm..gelince bişeyler düşünüyoruzz inşalah hayırlısıylaa..tekeer tekeer sıraya girelim artık kızlaaar :)))

Hadı hayırlısı bız davetlı mıyızz=)

ay çok hoş ya... bi de bu tatlı telaşlar başlıycak. hadi bakalım bekarlar başlasın şimdiden hazırlığa. inşallah sıra sıra evlendiririz hepinizi...

iyi aksamlar kizlar...
2gün sonra 1ayimiz kaliyor allahin izniyle..
benim askerim ucak biletini almis bugun
mayis 17si sabah alicakmis teskeresini

zaman kisaldikca özlem ne kadar cok artiyor yaa...
ben bu sene izinede gidemiycemm
benimkini ikna etmeye calisiyom gelsin diye ama hayirlisi bakalim bi bitsin su askerlik sagsaglim
uçağı sabah 8 de,9 da burda ksımetse.. artık bitsin ya biz hakettik bunuuu....... hayırlısıyla biticek inş yaa

zaman kisaldikca özlem ne kadar cok artiyor yaa...
ben bu sene izinede gidemiycemm
benimkini ikna etmeye calisiyom gelsin diye ama hayirlisi bakalim bi bitsin su askerlik sagsaglim
hehe 16 mayıs gecesi depük yemek için sabırsızlanıorummm

iyi aksamlar kizlar...
2gün sonra 1ayimiz kaliyor allahin izniyle..
benim askerim ucak biletini almis bugun
mayis 17si sabah alicakmis teskeresini

17 mayıs sabahı... çok heycanlı olucak, evde tatlı bir telaş olucak. sabah erkenden uyanıcam. bebğim tezkeresini aldığı gibi iki saat sonra yanımda olucak. 5 aydır sarılamadığım aşkıma doya doya sarılıcam.

ben anca 17mayis gecesi kameradan görürrümm:84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…