337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ayy canım çok geçmiş olsunyoksa benimkidemi grip fln olduparanoyaya bağlamaya başladım bile

aman bakma benımkı kadar okuzu yoktur aslında..usta bırlıgıne gecınce orjınal halıne gerı doner sımdı orada rahat degıl,bı de o da alısamadı tabıı daha ondandır yanı gecer gecer...
bende aynen senın gıbı dıyordum :))))
ya cok sanslısın olm benım gıbı mıhtesem bır sevgılın var dıyordum :))))) bensız yapamazsın bılıyorum dıyordum :))) hııı evet dıye gecıstırıyordu benı

gözünaydın tatlım

ayy kzlarr aşkımda aradı bıras önce kardeşmde aradı iş yernden ve cok mutlu oldum şuan bilmeyenler için tekrar sölüorum 2side askerde ikisinide çok özledm ve cok sevıorummm allahtan yemın törenleri aynı gune denk gelmedii k.pederimde aradıı dedimki baba cıhan gelmeyın dıo gtmıcezmi dedimm boşwer sen onu he de geç dedi götrcem ben seni dedi bıncez uçaga gtcez merak etme dedii çok mutlu oldum kzlarrr yaaa bnde görücemm aşkımıııı holleeeeeeyyyyyyyy

kuzumm gözün aydınbenimde aşk kokulum aradı okumuşsundurayy nası mutlu oluyo insan allahım ne olur hep duyalım seslerinii

evett canımm 12 ay yapıo benimki seneye aralık sonu bitecek
burdan bi tek benimki uzun çıktı sanırım herkes kısa hayırlısı dedik bekliyoz işte

Allah sana bızden daha fazla sabır versın canım
ne ıs yapıyordu eniste?merak ettım neden uzun donem oldu:44:

ay bende kayınpederimden böyle bi haber bekliyorum hersey havaalra bağlı tabiki ama off yaaa bende askerimin yemin töreninde yanında olmak istiyorum

ayy bizde havaya bağlı,ya ben burdan tek gidip dönücem yada annesi gelicek onu çıkarıcaz evciye hep birlikte bize geliriz heralde du bakalım bi nolucak

bu konuda en rahat benim heralde uçak biletimi aldım 7 ocakta antep yolcusuyum hemide tek gidicemm kocamı kaçırcam otele

kızlarr yemin tören tarihi belli oldu 24 aralıktaa çok çabuk oldu. inşallh gidebilirim. :87:
maşallh hergün arayabiliyor. hele dün 20 dk konuşmuşuz.. ayy maşllhh çok mutluyumm
ama çok özledimmmmmmmmm =((( sesini duyunca kalbim hızlı hızlı atyo karnıma ağrılar giriyo çok heycan yapıyorum..
sabh akşam duayla geçiyo günlerin..
rabbim sevdiceklerimizii korusunn

bu konuda en rahat benim heralde uçak biletimi aldım 7 ocakta antep yolcusuyum hemide tek gidicemm kocamı kaçırcam otele

Allah sana bızden daha fazla sabır versın canım
ne ıs yapıyordu eniste?merak ettım neden uzun donem oldu:44:

Amin tatlım saol
nişanlım cumhuriyet savcısı o yüzden onu askeri savcı yaptılar
acemilik 18 gün sadece
sonrasında kura çekip yeri belli olcak ama hafta sonları bile yanıma gelebilcekmiş
o yüzden gayet iyiyim
kısa dönem istedik ama çıkmadı boylesi hayırlıymış
en azından rahatlıkla görüşebilcez askeriyede kalmak zorunda değilmiş memur gibi aynı yani

canım sizin aynı sehirmi nasıl evci cıkarıcaksın farklı yerdeysen varmı bir yolu yöntemi??

yok canım ben istanbul askerim tekirdağda bu arada 5dk.önce anneciğiyle konuştum kızım kesinlikle beni istemiyo sakın gelme dedi diyo ne olur sen gitmeye çalış yalnız kalmasın diyoben gitmesine gidicemda evci çıkaramıcazneyse görücem en azından bunada şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…