selam kızlarr
yaa herkesin belli oluyo nezaman cıkcagı ama daha benimkinin belli degilson hafta belli olur diyolarmış askımda büyük ihtimalle 18 olur diyo..offff....
offf şimdi kapatıp çıkacam valla çok sinir oldum.
tam geldi başka nete gidicem 5dk sonra gelcem dedi 1 saat sonra geldi..
şimdi de cam açılmıyo
geçen hafta banada aynısı olmuştupff ben hala bekliyorumm
haftaa snu we kismeee yk buradaaa...hawadan yararlanıp dışarılarda takılıosunuz di mi:))
iyidir canım nolsuun sabah sınawda gözetmnlik yapıp geldiiim ...çarşı izni de yoktu sewgiliminnnBen burdayım:80:Burda hava kapalı gerçi güzel olsada ben çalışıyorumSen nasılsın spooke?
Neden yok canım?Bizimki yarın çıkıcak çarşıyaiyidir canım nolsuun sabah sınawda gözetmnlik yapıp geldiiim ...çarşı izni de yoktu sewgiliminnn(
Neden yok canım?Bizimki yarın çıkıcak çarşıya
selam kızlarr....bizimde belli diil canıım son haftaa açıklanır diolarmıış orda daa ...ama umarım 17 si oluurr :)) bursada mı yoksa askerin genelde biliolar çıkılcak tarhleri .....
selam kızlarr....
canım ankara mamakta ama 18 olur diyo..öyle işte..
( umarım ki 17 si olurr ( niebigün fazladan beklios kii biz (
inşallah canım ama ben zaten hemen göremicemkiönce ailesinin yanına gitcek sonra istanbula gelcek yani haziranı bulur artık..
olsuun yine de çııksıın( en azından tel da konuşurken gizlenmek zorunda kalmaz hapis gibi olmaz
evet yaa zaten buhafta pek konusamadık acemiler geldi askım cok yoruluyo yogunlar sesi bile baya kötü geliyodu üzüldüm yaa..yarında carsısı var ama belkide cıkmam diyo cok yoruldum diyo..
aaa tüm işleri acemilere yıksın :)) bu saatten sora ben mi yapıyım desin :)))şafak olmuş cart curt desin :)) bizde konuşamadık zaten cezalılardı çookk üstlerine gidiolar şu dönemler
canım yaptırıyolar zatenama bisürü asker geldi kayıt falan bide benimki çavuş onları eğitcekk:))oyüzden cok yoruldum diyo gecede nöbet olunca iyice halsizleşmiş sesi cok yorgun geliyodu..artık yarın carsıya cıkarmı bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?