ayy canım çok geçmiş olsunyoksa benimkidemi grip fln oldu paranoyaya bağlamaya başladım bile
ben bazen şizofreniye bağlıyorum diyorumki;bana aşırı aşıksın,yanındayken dilin tutuluyo,böyle güzel ve melek gibi bir sözlüm var şükürler olsun allahım diyosun biliyorum diyorum allah allah delimisin nesin yavrum diyoseninki çabuk anlamış kıy*****i darısı başımızaa
kızlar şafak 152 aşkım ilk defa bugün aradı ya okadar mutlu oldumki anlatamam sesi iyi geliyodu çok yoruldum dedi koşu yapıyolarmış hergün traş ol filan bunu yapıyoruz yatak düzeltiyoruz dedi ama sesi iyiydi çok mutlu oldummm
ama hakkını yemıyeyım gıttıgınden berı ask bocugu masallah
gözünaydın tatlım
al benden de o kadar
tatllım senınkı 12 ay mı yapıyordu?yoksa ben yanlıs mı hatırlıyorum?
ayy kzlarr aşkımda aradı bıras önce kardeşmde aradı iş yernden ve cok mutlu oldum şuan bilmeyenler için tekrar sölüorum 2side askerdeikisinide çok özledm ve cok sevıorummm allahtan yemın törenleri aynı gune denk gelmedii k.pederimde aradıı dedimki baba cıhan gelmeyın dıo gtmıcezmi dedimm boşwer sen onu he de geç dedi götrcem ben seni dedi bıncez uçaga gtcez merak etme dedii çok mutlu oldum kzlarrr yaaa bnde görücemm aşkımıııı holleeeeeeyyyyyyyy
evett canımm 12 ay yapıo benimki seneye aralık sonu bitecek
burdan bi tek benimki uzun çıktı sanırım herkes kısa hayırlısı dedik bekliyoz işte
ayy kzlarr aşkımda aradı bıras önce kardeşmde aradı iş yernden ve cok mutlu oldum şuan bilmeyenler için tekrar sölüorum 2side askerdeikisinide çok özledm ve cok sevıorummm allahtan yemın törenleri aynı gune denk gelmedii k.pederimde aradıı dedimki baba cıhan gelmeyın dıo gtmıcezmi dedimm boşwer sen onu he de geç dedi götrcem ben seni dedi bıncez uçaga gtcez merak etme dedii çok mutlu oldum kzlarrr yaaa bnde görücemm aşkımıııı holleeeeeeyyyyyyyy
benımkı jandarma 24 aralık ta yemın torenı..
yerımızı ayırttık bıle
Allah sana bızden daha fazla sabır versın canım
ne ıs yapıyordu eniste?merak ettım neden uzun donem oldu:44:
ayy bizde havaya bağlı,ya ben burdan tek gidip dönücem yada annesi gelicek onu çıkarıcaz evciye hep birlikte bize geliriz heralde du bakalım bi nolucak
canım sizin aynı sehirmi nasıl evci cıkarıcaksın farklı yerdeysen varmı bir yolu yöntemi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?