Hani iftar vaktine yakın susar ya insan, yokluğun o denli yakıyor beni.. Söyle ne zaman okunur burda ezan, bir yudum su gibi özledim seni...
raziyerkan bugün seni aradı mı?beni akşam aradı bitek.eğitimleri çok yoğunmuş çok yorulmuş sözlüm benim..ayın yedisinde de yemin törenleri varmış..koğuşlarını değiştirmemişler dah..benden bu kadar senden haber var mı?
kızlarrr bende sevgilimi gönderdim sizi izliyorum ne zamandır okudukça da ağlıyorumbende yazıyım artık sizlere ortak oluyım dedim.manisa kırkağaç jandarma kom.ya gönderdim bende şimdiden yoruyolarmış. burda bi arkadaşın daha sevgilisi orada sanırım. Allah askerlerimize bize sabırlar versin inş. manisa bu kadar soğuk ve eğitimi zor olmak zorundamıydın
Hani iftar vaktine yakın susar ya insan, yokluğun o denli yakıyor beni.. Söyle ne zaman okunur burda ezan, bir yudum su gibi özledim seni...
allah kavuştursun canım hoşgeldin aramızayaa yokmu tekirdaaaağda askeri olup bizi izleyen,çıksın çabuk ortaya varsa
kızlarrr bende sevgilimi gönderdim sizi izliyorum ne zamandır okudukça da ağlıyorumbende yazıyım artık sizlere ortak oluyım dedim.manisa kırkağaç jandarma kom.ya gönderdim bende şimdiden yoruyolarmış. burda bi arkadaşın daha sevgilisi orada sanırım. Allah askerlerimize bize sabırlar versin inş. manisa bu kadar soğuk ve eğitimi zor olmak zorundamıydın
bıtsın artık su acemılık yaaaaaaaaaaa yeter yaaaaaaaaaaaa:84::84::84:
geldıler bana geldıler
canım sıkalım dışımızı 3 haftacık kaldı dıyelım... banada gelıyorlar... msj atmayı ozledım beaaaa:84::84::84::84::84:
resmen canım ıstemeye ıstemeye yemek yedım...
fıttırcam:84:
benimki 12de aradi canim trde 1de..
ögle yemegi yiyicez dedi egitimler baslamis hafiften.kogusunu degistirmedi ayni kogusta hala degisicekmi sormadim..
yemekleri falan guzel dedi hala banyo yapamamislar..hergün dusa giren adam ne hallere düstü allahimm
cildiriyodur simdi banyo yapamadim die kiyamamm askimaa benimm
sözde cok guzellmiss :))
yok hatunn o konu beni ters teptı yedıkce yıyorummmmm
resmen canım ıstemeye ıstemeye yemek yedım...
fıttırcam:84:
yok hatunn o konu beni ters teptı yedıkce yıyorummmmm
herkese ZARADAN TEZ GEL YARİM ŞARKISINI armağan ediyorum...
aynı ya hiç iştahım yokk düğünden snra 3 kilo almıştm onları da vercem sanırım bahaneyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?