• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ayy canım çok geçmiş olsun:43:yoksa benimkidemi grip fln oldu:53:paranoyaya bağlamaya başladım bile:53:

ben bazen şizofreniye bağlıyorum diyorumki;bana aşırı aşıksın,yanındayken dilin tutuluyo,böyle güzel ve melek gibi bir sözlüm var şükürler olsun allahım diyosun biliyorum diyorum allah allah delimisin nesin yavrum diyo:60::60:seninki çabuk anlamış kıy*****i darısı başımızaa:69:

aman bakma benımkı kadar okuzu yoktur aslında..usta bırlıgıne gecınce orjınal halıne gerı doner :9: sımdı orada rahat degıl,bı de o da alısamadı tabıı daha ondandır yanı gecer gecer...
bende aynen senın gıbı dıyordum :))))
ya cok sanslısın olm benım gıbı mıhtesem bır sevgılın var dıyordum :))))) bensız yapamazsın bılıyorum dıyordum :))) hııı evet dıye gecıstırıyordu benı :1:

kızlar şafak 152 aşkım ilk defa bugün aradı ya okadar mutlu oldumki anlatamam sesi iyi geliyodu çok yoruldum dedi koşu yapıyolarmış hergün traş ol filan bunu yapıyoruz yatak düzeltiyoruz dedi ama sesi iyiydi çok mutlu oldummm:3::3::3::71::71::71::71:

gözünaydın tatlım :65:

ayy kzlarr aşkımda aradı bıras önce kardeşmde aradı iş yernden ve cok mutlu oldum şuan bilmeyenler için tekrar sölüorum 2side askerde :69: ikisinide çok özledm ve cok sevıorummm allahtan yemın törenleri aynı gune denk gelmedii k.pederimde aradıı dedimki baba cıhan gelmeyın dıo gtmıcezmi dedimm boşwer sen onu he de geç dedi götrcem ben seni dedi bıncez uçaga gtcez merak etme dedii çok mutlu oldum kzlarrr yaaa bnde görücemm aşkımıııı holleeeeeeyyyyyyyy :62::66:

ayy kzlarr aşkımda aradı bıras önce kardeşmde aradı iş yernden ve cok mutlu oldum şuan bilmeyenler için tekrar sölüorum 2side askerde :69: ikisinide çok özledm ve cok sevıorummm allahtan yemın törenleri aynı gune denk gelmedii k.pederimde aradıı dedimki baba cıhan gelmeyın dıo gtmıcezmi dedimm boşwer sen onu he de geç dedi götrcem ben seni dedi bıncez uçaga gtcez merak etme dedii çok mutlu oldum kzlarrr yaaa bnde görücemm aşkımıııı holleeeeeeyyyyyyyy :62::66:

kuzumm gözün aydın:71:benimde aşk kokulum aradı okumuşsundur:69:ayy nası mutlu oluyo insan allahım ne olur hep duyalım seslerinii:69:

evett canımm 12 ay yapıo benimki seneye aralık sonu bitecek :49:
burdan bi tek benimki uzun çıktı sanırım herkes kısa hayırlısı dedik bekliyoz işte :16:

Allah sana bızden daha fazla sabır versın canım :16:
ne ıs yapıyordu eniste?merak ettım neden uzun donem oldu:44:

ay bende kayınpederimden böyle bi haber bekliyorum hersey havaalra bağlı tabiki ama off yaaa bende askerimin yemin töreninde yanında olmak istiyorum :25:

ayy bizde havaya bağlı,ya ben burdan tek gidip dönücem yada annesi gelicek onu çıkarıcaz evciye hep birlikte bize geliriz heralde du bakalım bi nolucak:69:

bu konuda en rahat benim heralde uçak biletimi aldım 7 ocakta antep yolcusuyum hemide tek gidicemm kocamı kaçırcam otele:16::16::16:

kızlarr yemin tören tarihi belli oldu 24 aralıktaa çok çabuk oldu. inşallh gidebilirim. :87:
maşallh hergün arayabiliyor. hele dün 20 dk konuşmuşuz:21:.. ayy maşllhh çok mutluyumm:69:
ama çok özledimmmmmmmmm =((( sesini duyunca kalbim hızlı hızlı atyo karnıma ağrılar giriyo çok heycan yapıyorum..
sabh akşam duayla geçiyo günlerin..
rabbim sevdiceklerimizii korusunn:69:

bu konuda en rahat benim heralde uçak biletimi aldım 7 ocakta antep yolcusuyum hemide tek gidicemm kocamı kaçırcam otele:16::16::16:

Allah sana bızden daha fazla sabır versın canım :16:
ne ıs yapıyordu eniste?merak ettım neden uzun donem oldu:44:

Amin tatlım saol
nişanlım cumhuriyet savcısı o yüzden onu askeri savcı yaptılar
acemilik 18 gün sadece
sonrasında kura çekip yeri belli olcak ama hafta sonları bile yanıma gelebilcekmiş
o yüzden gayet iyiyim
kısa dönem istedik ama çıkmadı boylesi hayırlıymış
en azından rahatlıkla görüşebilcez askeriyede kalmak zorunda değilmiş memur gibi aynı yani
:66:

canım sizin aynı sehirmi nasıl evci cıkarıcaksın farklı yerdeysen varmı bir yolu yöntemi??

yok canım ben istanbul askerim tekirdağda bu arada 5dk.önce anneciğiyle konuştum kızım kesinlikle beni istemiyo sakın gelme dedi diyo ne olur sen gitmeye çalış yalnız kalmasın diyo:58:ben gitmesine gidicemda evci çıkaramıcaz:58:neyse görücem en azından bunada şükür:58:

Back