• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Hani iftar vaktine yakın susar ya insan, yokluğun o denli yakıyor beni.. Söyle ne zaman okunur burda ezan, bir yudum su gibi özledim seni...

raziyerkan bugün seni aradı mı?beni akşam aradı bitek.eğitimleri çok yoğunmuş çok yorulmuş sözlüm benim..ayın yedisinde de yemin törenleri varmış..koğuşlarını değiştirmemişler dah..benden bu kadar senden haber var mı?

benimki 12de aradi canim trde 1de..
ögle yemegi yiyicez dedi egitimler baslamis hafiften.kogusunu degistirmedi ayni kogusta hala degisicekmi sormadim..
yemekleri falan guzel dedi hala banyo yapamamislar..hergün dusa giren adam ne hallere düstü allahimm
cildiriyodur simdi banyo yapamadim die kiyamamm askimaa benimm
:69:

sözde cok guzellmiss :))

Son düzenleme:
kızlarrr bende sevgilimi gönderdim sizi izliyorum ne zamandır okudukça da ağlıyorum :( bende yazıyım artık sizlere ortak oluyım dedim.manisa kırkağaç jandarma kom.ya gönderdim bende şimdiden yoruyolarmış. burda bi arkadaşın daha sevgilisi orada sanırım. Allah askerlerimize bize sabırlar versin inş. manisa bu kadar soğuk ve eğitimi zor olmak zorundamıydın :(

kızlarrr bende sevgilimi gönderdim sizi izliyorum ne zamandır okudukça da ağlıyorum :( bende yazıyım artık sizlere ortak oluyım dedim.manisa kırkağaç jandarma kom.ya gönderdim bende şimdiden yoruyolarmış. burda bi arkadaşın daha sevgilisi orada sanırım. Allah askerlerimize bize sabırlar versin inş. manisa bu kadar soğuk ve eğitimi zor olmak zorundamıydın :(

allah kavuştursun canım hoşgeldin aramıza:71:yaa yokmu tekirdaaaağda askeri olup bizi izleyen,çıksın çabuk ortaya varsa:60:

canım o kadar karamsar olma ALLAH kavustursun ama manısaya soguk dıyorsan doguda görev edenler ne yapsın doguyada gerek yok Ankara en basıtınden şükret kuzum şükretmedikce guler gecmıyor

bıtsın artık su acemılık yaaaaaaaaaaa yeter yaaaaaaaaaaaa:84::84::84:
geldıler bana geldıler :27::27::35:

yok ben yazmadım can yücelin bir şiirinden..aa ne kadarmanalı ne kadar güzel dimi kızlar? çok özledim çok..152 gün nasıl geçicek bilmiyorum:( Allah herkesin yardımcısı olsun...

maibeyazzz duy sesımı dort gozle senı beklıyorum....senden haber alayım barı benımkı gunde bır kere arıyor :14:

benimki 12de aradi canim trde 1de..
ögle yemegi yiyicez dedi egitimler baslamis hafiften.kogusunu degistirmedi ayni kogusta hala degisicekmi sormadim..
yemekleri falan guzel dedi hala banyo yapamamislar..hergün dusa giren adam ne hallere düstü allahimm
cildiriyodur simdi banyo yapamadim die kiyamamm askimaa benimm
:69:

sözde cok guzellmiss :))

ekiden şiirler yazardık birbirimize..sonra ben bıraktım biraz sözlüm yazmaya devam etti..şimdi o gitti ben yazıyorum şiir..özlemek insanı çok acıtıyor çok olgunlaştırıyomuş..uzaktık yine ama hiç bu adar çok uzak kalmamıştık..

yok hatunn o konu beni ters teptı yedıkce yıyorummmmm:60::60:

hahahaaa:60::60:bende yemek istemiyorum ilk günler hiçç bişey yemedim aklıma senin geçende yazdığın geliyo gülüyorum:60:bide onun sevmediği yemekleri yiyorum çünkü birkaç yemek dışında zaten hiçbirini sevmiyo:60:bu durumda herşeyi yiyebiliyrum bir çikolata yerken içim cızz ediyo ee oda kantinde var tamam yaa yırttık bu yemek işini:52:

Back