Amin tatlım saol
nişanlım cumhuriyet savcısı o yüzden onu askeri savcı yaptılar
acemilik 18 gün sadece
sonrasında kura çekip yeri belli olcak ama hafta sonları bile yanıma gelebilcekmiş
o yüzden gayet iyiyim
kısa dönem istedik ama çıkmadı boylesi hayırlıymış
en azından rahatlıkla görüşebilcez askeriyede kalmak zorunda değilmiş memur gibi aynı yani
ıyımıs canım :) sevındım senın adına :) otekı turlu zor olurdu ya..boylesı daha ıyı olmsu :) ınsallah ıyı bır yere cıkar da cooooooook rahat edersınız :)
biz sözlü olunca ve ailesiyle gitme ihtimalim olduğundan otele rezervasyonda yaptıramıom
pofff:97::97::97:
nys gelsin bi evlenelimde.........
çokk özledim çokkk hemen gelsede evlensek artıkkkkk
bide kızlar bugün aklıma takıldı keşke bebişlerimizi ağustosta göndereydik yaahava aşırı soğuk donuyomuş benimki anneside dedi şimdi onada demiş donuyorum diye,oyy aşkımın ufosu olayım ısıtayım onuu bari alf olayım çakma ufo saçmaladım yine
saydıkların hikaye bacımmmmm.bildiğin demırdokum soba olalım.versinler soma lınyıt cevız kömürü ısıtalım herüflerimiziii
saydıkların hikaye bacımmmmm.bildiğin demırdokum soba olalım.versinler soma lınyıt cevız kömürü ısıtalım herüflerimiziii
ya aslında varya şu açık hava ufoları keşke nöbetteki her askerin başına 1 tane ondan verseler dimi ahh ahh bana nasıl nazı geçer çoraplarını bile ben çıkartırım şimdi anlasın kıymetimi
Hani iftar vaktine yakın susar ya insan, yokluğun o denli yakıyor beni.. Söyle ne zaman okunur burda ezan, bir yudum su gibi özledim seni...
Hani iftar vaktine yakın susar ya insan, yokluğun o denli yakıyor beni.. Söyle ne zaman okunur burda ezan, bir yudum su gibi özledim seni...
aynen walla,dün biraz nazire edeyım dedım "nasıl sana iyi bakıyorlarmı,keyfın yerınde mı dedım"basladı ayakkabım vurdu söyle boyle demeye...ben olsam yıkardım orda yıkamıyorlar demı dedim..
"aman yıkamasınlar yıkarlarsa sakat agzından yer alsın töbe de dedi"
aynen walla,dün biraz nazire edeyım dedım "nasıl sana iyi bakıyorlarmı,keyfın yerınde mı dedım"basladı ayakkabım vurdu söyle boyle demeye...ben olsam yıkardım orda yıkamıyorlar demı dedim..
"aman yıkamasınlar yıkarlarsa sakat agzından yer alsın töbe de dedi"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?