337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Onlar dediğin ailesi sanırım ve seni istemeye gelcekler çok şanlısın ya umarım istediğin gibi olur.
Bizimki napacak bakalım istemeye gelmezler (daha tanışmadık bile)ama ailesiyle falan tanıştırır diye düşünüyorum hiçbişey yapmazsa, ben tatile gidermiyim işte ozaman düşünürüm:44:

herkes evlilik planları yapıyo
bende kendi kendime düşünüyorum bişeyler ama benimki pek açmıyo o konuyu ya..
öyle olunca da kafam karışıyo :26:

herkes evlilik planları yapıyo
bende kendi kendime düşünüyorum bişeyler ama benimki pek açmıyo o konuyu ya..
öyle olunca da kafam karışıyo :26:

siz ikiniz de 23 yaşındaydınız dimi bizim gibi aynı
daha erken erkek için belki bizim için normal olabilir de.

gerçi bizim ilişkide sevgilim erken evleniriz nolcak diyor, ben de yok daha küçüğüz diyorum

siz ikiniz de 23 yaşındaydınız dimi bizim gibi aynı
daha erken erkek için belki bizim için normal olabilir de.

gerçi bizim ilişkide sevgilim erken evleniriz nolcak diyor, ben de yok daha küçüğüz diyorum

o küçüklük açısından bakmıyor hiç olaya canım..
gitmeden önce söz falan olsun istedik ama ailesi askerden gelince yaparız demiş..
öyle konuştuk ta şimdi bişey demiyo,heralde gelince ailesiyle konuşup öyle karar veririz diyo bilmiyorum..4 sene oldu artık bu durumdan sıkıldım ve ailemde biliyo askerlik var diye baskı yapmıyolardı da bitince babam kızmaya başlar :26:

hımm sizin aileler biliyomuş, o zaman gelince iş olayını halledip sonra konuyu açmak istiyor olabilir
iş onun için bi güvence sonuçta.. maşallah 4 sene olmuş, yakında evlendiririz seni merak etme canım

hımm sizin aileler biliyomuş, o zaman gelince iş olayını halledip sonra konuyu açmak istiyor olabilir
iş onun için bi güvence sonuçta.. maşallah 4 sene olmuş, yakında evlendiririz seni merak etme canım

bakalım artık canım inşallah..
işi de hazır gibi ama karar vermedi daha..gelince kafasını toplayıp düşünür artık :)

Son düzenleme:
hadi ben çıktımm, hazırlanıp yavaş yavaş çıkarım evden
pazartesi görüşürüz canlarrrr
ben sevgilimee gidiyoruumm

wakeupcall iyi yolculuklar canım güle güle git gel inşallah

bu arada noluo ya herkes evlenio çeyizler bilmem neler hadi hayırlısı

noluyoo ewlilik hazırlıkları mı başladııı kızlarrrr :))) oooh yakınlaştıı şafaklar birer birer ewleninnn tabi :))

aşkmla konuştummm..yarın akşam veda gecesi varmış
yarın da çarşı var görcem sevdiğimi
off ya telefon da internet te yetmiyo artık..çok özledimm

Mrb arkadaşlar iyi akşamlar. Ben 339. Dönem de nişanlımı yolladım askere. Sizden bir ricam olacak. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. şafak konusunda bir bilgim yok. Kaç gün olacak?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

aşkmla konuştummm..yarın akşam veda gecesi varmış
yarın da çarşı var görcem sevdiğimi
off ya telefon da internet te yetmiyo artık..çok özledimm

böhüüü bizeee yine çarşı wermemişlerr hafta içi çıkarsıın belki demişler ( ama ben hafta içi çalışıooom üüüüüüüüü

hayırlı yolculuklar canım görüşemezsek eğer :)
bol bol sarıl,öp sevdiğini
ama ağlama sakın tamam mı

Otobus saatını beklıyorum. Sıkıldım ama beklemekten=(
opmez mıyıım bebegımı hasta olmus zaten.hastaneye gıttı ıgne vurmuslar=(ılla bı aksılık cıkıcak yanı.

Otobus saatını beklıyorum. Sıkıldım ama beklemekten=(
opmez mıyıım bebegımı hasta olmus zaten.hastaneye gıttı ıgne vurmuslar=(ılla bı aksılık cıkıcak yanı.

canım geçmiş olsun seni görünce kendine gelir merak etme hiçbişeyciği kalmaz Güle güle git gel :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…