kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr sebeb-i hayatım,ab-ı hayatım,yeşilin her tonunu gözlerinde barındıran sevdiğim aradııııııııııııııııııııııııııı
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr sebeb-i hayatım,ab-ı hayatım,yeşilin her tonunu gözlerinde barındıran sevdiğim aradııııııııııııııııııııııııııı
hayatım gözün aydın çok sevindim bak aradı üzüldüğüne deymedidarısı bize
wooowwww gözünyadınn
bende istiyorum yaaaaa:78::78::78:
bir heycan yapmışım bebeğim sakin ol,sakin ol diyoyavrum çok aşırı soğuk aşırı sıra var arayamıyorum her zaman merak etme nolucak askerdeyim diyo,yemin törenini konuştuk bakarız hava şartlarına göre diyo,seni çok seviyorum dedim bende demedi duygusuz papağan
kızlaar yemin töreni n zaman bilen varmıı evdekilere ayar çekmeye başlamam lazım biran öncede
hahahah papağan dediğin duyduklarını tekrar eder seninki orjinal papağan
bir heycan yapmışım bebeğim sakin ol,sakin ol diyoyavrum çok aşırı soğuk aşırı sıra var arayamıyorum her zaman merak etme nolucak askerdeyim diyo,yemin törenini konuştuk bakarız hava şartlarına göre diyo,seni çok seviyorum dedim bende demedi duygusuz papağan
geçmiş olsun kayınvalidene canım. senin için de iyi olur gez bişeylerle uğraş:97::97:
o kadar erkeğin yanında karizması çizilmesin diye dememiştir
yok anam başbaşa olsakta demeztavırlarıyla belli eder kanatları altına alır,ufaklığımsın sen benim der ama seni seviyorum demez aman demesinlerde içlerinden sevsinler,herşeyden önemlisi iyi olsunlar ve sağlıkla kollarımıza gelsinler inşallaaah
Yumicim gözün aydın senin adına sevindm.Benimki aramadı bugün.Dün öğlen aramıştı bugünde öğlen arar diye bekledim ama annesi aradı onu aramış ama beni aramadıııYinede iyi haberini almak güzel
jandarma değise 7 ocak jandarmaların daha erken oluyormuşş nerde askerlik yapıyor seninki
aha benımkınden bır tane daha
ama hakkını yemıyeyım gıttıgınden berı ask bocugu masallah
yok anam başbaşa olsakta demeztavırlarıyla belli eder kanatları altına alır,ufaklığımsın sen benim der ama seni seviyorum demez aman demesinlerde içlerinden sevsinler,herşeyden önemlisi iyi olsunlar ve sağlıkla kollarımıza gelsinler inşallaaah
gözünaydın yumicim darısı basımıza:) bu arada yemin törenine gitceklerden ailesinden habersiz kaçcak olan var mı? ama deger degilmi kızlar sonucta birkere olacak birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?